- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.361
Lahanayı görünce anladım da yazayım dedimHatta üstte de mesajım yarım kalmış. Geçen hafta püsküllü detoks yaptım bu hafta da lahana yapayım mı diye devam edecekti mesaj
Amaniinn o mesajda da mı lahana yazmışımLahanayı görünce anladım da yazayım dedim
Bence dene bende aldirayim eşime diyeceğim.ama zaten malum şu ara toplu.alisveris yapıyoruz zorr olur onca yukun arasında lahana
Amaniinn o mesajda da mı lahana yazmışımheryer lahana olmuş meğer. Ben yeni farkettim
Hemen kaydettim bu kitabı daBende bunu okuyorum kizlar
Eskiden polisiye gerilim okurken şimdi böyle kitaplar kafamin rahatlamaya ihtiyacı var çünküağır kafa yoran kitaplar okuyamıyorum
Bu kitaba göre orta derece depresyondayim kitabın tedavi ettiğine inananlar var bilimsel de kanıtlanmış bakalım.
Yaşlandım sanırım
Ben çok fazla unutuyorum nedense. Değerlerim iyi aslında. Ama fazla ince düşünceliyim. Çok fazla kafaya takmaktan oluyor bunlar sanırımPek farkimiz yok
bende öyleyim her zAmnn rahat ve gamsız insanlara ozenmisimdirBen çok fazla unutuyorum nedense. Değerlerim iyi aslında. Ama fazla ince düşünceliyim. Çok fazla kafaya takmaktan oluyor bunlar sanırım
Bende cnm. Nasıl öyle olunabiliyor hayretle bakarım hepbende öyleyim her zAmnn rahat ve gamsız insanlara ozenmisimdir
Ben de severim böyle kitaplar canım. Psikoloji /kişisel gelişim çok okurdum eskiden. Hala okuyorum ama böyle kitapları sindire sindire okumayı sevdiğim için çok zaman ayıramıyorum son zamanlarda. Kaçak göçek okuyorum zaten bu cimcime ler yüzündenBende bunu okuyorum kizlar
Eskiden polisiye gerilim okurken şimdi böyle kitaplar kafamin rahatlamaya ihtiyacı var çünküağır kafa yoran kitaplar okuyamıyorum
Bu kitaba göre orta derece depresyondayim kitabın tedavi ettiğine inananlar var bilimsel de kanıtlanmış bakalım.
Yaşlandım sanırım
Belki benim yaşım daha büyüktür cnmBen de severim böyle kitaplar canım. Psikoloji /kişisel gelişim çok okurdum eskiden. Hala okuyorum ama böyle kitapları sindire sindire okumayı sevdiğim için çok zaman ayıramıyorum son zamanlarda. Kaçak göçek okuyorum zaten bu cimcime ler yüzünden
Sen yaşlandıysan ben ne yapayım acaba
Günaydın rakibemmmGünaydınlaaar
En fazla 28 sin gibi bi his uyandı içimde canım.Belki benim yaşım daha büyüktür cnm
Ahhh nerdeee 28+6=benEn fazla 28 sin gibi bi his uyandı içimde canım.
Benim ruhum kaç yaşında tam bilemiyorum da cnm39 ben de.. Ama ruhum 29
.
Hiç göstermiyorsun ki kendinde 29 gibisin39 ben de.. Ama ruhum 29
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?