- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.259
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.341
Aa pro olmusunn
Valla gelmişHayırli olsun tatlim
Hayırlı olsun cnmValla gelmişsagolun kizlar
Günaydın canımGünaydın herkeseee
Regli olmuş muydun canım ondan mi acabaUzun süre yemeyip az önce heyecanla tartıya çıktım. Dedim herhalde 53.9 falan görürüm. Ama tam tersi 54.2 gördüm yani +100
Nasıl sinir oldum
Evwt cnm şuan reglim 6.günümRegli olmuş muydun canım ondan mi acaba
E tamam ondandır kuzum bozma moralini cumaya kadar gider ödem falan :)Evwt cnm şuan reglim 6.günüm
Yaaa İnşaAllah, nasıl üzüldüm anlatamam. Hatta eşim tartıldığımı görünce iyi bi kızdı. Dakika başı tartılın mı kafayı yedin mi diyeE tamam ondandır kuzum bozma moralini cumaya kadar gider ödem falan :)
Canım bu aralar iyi gider dedim sürükler gider beni dedim polisiye gerilim romanına başladım. Jean Christopher Grange 'ın son kitabı ölüler diyarı. Sen ne okuyorsun.Hangi kitabı okuyosun cnm
Benim de kitap okuma isteği ağır bastı. Bugün yapılacak ama söz:)))) Cuma günü kaç sayfa okuduun diye sormayacagiz orticigimdün bende kitaba daldım ama spor yapamayacak kadar yorgundum
Ben deeeAhh beni bir birakslar sabaha kadar başka iş yapmam
İyi.kitaplara mi.denk.gelmiyorsunuz acaba
Maaşallah ortim ben yapamadım bugün
Yavuz Bahadıroğlu- Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan okuyorum cnmCanım bu aralar iyi gider dedim sürükler gider beni dedim polisiye gerilim romanına başladım. Jean Christopher Grange 'ın son kitabı ölüler diyarı. Sen ne okuyorsun.
Benim de kitap okuma isteği ağır bastı. Bugün yapılacak ama söz
Ben deee
Bu şarkıyı ben de severim. Eski bi şarkıBen de çiftlik oynuyorum haydayuykuya dalmak için müzikte işe yarıyo bende yıllardır vazgeçemediğim ve beni en sakinleştiren de şu
Polisiye bende çok severim. Aksiyon, gerilim de severim. Alıcam İnşaAllah.Canım bu aralar iyi gider dedim sürükler gider beni dedim polisiye gerilim romanına başladım. Jean Christopher Grange 'ın son kitabı ölüler diyarı. Sen ne okuyorsun.
Benim de kitap okuma isteği ağır bastı. Bugün yapılacak ama söz
Ben deee
Çok severim onu bende gerçekten sürükleyici kitaplari ama sen yinede sporu ihmal etmeCanım bu aralar iyi gider dedim sürükler gider beni dedim polisiye gerilim romanına başladım. Jean Christopher Grange 'ın son kitabı ölüler diyarı. Sen ne okuyorsun.
Hayırlı olsun ortiimmValla gelmişsagolun kizlar
Grange tavsiye ederim gerilim seviyorsan canım. Son kitaplarında biraz sapıttı gerçi ama ilk kitapları muhteşem. Kızıl Nehirler, taş meclisi, Leyleklerin uçuşu, siyah kan çok beğendiğim kitapları..Polisiye bende çok severim. Aksiyon, gerilim de severim. Alıcam İnşaAllah.
Hemen kaydediyorum cnm mesajını alayım İnşaAllahGrange tavsiye ederim gerilim seviyorsan canım. Son kitaplarında biraz sapıttı gerçi ama ilk kitapları muhteşem. Kızıl Nehirler, taş meclisi, Leyleklerin uçuşu, kızıl kan çok beğendiğim kitapları..
Tamam kuzum yok artık bugün kaçış yok.Çok severim onu bende gerçekten sürükleyici kitaplari ama sen yinede sporu ihmal etme☺
Yaaa süpersin cnmm. Bende tam bu detoksa bakıyordum ve yazacaktım başlasam faydası olur mu diye? Prolar düşünceleri okuyabiliyor mu yoksaLahanaya başla istersen canım iki gün icersin baktın bugün kötü etkiliyor yarin yapmazsınMehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?