Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Serum takılırken bizimki de zorladı.
kan vermiştim, d vitaminim yerlerde sürünüyo yiyeceklerde var mı ki bu? Doktora gidene kadar kendimi yiceğime onu yesem
Demek o yüzden gram gram gidiyomuş 10 çıkmuş değerim. Halsizlik hep var da ben tembelim sanıyodum
Benim de 10 çıkmıştı. 4 ay önce baktırmıştım. Bana kırılıp içilen ampüllerden vermişti doktor. 2. hamilelikte hep kullandım çok düşüktü

Geçmiş olsun canım. Neyse ki dediğin gibi kırığın çıkığın yok..

Geçmiş olsun, artık tek teselli bağışıklığı güçlenir bari. Aslında hafif şiddette ciğerlere filan inmeden, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif öksürükle geçenler faydalı bile ama insan kıyamıyor işte. Doktorluk olmadan geçse iyi.

Sabahı boş geçince akşam doku oluyor, Akşam dolu olunca da ertesi sabah açlık olmuyor, fazla yenmiyor derken bir kısır döngü :) haftasonu filan düzeltebilirsin.
Basit bisey derken?
Özel birşey değil yani aramanı gerektirecek filan. Dedigim gibi bebek mamasi kavanozları bileniyor çıkıyor. Turkiyede nasıl bilmiyorum ama kolay bulabilirsin.
Güzel menü, meyve sabah olsa vitamini filan daha iyi vücut kullanabilir.
Geçmiş olsun, terslik işte iyi ki kırık filan olmamış.

Çok geçmiş olsun kaptanım. Neyseki kırık yok.
Sağol canım. İnşallah bağışıklık güçleniyordur. Seneye olmasın çünkü 1.sınıf okuma yazma öğrenecekler. Şu an göndermesem çok bişey kaçırmıyor da seneye öyle olmaz

Hic mama vermedim cocuklarima sutum iyiydi,kiloluydular.ama ek gida da zayifladilar alistiramadim bir türlü hala da cok yemek secerler.calismadigim icinde taze yapiyodum corbalarini falan o zamanlar.1 yasindan sonra da biz ne yersek ondan veya cicibebemuzlu sutlu pekmezli oyle gecti gitti.hic denememisim mama kavanozlarini buzluga koymayi demekki, poşet,kagit bardakve saklama kabı kullanıyorum.aklimda olsun

Bu kadar kostururken normal tabi,cok gecmis olsun.bizde kar bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…