Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah korusun hepsini. O da riskli iş demi?9 günlük izne ayırmışlar eşimi ve arkadaşlarını hayırlısı bakalım.
Bizimkilere saçma bi yöntem uyguladılar. Hafta içi de 2 günü çalışmayacaklar ama kapacak olduktan sonra 3 günde de kapar mantıksız geldi

Allah korusun hepsini. O da riskli iş demi?9 günlük izne ayırmışlar eşimi ve arkadaşlarını hayırlısı bakalım.
Aynen canim paralar mikrop yuvası :/ ablam bankci neyseki.cuma.yillik izne ayrilcakmis
Bende eşime mi soylesem acaba gitmese ise gerçi ne servis nede toplu tasima kullanmıyor artk.arabayla gidip geliyor ofisdede 3 kişiler ama bilemedim

Gitmeme imkanı varsa gitmesin bence

Bizim otel tatili iptal olacak gibi nasipte yokmuş izni kalıyor yani
Ne zamandı ki tatil? Ben çok uzun süreceğini sanmıyorum. Lokumu çişe çıkarıyorum sabah akşam mecbur ve sokaklar cidden bomboş. Kuluçka süreleri dolsun azalışa geçecek bence

Ne zamandı ki tatil? Ben çok uzun süreceğini sanmıyorum. Lokumu çişe çıkarıyorum sabah akşam mecbur ve sokaklar cidden bomboş. Kuluçka süreleri dolsun azalışa geçecek bence
Mayıs sonuydu o aralar biter gibi geliyor ama riske atmak.istemeyebiliriz

Anneme geldim bende. Babam kapımdan aldı araba ile, akşam da eşim alıcak. Annemin evlerini temizlicem birazdan, temzilik malzemesi vs aldım

Kızlar,
Ben hala işe gidip geliyorum. Hiç içime sinmiyor ama yapacak bi şey yok.
Oraya buraya dokunma ...derken psikolojim bozuldu. elimde kolonya ile dolanır oldum ofiste.
Eslerimizde.oyle canim.mecbur.
2-3 saatte bir elleri yikamak yeterliymis aslinda.sorun agiza buruna goturmek, onada maske engel olur belki.
Esime söylüyorum ama pek dikkate almiyo dedigimi maske konusunda

Eslerimizde.oyle canim.mecbur.
2-3 saatte bir elleri yikamak yeterliymis aslinda.sorun agiza buruna goturmek, onada maske engel olur belki.
Esime söylüyorum ama pek dikkate almiyo dedigimi maske konusunda
Dün masamı komple kolonya ile temizledim. ama insanlar anlamıyorlar, abarttığımı düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…