Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesela sabah seansi olarak 30 puanlik spor bekliyorum sizden ve evislerine baslamak uzere gidiyorum yapanlar yazsin.bunun bide ikindi ve gece seanslarida olsun
Benim için imkansız şu an ev halkı uyuyor. Bizde hayat maalesef öğlen başlıyor. Ben öğlene kadar çay kahve takılıyorum ama öğleden sonra 15 dakika cardio 500 ip ve biraz da bölgesel ile sahalara döneyim bence

Sorma canım arada kriz geçiriyor bagriyor o.kadsr alışmış ki haliyle anlamıyor
Sen nasılsın ? Orda durumlar nasıl valla herkes için ayri ayrı endişe duyuyorum
Bizde bugün sokağa çıkma yasağı başlıyor. Dün gittiğimiz markette ( hepsi böyle değil) içeride belli sayıda insan olmasına izin veriliyordu. Dışarıda beklerken güvenlikle konuştuk, yarın tek tek alınması konuşuluyor dedi. Akşama da zaten yasak açıkladı. Pazartesi günü 185 kişi daha enfekte oldu ve sayo 1243 kişi oldu. 5 kayıp var (77-90 yaş arası) bir site kurdular bilgi paylaşıyorlar sürekli; yaşlara cinsiyete, oturduğu bölgeye göre bulaşma durumu, kaçı yoğun bakımda kaçı solunum desteği alıyor bunları bir gün geriden takip ediyoruz. Şu an günde 180-200 arası yeni vaka ekleniyor ama bunlar geçen haftanın dışarıdaki hayatı ile alakalı sanırım. Bu hafta evdeyiz ya haftaya rakamlar düşecek diye bir mantık yürütüyoruz ve bekliyoruz

Bende aksam sastim kendime,cayin yaninda meyve yiyen ben krakerleri götürdüm.hep bu stres hormonu iste citir citir biseyler yediriyo aksama baska bi cozum bulucam
Ya bir de o an başka şeyle ilgileniyorsan farkında olmadan yiyor bitiriyorsun, gediğinden de bir şey anlamıyorsun..

Ya güne erken başlanmadığı için de benim düzenim biraz alt üst oldu. Öğlen kahvaltı ediyoruz, ben günde 2 öğün yiyorum haliyle. haliyle kaçamaklar başlıyor. kaçamaktan çok aşırma yapıyordum başlarda ama artık kaçamağa evrildi. Dün markette cips seçiyordum :)
bana uymuyor pek böyle beslenmek. içinden geçtiğimiz süreçte de insan böyle şeylerle takılmaz oluyor. Normalde 2 gün böyle olsa üçüncü gün kendi düzenime dönerdim.. şimdi kendimi de kimseyi de bunun için kasmıyorum :) ama bir şekilde yeni beslenme düzeni yapacağım bakalım bugün başlayayım

Bencede düşer canim mantıken düşmesi lazım :/
Sizde ne güzel detaylı verilmesi burda öyle birşey yok hastalar nereden hangi bolgeden durumlari ne bir bilgimiz yok

Bencede düşer canim mantıken düşmesi lazım :/
Sizde ne güzel detaylı verilmesi burda öyle birşey yok hastalar nereden hangi bolgeden durumlari ne bir bilgimiz yok
Evet burası o konuda daha iyi. Türkiye’de zaten yurtdışı bağlantısı olmayana test bile yapılmıyor henüz. Belirsizlik de çok fazla haliyle.
benim şu an tek sıkıntım, bir şey olsa gelemeyecek olmak. Babama durmadan kendine dikkat et diye taciz atışı yapıyorum. Rutin kontrolleri vardı hastanedeki randevularını iptal ettim.
Herkes çok gergin.. Ama bir şekilde rahatlamak lazım çünkü enfeksiyon hastalıkları vücut direnci düşünce daha çok yaşanıyor sonuçta. Bence en iyi yol da kesinlikle spor.. hepimize iyi gelecektir.

koronavuris kaygisi heryeri sardi evden çıkmadığımız halde heryerde mikrop varmis gIbi sürekli temizlik yapmata calisiyorummm
Zaten her zaman her yerde mikrop var ama biz abartıyoruz biraz da. Zamanla rahatlayacağız bence. Neyse kelle paçacı önünde kuyruğa girmekten iyidir

Evet böyle de olabilir gerçi buna pimpirikleniyorum ana eşim bankada çalışıyo gelen müşterilerden birinin pozitif olduğunu öğrenmişler sürekli para mıncıklıyo onu almamam lazım eve
Eldiven takmıyor mu kuzum
Bizde ablam için endişeliyiz ama o eldiven ve maske takıyor devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…