- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.269
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.901
Öyle düşünen insanlar vakalar katlandikca biseyleri anlayacaklar sonrada iş işten geçmiş olacak. Hükümete ona buna sarcaklar halbuki bu zinciri kendileri ilerletmis olacaklarDün masamı komple kolonya ile temizledim. ama insanlar anlamıyorlar, abarttığımı düşünüyorlar.
Demin bi video izledim izopropil alkol öldürüyomuş bu virüsü. Bunu da malesef seyreltip koyuyolarmış, bununla ilgili işlem başlatılmış bi çok firmaya hatta. Su sabun en iyisi diyolar yapabilirsen sabunlu su ile silip durulaDün masamı komple kolonya ile temizledim. ama insanlar anlamıyorlar, abarttığımı düşünüyorlar.
Ofis ortaminda o zor herhalde ama kolonyada yeterli diyorlar 60 derece ustuyseDemin bi video izledim izopropil alkol öldürüyomuş bu virüsü. Bunu da maşesef seyreltip koyuyolarmış, bununla ilgili işlem başlatılmış bi çok firmaya hatta. Su sabun en iyisi diyolar yapabilirsen sabunlu su ile silip durula
İşte bazıları izopropili çok az koyup etil alkol koyuyomuş. Öyleleri çok fayda etmiyomuş. Doğruluk payını bilmiyorum tabi videoda duydumOfis ortaminda o zor herhalde ama kolonyada yeterli diyorlar 60 derece ustuyse
Ay ne bileyimDemin bi video izledim izopropil alkol öldürüyomuş bu virüsü. Bunu da malesef seyreltip koyuyolarmış, bununla ilgili işlem başlatılmış bi çok firmaya hatta. Su sabun en iyisi diyolar yapabilirsen sabunlu su ile silip durula
İmkanın varsa al benceAy ne bileyimNe yapacağımı şaşırdım. Yıllık izin mi alsam? Bilmiyorum ki...
Eve kapanmış durumdayız çocuklarla sinir harbi yaşlı bir tanıdık için az önce alışveriş e çıktım Allah'ım ne çamaşır suyu ne un ne mercimek hiç bişey bulamadımtoplight kaptanim nasılsınız ? Uzuldum mecburi izne ayrilisiniza size idari izin verilmeliydi bence riske atılabilir bir durum değil çünkü bunu hesap etmeleri lazım esinizde iyi insallah Allah korusun bir şey olsa şimdiye belirti gösterirdi zaten siz canınızı sıkmayın evlerimizde bişey yok yani simdilik
Perakende de tukenmis olabiliyo toptancilarda vardir kaptanim yada internetEve kapanmış durumdayız çocuklarla sinir harbi yaşlı bir tanıdık için az önce alışveriş e çıktım Allah'ım ne çamaşır suyu ne un ne mercimek hiç bişey bulamadım
Dünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar
@ayvacicegi
nrmyn
@kardelelen321
Mehfam
Başka paylasan yok.
Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım
İnşallah önemli bişey yokturKizlar dun biz yine acillendik..dikkat ettikce gobegine gobegine gidiyoruz..
Allahim imanimizi artirsin..bir nevi nuh tufani misali..bizlere kıssalar ile metaforik olarak anlatilan tufan da gemi de bugun şimdi gozumuzun onunde..bogulma sadece suda olmuyormuş bunu anladik..Allahim affet ve bizlere yardim et..Allahim rahmetinle merhametinle imtihansiz imtihanla lutfunle idrakimizi artır..diye dua etmekten başka ne gelir elimizden..inşallah bu halden daha guzel bir hale kolaylikla erdirsin bizleri Allahim
Çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah
Amin inşaAllah. Allah şifa versin.Kizlar dun biz yine acillendik..dikkat ettikce gobegine gobegine gidiyoruz..
Allahim imanimizi artirsin..bir nevi nuh tufani misali..bizlere kıssalar ile metaforik olarak anlatilan tufan da gemi de bugun şimdi gozumuzun onunde..bogulma sadece suda olmuyormuş bunu anladik..Allahim affet ve bizlere yardim et..Allahim rahmetinle merhametinle imtihansiz imtihanla lutfunle idrakimizi artır..diye dua etmekten başka ne gelir elimizden..inşallah bu halden daha guzel bir hale kolaylikla erdirsin bizleri Allahim
Hiç sorma sanki aylardır spor yapmiyor gibiyim çok zor geliyor ama başladım bugünEskiden evde spor yapıyordun aslında ama bırakınca dönüş yapmak zor oluyor. Ben de misafir geldi diye bir bıraktım daha o günden beri düzene koyamadım. İlk günler için kendimizi zorlamalıyız sanırım. Alışınca kendiliğinden gelecektir zaten..
Aminnn, cok geçmiş olsun sifa bulun insallahKizlar dun biz yine acillendik..dikkat ettikce gobegine gobegine gidiyoruz..
Kafamız başka bişeyle doldu. Ben rejim diyet spor kafasına girince bütün hayatım bu oluyor sabah ne yiyeceğim öğlen e ne pisereyim akşam şunu yemem lazım spor yapmam lazım detoks suyu içmem lazım spor yapmam lazım yeşil çay içmem lazım sürekli bunlar dolanıyor kafamda bu yüzdende rejim yapmak benim için ekstra eziyetli oluyor bütün hayatım rejime bağlanıyor. Şu an içind e bulunduğumuz durum gibi aklımı meşgul eden tedirgin eden rahatsız edici bir durumla karşılaşınca rejim diyet spor bir an da rafa kalkıyor aslında dikkat ediyorum ama bazen bi bakıyorum biseyler yiyorum rejim falan gidiyor kafadan çok fena dağıldım ben uyku düzenim bozuldu gece uyuyamiyorum geç yatiyorum sabaha kadar kötü kötü rüyalar görüyorum uykuda bile kafam dinlenmiyor. Çok kötü dağıldım nasıl toparlanacagim bilmiyorum. En kötü sabit kalmaya çalışacağız artık.Ya güne erken başlanmadığı için de benim düzenim biraz alt üst oldu. Öğlen kahvaltı ediyoruz, ben günde 2 öğün yiyorum haliyle. haliyle kaçamaklar başlıyor. kaçamaktan çok aşırma yapıyordum başlarda ama artık kaçamağa evrildi. Dün markette cips seçiyordum :)
bana uymuyor pek böyle beslenmek. içinden geçtiğimiz süreçte de insan böyle şeylerle takılmaz oluyor. Normalde 2 gün böyle olsa üçüncü gün kendi düzenime dönerdim.. şimdi kendimi de kimseyi de bunun için kasmıyorum :) ama bir şekilde yeni beslenme düzeni yapacağım bakalım bugün başlayayım
34 bedene mi girmiştin senBaşlamamaya çalışıyorum ama içimdeki şeytancık zaten çokta kilon yok ye gitsin diyo
Evet bak iyi hatırlattın nişan elbisemi denicektim34 bedene mi girmiştin sen
Vavv 34 beden miydi cnm?Cherry Mom koooooşşş girdim valla ama göğüslerim hariç onu da prolaktin yüksekliğine bağlayabiliriz he ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?