Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım

Kızlar öğleyin eve geldigimdenbberi mutfakla uğraştım sirkelerimi düzdüm bayaa şirket olmuş 25-30 lt kadar azcik abartmisim ama öğleden beri kosturunca belim agrimis şimdi oturunca farkettim yediklerim bozuldu biraz bakalım bu dönem kilo almasak bile iyi

Menü nerede çok az kuzum yapma heleki bugünlerde aç kalmak yok yatmadan bir.meyve ye bence saat daha.gec değil sporlar şahane kesin cumaya güzel etki edecek

Sahanesin fitness neler yapıyorsun evde ??
Spor salonunda yaptıklarımızı yapıyorum. Spor da eliptikle ısınıp yer hareketlerini ağırlığı falan çalıştıktan sonra koşu bandıyla bitiriyorduk. Bende ip atlayarak ısınıyorum sonra kol karin bacak hareketlerini yapıyorum koşu bandıyla bitiriyorum. 500 ipin haricinde ısınmak için ekstra ip atlıyorum

Çok iyi koşu bandi askı vazifesi görmüyor artık desene :))))

O yuzden kisa seyler okuyorum makale falan,bilgi iceren merak uyandıran seyler falan iste ,cok nadirde olsa
Ben öyle şeyler hiç okuyamıyorum ilgimi çekmedikçe. Genelde bilim kurgu okuyorum bi de sarah jio romanlarını çok seviyorum. Bide okursam gök bilimi falan ilgimi çekiyo işte o kadar

Ben öyle şeyler hiç okuyamıyorum ilgimi çekmedikçe. Genelde bilim kurgu okuyorum bi de sarah jio romanlarını çok seviyorum. Bide okursam gök bilimi falan ilgimi çekiyo işte o kadar
Bilim kurgu bayılırım film olarak tabi fantastik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…