- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.301
Geçmiş olsun canımOnu da denedim aslında akşam üzeri doktora gitcem mecbur artık.
ya salonun bi duvarı komple cam eşim sildi dışlarını ama bi yerde su lekesi kalmış elimde bez varken sileyim dedim uzanmaya çalışırken omzum döndü sanki bişey kemiklerim arasına sıkıştı çekildi gibi hissettim. Sonra iş yapmaya devam ettim sıcağına zorlamadı galiba ama dünden beri pert
Ben de öyleyim. Gece biraz okuyup uyiyim diyorum bi bakıyorum saat 3 ya da kitap bitmişBen kitap okurken cok daliyorum ya kopuyorum,neden oluyo acaba
Spor salonunda yaptıklarımızı yapıyorum. Spor da eliptikle ısınıp yer hareketlerini ağırlığı falan çalıştıktan sonra koşu bandıyla bitiriyorduk. Bende ip atlayarak ısınıyorum sonra kol karin bacak hareketlerini yapıyorum koşu bandıyla bitiriyorum. 500 ipin haricinde ısınmak için ekstra ip atlıyorumMenü neredeçok az kuzum yapma heleki bugünlerde aç kalmak yok yatmadan bir.meyve ye bence saat daha.gec değil sporlar şahane kesin cumaya güzel etki edecek
Sahanesinfitness neler yapıyorsun evde ??
Ben de ya kafami veremiyorum aynı cümleyi on defa okuyorum. Kafa dağıtan tek şey spor şu an daBen kitap okurken cok daliyorum ya kopuyorum,neden oluyo acaba
E çok iyi o zamanAslında bugün hiç iştahım yok. meyve bile çekmiyor cnm ne hikmetse. Tabi bu da işime yaradı
Çok iyi koşu bandi askı vazifesi görmüyor artık desene :))))Spor salonunda yaptıklarımızı yapıyorum. Spor da eliptikle ısınıp yer hareketlerini ağırlığı falan çalıştıktan sonra koşu bandıyla bitiriyorduk. Bende ip atlayarak ısınıyorum sonra kol karin bacak hareketlerini yapıyorum koşu bandıyla bitiriyorum. 500 ipin haricinde ısınmak için ekstra ip atlıyorum
İlahiBen de öyleyim. Gece biraz okuyup uyiyim diyorum bi bakıyorum saat 3 ya da kitap bitmiş
Hee ben olayı çok yanlış anlamışımİlahitam tersi ya, veremiyorum kendimi
Aynen istemeden oluyo bi bakiyom sadece gozlerim okuyo kafa baska yerdeBen de ya kafami veremiyorum aynı cümleyi on defa okuyorum. Kafa dağıtan tek şey spor şu an da
O yuzden kisa seyler okuyorum makale falan,bilgi iceren merak uyandıran seyler falan iste ,cok nadirde olsaHee ben olayı çok yanlış anlamışımo benim zevk almadığım kitaplarda oluyo
Ben öyle şeyler hiç okuyamıyorum ilgimi çekmedikçe. Genelde bilim kurgu okuyorum bi de sarah jio romanlarını çok seviyorum. Bide okursam gök bilimi falan ilgimi çekiyo işte o kadarO yuzden kisa seyler okuyorum makale falan,bilgi iceren merak uyandıran seyler falan iste ,cok nadirde olsa
Bilim kurgu bayılırım film olarak tabiBen öyle şeyler hiç okuyamıyorum ilgimi çekmedikçe. Genelde bilim kurgu okuyorum bi de sarah jio romanlarını çok seviyorum. Bide okursam gök bilimi falan ilgimi çekiyo işte o kadar
Ahh beni bir birakslar sabaha kadar başka iş yapmamİlahitam tersi ya, veremiyorum kendimi
Ne oyunu yahu hayat benle oyun oynuyorkenOyun oynayan varmi internet ten
Oyun hiç oynamamOyun oynayan varmi internet ten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?