Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah ne güzel erken yaşta iki çocuk yaş.araligida çok iyiymis tabi bana göre iyi yaşayan sensin:))
Fazla bir kilon yok ne güzel, muhtemelen doğum kilosu mu o da ?
Güzel olmasina güzelde cnm zordur çok zorlaniyorum gurbetteyim.Hayir cnm çok azim ederek verdim 65 kadar bile düştüm ama yedim yedim aldim yine

Geçmiş olsun cnm. İnşaAllah çabucak gider ödem.

Ya hiç alabilme ihtimalin yok mu, Eve online sipariş edemez misin?
Ya kapıcı var aslında ama onada utanırım koca lahana taşıtmaya karantina diye herkes yükleniyor adamcagiza
Migros sanal markete baktım min 60.tl olacak birde+ servis ücreti 2.tl.lik lahana için fazla geldi :))

Ya kapıcı var aslında ama onada utanırım koca lahana taşıtmaya karantina diye herkes yükleniyor adamcagiza
Migros sanal markete baktım min 60.tl olacak birde+ servis ücreti 2.tl.lik lahana için fazla geldi :))
Yeşil cay da iyi onla idare et alana kadar.bugun yarim kilo eksilmisim aksam yesil cay icmistim ondan olabilir .epeydir icmiyordum,1 haftadirda ayni rakamdan dusemiyordum iyi oldu.haturlatalim birbirimize.
Bu arada ben hergun İBB spor egsersizlerini yapiyorum,yag yakmaya olmasada düzenli planli olmaya etkisi var tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…