• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oy yavrum küçücük canlar insan hiç kıyamıyor ama toparlamaya geçer muhtemelen gece iyi geçti mi gündüz de iyi geçiyor ♥bizim ki serum takılınca durmaz canını acıtır diyede korkuyorum 😣 uf biraz daha büyüse
Serum takılırken bizimki de zorladı.
kan vermiştim, d vitaminim yerlerde sürünüyo 🤨 yiyeceklerde var mı ki bu? Doktora gidene kadar kendimi yiceğime onu yesem 🤣
Demek o yüzden gram gram gidiyomuş 🤣 10 çıkmuş değerim. Halsizlik hep var da ben tembelim sanıyodum 😂😂
Benim de 10 çıkmıştı. 4 ay önce baktırmıştım. Bana kırılıp içilen ampüllerden vermişti doktor. 2. hamilelikte hep kullandım çok düşüktü

Hadi bakalım siz bu hafta yapın ben haftaya deniyeceğim.
Merak ediyorum sonucu.
Ben hurmaya bayılırım.
21 ini de hiç sıkılmadan yerim.
Ben hurma yapmıyorum canım. Ama daha önce yaptığımda iyi sonuç almıştım. Yarın Cherry Mom Cherry Mom ne kadar eksi gelecek merak ediyorum ben de.

kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Geçmiş olsun canım. Neyse ki dediğin gibi kırığın çıkığın yok..

Kızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Geçmiş olsun, artık tek teselli bağışıklığı güçlenir bari. Aslında hafif şiddette ciğerlere filan inmeden, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif öksürükle geçenler faydalı bile ama insan kıyamıyor işte. Doktorluk olmadan geçse iyi.
İyi geceler kızlar geç oldu biliyorum misafirim vardı hiç bakamadım
Sabah
Yine boş bu kez iş yerinde çok yoğundum fırsat olmadı

Öğle
Kuru fasülye yarım dilim ekmek

Akşam
Yarım kepçe çorba
2 dilim ekmek
Tavuk sote
1 kase kurufasülye
Bool salata

Tamam kurufasülye bitti 🎆🎇bundan sonra bir süre menümde görmeyeceksiniz
Su 2 lt
Spor misafirden dolayı yok

Sabahı boş geçince akşam doku oluyor, Akşam dolu olunca da ertesi sabah açlık olmuyor, fazla yenmiyor derken bir kısır döngü :) haftasonu filan düzeltebilirsin.
Basit bisey derken?
Özel birşey değil yani aramanı gerektirecek filan. Dedigim gibi bebek mamasi kavanozları bileniyor çıkıyor. Turkiyede nasıl bilmiyorum ama kolay bulabilirsin.
Geç oldu ama yazmadan yatmak istemedim şimdi yatağa girdim malum annemlerdeyim geçmiş olsuna gelen giden kendime biraz vakit ayıraym derken bu saat oldu . Bugün kü menüm
Sabah 12.00 peynirli omlet 1 buçuk dilim çavdar ekmeği bol yeşillik
Ara 16.00büyük fincan şekersiz sütlü kahve
Aksam 18.30 2 yk pilav. Avuç içi kadar et. Bol salata.
Ara 21.00 1 adet portakal
Güzel menü, meyve sabah olsa vitamini filan daha iyi vücut kullanabilir.
kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Geçmiş olsun, terslik işte iyi ki kırık filan olmamış.

Çok geçmiş olsun kaptanım. Neyseki kırık yok.
Geçmiş olsun, artık tek teselli bağışıklığı güçlenir bari. Aslında hafif şiddette ciğerlere filan inmeden, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif öksürükle geçenler faydalı bile ama insan kıyamıyor işte. Doktorluk olmadan geçse iyi.
Sağol canım. İnşallah bağışıklık güçleniyordur. Seneye olmasın çünkü 1.sınıf okuma yazma öğrenecekler. Şu an göndermesem çok bişey kaçırmıyor da seneye öyle olmaz

Sabahı boş geçince akşam doku oluyor, Akşam dolu olunca da ertesi sabah açlık olmuyor, fazla yenmiyor derken bir kısır döngü :) haftasonu filan düzeltebilirsin.

Özel birşey değil yani aramanı gerektirecek filan. Dedigim gibi bebek mamasi kavanozları bileniyor çıkıyor. Turkiyede nasıl bilmiyorum ama kolay bulabilirsin.

Güzel menü, meyve sabah olsa vitamini filan daha iyi vücut kullanabilir.

Geçmiş olsun, terslik işte iyi ki kırık filan olmamış.
Hic mama vermedim cocuklarima sutum iyiydi,kiloluydular.ama ek gida da zayifladilar alistiramadim bir türlü hala da cok yemek secerler.calismadigim icinde taze yapiyodum corbalarini falan o zamanlar.1 yasindan sonra da biz ne yersek ondan veya cicibebemuzlu sutlu pekmezli oyle gecti gitti.hic denememisim mama kavanozlarini buzluga koymayi demekki, poşet,kagit bardakve saklama kabı kullanıyorum.aklimda olsun

Bu kadar kostururken normal tabi,cok gecmis olsun.bizde kar bile yok🥺

Bu kadar kostururken normal tabi,cok gecmis olsun.bizde kar bile yok🥺
Ankara :))
IMG_20200109_104705.webp

Back
X