- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.741
Valla ben sıkıldım bu sefer öğle oldu daha sabahkileri tam yiyemedimHadi bakalım siz bu hafta yapın ben haftaya deniyeceğim.
Merak ediyorum sonucu.
Ben hurmaya bayılırım.
21 ini de hiç sıkılmadan yerim.
Kesin benim eksik o zamanO çok halsizlikte yapar d vitamini düşük olan zor kilo verir birde :)
Serum takılırken bizimki de zorladı.Oy yavrum küçücük canlar insan hiç kıyamıyor ama toparlamaya geçer muhtemelen gece iyi geçti mi gündüz de iyi geçiyor ♥bizim ki serum takılınca durmaz canını acıtır diyede korkuyorumuf biraz daha büyüse
kan vermiştim, d vitaminim yerlerde sürünüyoyiyeceklerde var mı ki bu? Doktora gidene kadar kendimi yiceğime onu yesem
Benim de 10 çıkmıştı. 4 ay önce baktırmıştım. Bana kırılıp içilen ampüllerden vermişti doktor. 2. hamilelikte hep kullandım çok düşüktüDemek o yüzden gram gram gidiyomuş10 çıkmuş değerim. Halsizlik hep var da ben tembelim sanıyodum
Ben hurma yapmıyorum canım. Ama daha önce yaptığımda iyi sonuç almıştım. YarınHadi bakalım siz bu hafta yapın ben haftaya deniyeceğim.
Merak ediyorum sonucu.
Ben hurmaya bayılırım.
21 ini de hiç sıkılmadan yerim.
Geçmiş olsun canım. Neyse ki dediğin gibi kırığın çıkığın yok..kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Geçmiş olsun, artık tek teselli bağışıklığı güçlenir bari. Aslında hafif şiddette ciğerlere filan inmeden, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif öksürükle geçenler faydalı bile ama insan kıyamıyor işte. Doktorluk olmadan geçse iyi.Kızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
İyi geceler kızlar geç oldu biliyorum misafirim vardı hiç bakamadım
Sabah
Yine boş bu kez iş yerinde çok yoğundum fırsat olmadı
Öğle
Kuru fasülye yarım dilim ekmek
Akşam
Yarım kepçe çorba
2 dilim ekmek
Tavuk sote
1 kase kurufasülye
Bool salata
Tamam kurufasülye bittibundan sonra bir süre menümde görmeyeceksiniz
Su 2 lt
Spor misafirden dolayı yok
Özel birşey değil yani aramanı gerektirecek filan. Dedigim gibi bebek mamasi kavanozları bileniyor çıkıyor. Turkiyede nasıl bilmiyorum ama kolay bulabilirsin.Basit bisey derken?
Güzel menü, meyve sabah olsa vitamini filan daha iyi vücut kullanabilir.Geç oldu ama yazmadan yatmak istemedim şimdi yatağa girdim malum annemlerdeyim geçmiş olsuna gelen giden kendime biraz vakit ayıraym derken bu saat oldu . Bugün kü menüm
Sabah 12.00 peynirli omlet 1 buçuk dilim çavdar ekmeği bol yeşillik
Ara 16.00büyük fincan şekersiz sütlü kahve
Aksam 18.30 2 yk pilav. Avuç içi kadar et. Bol salata.
Ara 21.00 1 adet portakal
Geçmiş olsun, terslik işte iyi ki kırık filan olmamış.kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Çok geçmiş olsun kaptanım. Neyseki kırık yok.kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Sağol canım. İnşallah bağışıklık güçleniyordur. Seneye olmasın çünkü 1.sınıf okuma yazma öğrenecekler. Şu an göndermesem çok bişey kaçırmıyor da seneye öyle olmazGeçmiş olsun, artık tek teselli bağışıklığı güçlenir bari. Aslında hafif şiddette ciğerlere filan inmeden, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif öksürükle geçenler faydalı bile ama insan kıyamıyor işte. Doktorluk olmadan geçse iyi.
Ay ilaci birak gibi yazmisimProspan kullanıyor bitkisel olan bıraksam mı
He anladım canım ses gitti okadar öksürüyor yani bir iki güne geçmezse giderim doktora belki başka birşey verirAy ilaci birak gibi yazmisim
Birak öksürsun diyodum aslinda
Hic mama vermedim cocuklarima sutum iyiydi,kiloluydular.ama ek gida da zayifladilar alistiramadim bir türlü hala da cok yemek secerler.calismadigim icinde taze yapiyodum corbalarini falan o zamanlar.1 yasindan sonra da biz ne yersek ondan veya cicibebemuzlu sutlu pekmezli oyle gecti gitti.hic denememisim mama kavanozlarini buzluga koymayi demekki, poşet,kagit bardakve saklama kabı kullanıyorum.aklimda olsunGeçmiş olsun, artık tek teselli bağışıklığı güçlenir bari. Aslında hafif şiddette ciğerlere filan inmeden, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif öksürükle geçenler faydalı bile ama insan kıyamıyor işte. Doktorluk olmadan geçse iyi.
Sabahı boş geçince akşam doku oluyor, Akşam dolu olunca da ertesi sabah açlık olmuyor, fazla yenmiyor derken bir kısır döngü :) haftasonu filan düzeltebilirsin.
Özel birşey değil yani aramanı gerektirecek filan. Dedigim gibi bebek mamasi kavanozları bileniyor çıkıyor. Turkiyede nasıl bilmiyorum ama kolay bulabilirsin.
Güzel menü, meyve sabah olsa vitamini filan daha iyi vücut kullanabilir.
Geçmiş olsun, terslik işte iyi ki kırık filan olmamış.
Bu kadar kostururken normal tabi,cok gecmis olsun.bizde kar bile yokkızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
ayy valla burası da eridi ama sabah çok fena idiBu kadar kostururken normal tabi,cok gecmis olsun.bizde kar bile yok
Ankara da trafik sıkıntısı oluyormuayy valla burası da eridi ama sabah çok fena idi
Ankara :))Bu kadar kostururken normal tabi,cok gecmis olsun.bizde kar bile yok
Aman yağmasın zaten İstanbul'da kuzum çile oluyor millete
Burda zaten kayıp düşmeyene madalya vermeleri lazımEki Görüntüle 2574538
burası sabah düştüğüm bizim sokak 10 m kaydım duramadım maalesef bu sabah 10 da çekilmiş foto ben sabah 7 de düştüm
görüldüğü üzere heryer buz ayna gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?