- Konu Sahibi Cherry Mom
- #33.541
arkadaşım korktum bende birdenasayiş berkemal
![]()
ama şimdi memnun musun dersen ewet memnunum canm batıda herşey gayet iyi bakalım sadce kızımı bırakmak zor oluyo sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım korktum bende birdenasayiş berkemal
![]()
ama şimdi memnun musun dersen ewet memnunum canm batıda herşey gayet iyi bakalım sadce kızımı bırakmak zor oluyo sadece
neyse kızlar bende müsadenizi isteyim artık malum sabah iş gece çocuk benim diyete ihtiyacım yok aslında![]()
sevindim canım adına
bu arada o arkadaşa ceza verilmiş galiba kazen abi buralara bakıyodu az önce yasaklanmış bi süreliğine
iyi geceler canım
o püre biraz fazla olmuş sanki ama diğerleri güzel de keşke bi salata bi yoğrut olsaymış yanına
hani yiyodun sen, nerdeeeeeeeeeee, hıııııııııı????????????????
Menü gayet güzel, tavuk var sebze var nişasta var. haşlanmış kabağı nasıl dilim yaptın içine ne karıştırdın merak ettim. benim de kabak yiyesim var yarın. iyi uykular :92:
Kızlar selamlar, öğle yemeğim: 1 kase çorba, 4 kaşık tavuk beşamel soslu, yarım kase de salata.
Yemek sonrası da umulmadık toplantılarımız oldu, bugün de 17:30'da çıkmam lazım acilen işlerimi halledip çıkıcam.
Akşam girerim çünkü bugün hiç geçmişi okuyamadım. İnşallah görüşürüz de muhabbet ederiz :)
Begümcüm adını görüyorum aşağıda, naber diyeceğim ama cevabı göremeden kapatmış olucam maalesef![]()
HAFTA SONU AMA YİNE GÜZEL CANIM.TEBRİKLER
sağol canımcım
bu arada herkese iyi akşamlar
bütün gün dışardaydım
geçmişi ancak okuyabildim
yediklerimi yazayım hemencik
evde önce 1 bardak 1 yk elma sirkeli su
1 bardak greyfurt suyu
işyerinde çeyrek simit 1 çay
ara 1 elma
öğle yemeğini saat 3e doğru yi,yebilidm
dışarda yediğim için yağsız et olarak külbastı yedim 3 parça, parçalar yumurta çapı kadar :)
2 lokma lahmacun, ezme ve salatalar
ara yapamadım başka
akşam yemeği olarak da
brokoli salatası
3 yk kepekli pirinç pilavı ve 1 kase pul biberli yoğurt
arkadaşlar bende menümü yazayım ozaman
sabah:2 çatal omlet 1 br çay 1 dilim ekmek 2 zeytin
ara:1 fincan yeşil çay
öğle:2 kaşık kısır 2 yaprak
ara:yrm kase tarçınlı yoğurt
akşam:2 tane kürdan şiş 2 kaşık pilav 1 br ayran
ara 2 meyve yemeyi düşünüyorum biraz fazla oldu ama kızlar bugün tutamadım kendimi![]()
selam kızlar
akşam yemeğim 2 köfte kadar haşlama et
bol salata mercimek çorbası
ve 2 ekmek gerçi ben yarısını yiyemedim ekmeğin
bunlar mı fazla bence gayet iyi ama meyvenin birini keşke ilk araya koysaydın.bir de yeşil çayı çinliler yemekten hemen sonra içermiş.yemekten sonra yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Gitmez miyiz :) gidiyorum hepimiz.
Yediklerimi yazayım, sabahı yazmıştım
öğle: çorba, 2 kk fırın mücver, 5-6 yk ankara tava (arpa şehriye pilavı içinde sebze ve et var)
akşam: 2 satır kebapyanında az bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, salata, diyet kola.
Arada da pasta yedim kızlar çünkü bugün benim doğum günüm![]()
Bu arada akşam yemeğim: 1 tavuk bonfile (üzerinde soğanlı mantarlı kremasız sos vardı), 3-4 dilim haşlanmışkabak, 3 yemek kaşığı patates püresi
Kızlar ben de 6'da uyanmalıyım sabah, o nedenle hepinize iyi akşamlar dilerim, görüşürüz yarın![]()
günaydın kızlar
sabah çok güzel kahvaltımı yaptım
3 dilim kepek ekmeği 1 yumurta
1 domates biraz lor peyniri
şimdi de
çayımı içiyorum keyifle
arkadaşlar bende menümü yazayım ozaman
sabah:2 çatal omlet 1 br çay 1 dilim ekmek 2 zeytin
ara:1 fincan yeşil çay
öğle:2 kaşık kısır 2 yaprak
ara:yrm kase tarçınlı yoğurt
akşam:2 tane kürdan şiş 2 kaşık pilav 1 br ayran
ara 2 meyve yemeyi düşünüyorum biraz fazla oldu ama kızlar bugün tutamadım kendimi![]()
selam kızlar
akşam yemeğim 2 köfte kadar haşlama et
bol salata mercimek çorbası
ve 2 ekmek gerçi ben yarısını yiyemedim ekmeğin
yarın sabah poğaça yicem 2yesem olur muuuu?
ya kızlar şu giden arkadaşı gördünüzmü yeni takıma geçmek için başvuru yapmış 5. takımla anlaşamıyorum onların haricinde başka takım arıyorum demiş bende deimki anlaşamamzlığın sebebi paylaşımının az olmasıdır şimdi yazmış yok benim paylaşımım çok iyi siz konuyu çarpıtıyorsunuz diyor Allah aşkına benim göremedğim yorumlarımı var takımda ??
Gitmez miyiz :) gidiyorum hepimiz.
Yediklerimi yazayım, sabahı yazmıştım
öğle: çorba, 2 kk fırın mücver, 5-6 yk ankara tava (arpa şehriye pilavı içinde sebze ve et var)
akşam: 2 satır kebapyanında az bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, salata, diyet kola.
Arada da pasta yedim kızlar çünkü bugün benim doğum günüm![]()
Canım az göstermek için dedim öyleadana kebap bildiğin :)
Gülhancııımmmm, iyi ki doğdun, nice nice güzel yıllaraİnşallah yeni yaşında dilediğin her şey gerçekleşir canım
Ayyy doğum günlerinde çok duygusal olurum ben, kimin pastası kesilse gözlerim dolar valla :)
Benimki de cumartesi günü bu arada, hiç sevmem haftasonuna denk gelince![]()
günaydın kızlar
sabah çok güzel kahvaltımı yaptım
3 dilim kepek ekmeği 1 yumurta
1 domates biraz lor peyniri
şimdi de
çayımı içiyorum keyifle
Bu ne ya kimse yok iki gündür böle
aaaaaa![]()