- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.541
Evet ya insallah ondandir..Gecmis olsun kostururken o arada usutmus olabilirsin dinlen biraz hazir evdeyiz,ogretmendin yanılmıyorsam,
Güzel olmasina güzelde cnm zordur çok zorlaniyorum gurbetteyim.Hayir cnm çok azim ederek verdim 65 kadar bile düştüm ama yedim yedim aldim yineMaşallah ne güzel erken yaşta iki çocukyaş.araligida çok iyiymis tabi bana göre iyi yaşayan sensin:))
Fazla bir kilon yok ne güzel, muhtemelen doğum kilosu mu o da ?
Hoş buldum cnm tsk ederimHoşgeldin cnm
Günaydıınn cnmmGünaydın herkese
Geçmiş olsun cnm. İnşaAllah çabucak gider ödem.Sabah migrenle uyandim haplarımi aldım öyle uyku bastırdı ki emre üstümde ziplasa bile kalkmadim:)) neyseki migren gitti ama kötü olan şu ki migren demek regli demek ya bugün ya yarın gelir
Evde yeşil çay var onu içerim odemi gider inşallah
İnşallah canım zaten azıcık eksim.vardi oda heba olmasın :))Geçmiş olsun cnm. İnşaAllah çabucak gider ödem.
İnşallah daha çok eksi görürsünİnşallah canım zaten azıcık eksim.vardi oda heba olmasın :))
Afiyet olsunnn keşke benimde lahanam olsa yaİnşallah daha çok eksi görürsünbende, lahanalı suyu mu hazırladım. İçine maydanoz ve limon da koydum daha güzel oldu tadı
Ya hiç alabilme ihtimalin yok mu, Eve online sipariş edemez misin?Afiyet olsunnn keşke benimde lahanam olsa ya
Ya kapıcı var aslında ama onada utanırım koca lahana taşıtmaya karantina diye herkes yükleniyor adamcagizaYa hiç alabilme ihtimalin yok mu, Eve online sipariş edemez misin?
Yeşil cay da iyi onla idare et alana kadar.bugun yarim kilo eksilmisim aksam yesil cay icmistim ondan olabilir .epeydir icmiyordum,1 haftadirda ayni rakamdan dusemiyordum iyi oldu.haturlatalim birbirimize.Ya kapıcı var aslında ama onada utanırım koca lahana taşıtmaya karantina diye herkes yükleniyor adamcagiza
Migros sanal markete baktım min 60.tl olacak birde+ servis ücreti 2.tl.lik lahana için fazla geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?