Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yasakladim eve girmiyor eşim yemez destek olur. Kiyamam hakkını da yemem. Adam fit ben fil benzer kelimeler

Yasakladim eve girmiyor eşim yemez destek olur. Kiyamam hakkını da yemem. Adam fit ben fil benzer kelimeler
Benim eşimde 8 Li kilolarda destek olur 5-6 lı kilolarda yesene biraz der :) kiloya göre tavır değişiyor. Bugün çok yedim diye ağlarken bunlar çok sağlıklı ama diyordu :)

Kızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.

Çok geçmiş olsun, bu yılın hastalıkları korkutuyo insanı geçmek bilmiyı

Geçmiş olsun inş çabuk atlatır okullar tatil olsunda çocuklar mikroptan uzak kalsın azıcık

İyi geceler kızlar geç oldu biliyorum misafirim vardı hiç bakamadım
Sabah
Yine boş bu kez iş yerinde çok yoğundum fırsat olmadı

Öğle
Kuru fasülye yarım dilim ekmek

Akşam
Yarım kepçe çorba
2 dilim ekmek
Tavuk sote
1 kase kurufasülye
Bool salata

Tamam kurufasülye bitti bundan sonra bir süre menümde görmeyeceksiniz
Su 2 lt
Spor misafirden dolayı yok

Çok geçmiş olsun, bu yılın hastalıkları korkutuyo insanı geçmek bilmiyı
Geçmiş olsun inş çabuk atlatır okullar tatil olsunda çocuklar mikroptan uzak kalsın azıcık
Sağolun canlar..

3 günde bi iğneye hastaneye gidiyorum ordan çok korkuyorum kaparsam ordan kaparım eşime diyorum maske mi taksam diye de alay ediyo benle
Hastane bu konuda çok tehlikeli canım. Tak sen maskeni öyle git. Hamileyken hastalık çok zor oluyo ben yaşadım çok dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…