- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.255
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.401
Noldu ki acabasııı
Gümbür gümbür geliyorum haydi bakalımValla yazık harcamayalim su guzel yüzleriAllah çarpar
Sende iyiki varsın orticimbugün güzel bir spor ve menü bekliyoruz senden
Kendimi yalniz hissettimNoldu ki acabasııı
Aa olabilemez ben hepiciğinizi dedim seni de çok seviyorumKendimi yalniz hissettim
Gümbür gümbür geliyorum haydi bakalım
Bu arada ortim sen de fıstık gibisin. Kilon da benim fikrimce gayet güzel, bana göre ideal. Hiç kendini yıpratma yavaş yavaş gitsin gerisi, rahat ol bence
Bence deGümbür gümbür geliyorum haydi bakalım
Bu arada ortim sen de fıstık gibisin. Kilon da benim fikrimce gayet güzel, bana göre ideal. Hiç kendini yıpratma yavaş yavaş gitsin gerisi, rahat ol bence
Seni de seviyoruz kii
Ay utandım güzel bakan gözleriniz onlar
Ben de severim böyle kitaplar canım. Psikoloji /kişisel gelişim çok okurdum eskiden. Hala okuyorum ama böyle kitapları sindire sindire okumayı sevdiğim için çok zaman ayıramıyorum son zamanlarda. Kaçak göçek okuyorum zaten bu cimcime ler yüzünden
Sen yaşlandıysan ben ne yapayım acaba
Hah yaslanmislarBelki benim yaşım daha büyüktür cnm
Hiicc sasirma cok merak ediyorum sizi ama kendimi paylasamiycagim icin yutkunuyorum napiiim,waptan vs, es durumundanBen de hepinizi çok seviyorum
Emnis ben kac gundur 76 lara cakildim yaaa
Enerjiyi aldigimiza göre odevimiz bunu sildirmek olsun
5. TAKIM
664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA
665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
666. Etap => %0,038 => 1. NOTA
Hiicc sasirma cok merak ediyorum sizi ama kendimi paylasamiycagim icin yutkunuyorum napiiim,waptan vs, es durumundan
Pilatesin mi etkisi oluyordu acabaEmnis ben kac gundur 76 lara cakildim yaaaonceden hemen toplardim niye gitmiyooo
Listelerin gözü seni arıyoooorrEmnis ben kac gundur 76 lara cakildim yaaaonceden hemen toplardim niye gitmiyooo
Yuruyuste yok eskisi gibiPilatesin mi etkisi oluyordu acaba
Evet 0 kaçamak.gerekiyor.zor cidden artik.bende beceremiyorum kaçamak.yapildiysada daha fazla spor lazım.ama biz onuda yapmiyoruzYuruyuste yok eskisi gibiazami dikkat lazim,kacamak falan hic olmamali,nasil geciriceksek bu sıkıntı li gunleri.off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?