Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün masamı komple kolonya ile temizledim. ama insanlar anlamıyorlar, abarttığımı düşünüyorlar.
Öyle düşünen insanlar vakalar katlandikca biseyleri anlayacaklar sonrada iş işten geçmiş olacak. Hükümete ona buna sarcaklar halbuki bu zinciri kendileri ilerletmis olacaklar

Dün masamı komple kolonya ile temizledim. ama insanlar anlamıyorlar, abarttığımı düşünüyorlar.
Demin bi video izledim izopropil alkol öldürüyomuş bu virüsü. Bunu da malesef seyreltip koyuyolarmış, bununla ilgili işlem başlatılmış bi çok firmaya hatta. Su sabun en iyisi diyolar yapabilirsen sabunlu su ile silip durula

Ofis ortaminda o zor herhalde ama kolonyada yeterli diyorlar 60 derece ustuyse

Ay ne bileyim Ne yapacağımı şaşırdım. Yıllık izin mi alsam? Bilmiyorum ki...

Eve kapanmış durumdayız çocuklarla sinir harbi yaşlı bir tanıdık için az önce alışveriş e çıktım Allah'ım ne çamaşır suyu ne un ne mercimek hiç bişey bulamadım

Eve kapanmış durumdayız çocuklarla sinir harbi yaşlı bir tanıdık için az önce alışveriş e çıktım Allah'ım ne çamaşır suyu ne un ne mercimek hiç bişey bulamadım
Perakende de tukenmis olabiliyo toptancilarda vardir kaptanim yada internet

Kizlar dun biz yine acillendik..dikkat ettikce gobegine gobegine gidiyoruz..
Allahim imanimizi artirsin..bir nevi nuh tufani misali..bizlere kıssalar ile metaforik olarak anlatilan tufan da gemi de bugun şimdi gozumuzun onunde..bogulma sadece suda olmuyormuş bunu anladik..Allahim affet ve bizlere yardim et..Allahim rahmetinle merhametinle imtihansiz imtihanla lutfunle idrakimizi artır..diye dua etmekten başka ne gelir elimizden..inşallah bu halden daha guzel bir hale kolaylikla erdirsin bizleri Allahim

İnşallah önemli bişey yoktur

Amin inşaAllah. Allah şifa versin.

Hiç sorma sanki aylardır spor yapmiyor gibiyim çok zor geliyor ama başladım bugün

Aminnn, cok geçmiş olsun sifa bulun insallah

Kafamız başka bişeyle doldu. Ben rejim diyet spor kafasına girince bütün hayatım bu oluyor sabah ne yiyeceğim öğlen e ne pisereyim akşam şunu yemem lazım spor yapmam lazım detoks suyu içmem lazım spor yapmam lazım yeşil çay içmem lazım sürekli bunlar dolanıyor kafamda bu yüzdende rejim yapmak benim için ekstra eziyetli oluyor bütün hayatım rejime bağlanıyor. Şu an içind e bulunduğumuz durum gibi aklımı meşgul eden tedirgin eden rahatsız edici bir durumla karşılaşınca rejim diyet spor bir an da rafa kalkıyor aslında dikkat ediyorum ama bazen bi bakıyorum biseyler yiyorum rejim falan gidiyor kafadan çok fena dağıldım ben uyku düzenim bozuldu gece uyuyamiyorum geç yatiyorum sabaha kadar kötü kötü rüyalar görüyorum uykuda bile kafam dinlenmiyor. Çok kötü dağıldım nasıl toparlanacagim bilmiyorum. En kötü sabit kalmaya çalışacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…