- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.661
Yasakladim eve girmiyor eşim yemez destek olur. Kiyamam hakkını da yemem. Adam fit ben filBende genelde çiğ çerez alıyorum ama çerez bizde sosyal aktivite sanki. Her gün bir posta yenir. Ben arada yiyorum ama eşim çok sık tüketir. Ben normalde yersem de bir avuç yiyip bırakmaya çalışıyorum ama bu akşam öyle olmadı :) akşam yemeği diye çerez yemiş oldum.
Ay kıyamam evet senin şuan seviye çok yukarıda hurma diyeti vızz gelir2 gün ya ne olacak yaparız sakin olun diyetten korkmayın sigara bırakmak daha zorsigara da kaldım ben aklım hep onda
Yaaaa Allah seni ne yapmasınYasakladim eve girmiyor eşim yemez destek olur. Kiyamam hakkını da yemem. Adam fit ben filbenzer kelimeler
Aynen ya bu krizi kâra cevirmem lazımAy kıyamam evet senin şuan seviye çok yukarıda hurma diyeti vızz gelir
Sigara içmiyorum ki bırakayım. Bırakmadığım için de bana zor gelmiyor bana hurma diyeti yapmak daha zor :)2 gün ya ne olacak yaparız sakin olun diyetten korkmayın sigara bırakmak daha zorsigara da kaldım ben aklım hep onda
Benim eşimde 8 Li kilolarda destek olur 5-6 lı kilolarda yesene biraz der :) kiloya göre tavır değişiyor. Bugün çok yedim diye ağlarken bunlar çok sağlıklı ama diyordu :)Yasakladim eve girmiyor eşim yemez destek olur. Kiyamam hakkını da yemem. Adam fit ben filbenzer kelimeler
Yok yok yazıyorum zaten yediklerimi bence ilaçların yaptığı ödemler gidiyooSen bize uyup eksik yemiyorsun değil mi
İyi geceler kolay gelsin şimdidennİyi geceler herkese sohbet şahane ama sabah 5 de koğuş kalkkk maalesef ...
Oyyy Emrecim çok tatlııııProfil fotoğrafım fazlasıyla reklam oldu değil mibanlanmak istemem
Çok geçmiş olsun, bu yılın hastalıkları korkutuyo insanı geçmek bilmiyıKızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Oyyy Emrecim çok tatlıııı
Kızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Çok dikkat et kendine hasta kimseyle görüşme canımÇok geçmiş olsun, bu yılın hastalıkları korkutuyo insanı geçmek bilmiyı
3 günde bi iğneye hastaneye gidiyorum ordan çok korkuyorum kaparsam ordan kaparım eşime diyorum maske mi taksam diye de alay ediyo benleÇok dikkat et kendine hasta kimseyle görüşme canım
Çok geçmiş olsun, bu yılın hastalıkları korkutuyo insanı geçmek bilmiyı
Sağolun canlar..Geçmiş olsun inş çabuk atlatır okullar tatil olsunda çocuklar mikroptan uzak kalsın azıcık
Hastane bu konuda çok tehlikeli canım. Tak sen maskeni öyle git. Hamileyken hastalık çok zor oluyo ben yaşadım çok dikkat et.3 günde bi iğneye hastaneye gidiyorum ordan çok korkuyorum kaparsam ordan kaparım eşime diyorum maske mi taksam diye de alay ediyo benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?