- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.861
Benim için imkansız şu an ev halkı uyuyor. Bizde hayat maalesef öğlen başlıyor. Ben öğlene kadar çay kahve takılıyorumMesela sabah seansi olarak 30 puanlik spor bekliyorum sizden ve evislerine baslamak uzere gidiyorum yapanlar yazsin.bunun bide ikindi ve gece seanslarida olsun
Her şey başlayana kadar canım.. sonrası vücut için o kadar tanıdık ki sen yolu göster, o zaten yürüyecektir merak etmeIçim kaynıyor spor yap diye ama bedenim yerinden kalkmıyor bir türlü
Tebrikler canım.. mezun kilolarında sabitlediğin keyifli günlerin olsuntesekkur ederim canim. beni araniza aldiginiz icin ben tesekkur ederim.
Bizde bugün sokağa çıkma yasağı başlıyor. Dün gittiğimiz markette ( hepsi böyle değil) içeride belli sayıda insan olmasına izin veriliyordu. Dışarıda beklerken güvenlikle konuştuk, yarın tek tek alınması konuşuluyor dedi. Akşama da zaten yasak açıkladı. Pazartesi günü 185 kişi daha enfekte oldu ve sayo 1243 kişi oldu. 5 kayıp var (77-90 yaş arası) bir site kurdular bilgi paylaşıyorlar sürekli; yaşlara cinsiyete, oturduğu bölgeye göre bulaşma durumu, kaçı yoğun bakımda kaçı solunum desteği alıyor bunları bir gün geriden takip ediyoruz. Şu an günde 180-200 arası yeni vaka ekleniyor ama bunlar geçen haftanın dışarıdaki hayatı ile alakalı sanırım. Bu hafta evdeyiz ya haftaya rakamlar düşecek diye bir mantık yürütüyoruz ve bekliyoruzSorma canım arada kriz geçiriyor bagriyoro.kadsr alışmış ki haliyle anlamıyor
Sen nasılsın ? Orda durumlar nasılvalla herkes için ayri ayrı endişe duyuyorum
Ya bir de o an başka şeyle ilgileniyorsan farkında olmadan yiyor bitiriyorsun, gediğinden de bir şey anlamıyorsun..Bende aksam sastim kendime,cayin yaninda meyve yiyen ben krakerleri götürdüm.hep bu stres hormonu iste citir citir biseyler yediriyo aksama baska bi cozum bulucam
Ya güne erken başlanmadığı için de benim düzenim biraz alt üst oldu. Öğlen kahvaltı ediyoruz, ben günde 2 öğün yiyorum haliyle. haliyle kaçamaklar başlıyor. kaçamaktan çok aşırma yapıyordum başlarda ama artık kaçamağa evrildi. Dün markette cips seçiyordum :)Aman canım yapma lütfen en azından kilo koruyacak kadar günlük aktivite yapLeyl-i-fer in dediği gibi amacımız çoğunlukla kilo korumak olsun
Sokağa çıkma yasağı içinde Allah yardımcınız olsun
Bir başladın mı gerisi geliyor zatenBenim de hiç sağlıklı beslenme modum kalmadı bu araama öyle virüsten falan değil bildiğin pis boğazlıktan iyiki evlerden çıkmıyoruz yoksa acayip bir aç gözlülüğe büründüm
Başlamamaya çalışıyorum ama içimdeki şeytancık zaten çokta kilon yok ye gitsin diyoBir başladın mı gerisi geliyor zaten
Bencede düşer canim mantıken düşmesi lazım :/Bizde bugün sokağa çıkma yasağı başlıyor. Dün gittiğimiz markette ( hepsi böyle değil) içeride belli sayıda insan olmasına izin veriliyordu. Dışarıda beklerken güvenlikle konuştuk, yarın tek tek alınması konuşuluyor dedi. Akşama da zaten yasak açıkladı. Pazartesi günü 185 kişi daha enfekte oldu ve sayo 1243 kişi oldu. 5 kayıp var (77-90 yaş arası) bir site kurdular bilgi paylaşıyorlar sürekli; yaşlara cinsiyete, oturduğu bölgeye göre bulaşma durumu, kaçı yoğun bakımda kaçı solunum desteği alıyor bunları bir gün geriden takip ediyoruz. Şu an günde 180-200 arası yeni vaka ekleniyor ama bunlar geçen haftanın dışarıdaki hayatı ile alakalı sanırım. Bu hafta evdeyiz ya haftaya rakamlar düşecek diye bir mantık yürütüyoruz ve bekliyoruz
Evet burası o konuda daha iyi. Türkiye’de zaten yurtdışı bağlantısı olmayana test bile yapılmıyor henüz. Belirsizlik de çok fazla haliyle.Bencede düşer canim mantıken düşmesi lazım :/
Sizde ne güzel detaylı verilmesi burda öyle birşey yok hastalar nereden hangi bolgeden durumlari ne bir bilgimiz yok
Zaten her zaman her yerde mikrop var ama biz abartıyoruz biraz da. Zamanla rahatlayacağız bence. Neyse kelle paçacı önünde kuyruğa girmekten iyidirkoronavuris kaygisi heryeri sardi evden çıkmadığımız halde heryerde mikrop varmis gIbi sürekli temizlik yapmata calisiyorummm
Aman öyle şeyleri de hiç yiyememZaten her zaman her yerde mikrop var ama biz abartıyoruz biraz da. Zamanla rahatlayacağız bence. Neyse kelle paçacı önünde kuyruğa girmekten iyidir
Ya kızlar aklıma takıldı şimdi bu nakliyeciler bi sürü eşya taşıyo ya hastalık getirmesinler? Hadi herşeyi yıkıyım dicem ama koltuk yatak vs yıkanmaz da napsam bilemedim
[/QUOTE
Evinin nin bir odasina onlari sokmasssin oraya bi yatak yorgan(paketlenmis)atar yatarsin diger esyalarada ogun hic elininsurmezsin virus varsa ölür herhalde ertesi gune.ogun yiyecek ve giyeceklerinide kendin goturursun evine.olmazmi
Evet böyle de olabilir gerçi buna pimpirikleniyorum ana eşim bankada çalışıyo gelen müşterilerden birinin pozitif olduğunu öğrenmişler sürekli para mıncıklıyo onu almamam lazım eve
Mavi elbise diyorum baskada bişey demiyorumBaşlamamaya çalışıyorum ama içimdeki şeytancık zaten çokta kilon yok ye gitsin diyo
Eldiven takmıyor mu kuzumEvet böyle de olabilir gerçi buna pimpirikleniyorum ana eşim bankada çalışıyo gelen müşterilerden birinin pozitif olduğunu öğrenmişler sürekli para mıncıklıyo onu almamam lazım eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?