- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.881
Du bakim girebilcem mi bi deniyimMavi elbise diyorum baskada bişey demiyorum
Takıyo ama doğruluk payını bilmediğim bir bilgi der ki eldiven 15dk koruyomuşEldiven takmıyor mu kuzum
Bizde ablam için endişeliyiz ama o eldiven ve maske takıyor devamlı
Allah korusun hepsini. O da riskli iş demi?9 günlük izne ayırmışlar eşimi ve arkadaşlarınıEldiven takmıyor mu kuzum
Bizde ablam için endişeliyiz ama o eldiven ve maske takıyor devamlı
Bizimkilere saçma bi yöntem uyguladılar. Hafta içi de 2 günü çalışmayacaklar ama kapacak olduktan sonra 3 günde de kapar mantıksız geldiAllah korusun hepsini. O da riskli iş demi?9 günlük izne ayırmışlar eşimi ve arkadaşlarınıhayırlısı bakalım.
Aaa çok mantıksız olmuşBizimkilere saçma bi yöntem uyguladılar. Hafta içi de 2 günü çalışmayacaklar ama kapacak olduktan sonra 3 günde de kapar mantıksız geldi
Sonumuz hayrolsun inşallahAaa çok mantıksız olmuş
Aynen canim paralar mikrop yuvası :/ ablam bankci neyseki.cuma.yillik izne ayrilcakmisAllah korusun hepsini. O da riskli iş demi?9 günlük izne ayırmışlar eşimi ve arkadaşlarınıhayırlısı bakalım.
Hadi bakalımDu bakim girebilcem mi bi deniyim
Gitmeme imkanı varsa gitmesin benceAynen canim paralar mikrop yuvası :/ ablam bankci neyseki.cuma.yillik izne ayrilcakmis
Bende eşime mi soylesem acaba gitmese ise gerçi ne servis nede toplu tasima kullanmıyor artk.arabayla gidip geliyor ofisdede 3 kişiler ama bilemedim
İnşallahSonumuz hayrolsun inşallah
Bizim otel tatili iptal olacak gibi nasipte yokmuş izni kalıyor yaniGitmeme imkanı varsa gitmesin bence
İmkanı varsa gitmesin cnm yaAynen canim paralar mikrop yuvası :/ ablam bankci neyseki.cuma.yillik izne ayrilcakmis
Bende eşime mi soylesem acaba gitmese ise gerçi ne servis nede toplu tasima kullanmıyor artk.arabayla gidip geliyor ofisdede 3 kişiler ama bilemedim
Ne zamandı ki tatil? Ben çok uzun süreceğini sanmıyorum. Lokumu çişe çıkarıyorum sabah akşam mecbur ve sokaklar cidden bomboş. Kuluçka süreleri dolsun azalışa geçecek benceBizim otel tatili iptal olacak gibi nasipte yokmuş izni kalıyor yani
Mayıs sonuydu o aralar biter gibi geliyor ama riske atmak.istemeyebilirizNe zamandı ki tatil? Ben çok uzun süreceğini sanmıyorum. Lokumu çişe çıkarıyorum sabah akşam mecbur ve sokaklar cidden bomboş. Kuluçka süreleri dolsun azalışa geçecek bence
Öyle olacak galiba içime sinmiyor onumuzdeki 2 3 hafta anı artış olacak diyorlarİmkanı varsa gitmesin cnm ya
O zamana biter sanki ya ama tabi içinize nasıl sinecekseMayıs sonuydu o aralar biter gibi geliyor ama riske atmak.istemeyebiliriz
İnşallah bian önce biter de herkes planlarını gerçekleştirir cnmMayıs sonuydu o aralar biter gibi geliyor ama riske atmak.istemeyebiliriz
Eslerimizde.oyle canim.mecbur.Kızlar,
Ben hala işe gidip geliyorum. Hiç içime sinmiyor ama yapacak bi şey yok.
Oraya buraya dokunma ...derken psikolojim bozuldu. elimde kolonya ile dolanır oldum ofiste.
Dün masamı komple kolonya ile temizledim. ama insanlar anlamıyorlar, abaEslerimizde.oyle canim.mecbur.
2-3 saatte bir elleri yikamak yeterliymis aslinda.sorun agiza buruna goturmek, onada maske engel olur belki.
Esime söylüyorum ama pek dikkate almiyo dedigimi maske konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?