- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.521
Tespit edilmiş,cezalandirilmis,en azindan gururuna dokunurAhh bugün resmen bu yaşlılara yapılanlar yüzünden adeta sinir krizi geçirdim. Ne terbiye yoksunu insanlar var. Vah ki gençlerimizin çoğu empatiden, saygıdan çok uzak
Gecmis olsun kostururken o arada usutmus olabilirsin dinlen biraz hazir evdeyiz,ogretmendin yanılmıyorsam,Canim Allah razi olsun..daha iyi..safra kesesi iltihabi olmuş..perhizi uyguladik antibiyotik de bitti..daha iyi..ama bi sefer de ayaginda kemik cikintisi cok agriyor..aman vermedi..bu konuda ne yapilabilir bilen var mi aramızda?
Evet şükür ki bu haberle rahatladım. Ama yine de hala içime sığmıyor.Tespit edilmiş,cezalandirilmis,en azindan gururuna dokunur
Menüde sporda çok iyi ,Selam
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor, 1 çk bal
Ara 1 küçük portakal, 1kk beyaz leblebi
Akşam 1 porsiyon mantar sote, 4 yk pirinç pilavı, 1 sb yoğurt ve yanında roka maydanoz
1 litre lahana suyu, 1 litre normal su
30 mekik, 1 dk plank, 30 squat, 150 bölgesel ve leslie 3milCherry Mom
Eet cnm 45 dk. Lahana güzel gidiyor şükür. Kokusu falan güzel. Sadece çok tatlı. Bide normalde günde 2 bardak içilecekmiş ama ben 1 litre içtimMenüde sporda çok iyi ,
Nasıl lahana suyunun şimdilik olumsuz bir etkisi oldumu ?
Leslie 3 mil.45 dakika değil mi ? Öyle hesapliyorum yanlıssa düzelteyim :)
Tatlı.mi ?Eet cnm 45 dk. Lahana güzel gidiyor şükür. Kokusu falan güzel. Sadece çok tatlı. Bide normalde günde 2 bardak içilecekmiş ama ben 1 litre içtim
Yok cnm hiçbişey eklemedim. Limon eklesem mi diye düşündüm aslında. Ama tatlı baya. Belki de ben tatlı çok sevmeyince bana öyle gelmiştir.Tatlı.mi ?
Tarçın mi.koydun acaba :)ben.limon maydanoz eklemiştim Ve senin gibi 1.lt içmiştim :))
İlginç ben direk.kaynarken dilim limon atmıştım.limonsuz icemem gibi :)Yok cnm hiçbişey eklemedim. Limon eklesem mi diye düşündüm aslında. Ama tatlı baya. Belki de ben tatlı çok sevmeyince bana öyle gelmiştir.
O zmn yarın limonla hazırlayım bende cnm. Hatta maydanoz da atayım daha etkili olsunİlginç ben direk.kaynarken dilim limon atmıştım.limonsuz icemem gibi :)
Tarhanaya benzeyen şey değil mi cnm oYağsız keşkek yiyebiliyo muyduk ya? İnşallah yiyebiliyoruzdur
Bence.yenilir ne varki buğdayYağsız keşkek yiyebiliyo muyduk ya? İnşallah yiyebiliyoruzdur
Tarhanaya benzeyen şey değil mi cnm obişey olur mu yenince.
Porsiyon olarak kalorisi çok gelmişti de kaşık olarak bakınca çok değilmişBence.yenilir ne varki buğday
Ya ama sen çok az yiyosun. Ben senden daha birsürü çok yiyorumPorsiyon olarak kalorisi çok gelmişti de kaşık olarak bakınca çok değilmiş
Bence de öyle ama nefis köreliyo işteAma yağ.olmadan biseye.benzemez o.
Ev bomboş taşıncaz diye bişey almıyorum bugün kavga kıyamet ocağımı getirdi eşimYa ama sen çok az yiyosun. Ben senden daha birsürü çok yiyorum
Ye ye çok yemelisin. Güçlü olmalısın. Sen daha küçücüksün büyüceksinEv bomboş taşıncaz diye bişey almıyorum bugün kavga kıyamet ocağımı getirdi eşimyarın inşallah yicem
Yok yahu ne büyümesi durYe ye çok yemelisin. Güçlü olmalısın. Sen daha küçücüksün büyüceksin
Evet evet oda çin de cıktı hantavirüsü 1 kişi ölmüş. Bende duyunca gülme krizine girdim. Sec beğen öl.Bugün kuzenim bir virüs daha çıktı yazmış. Bendeki tepki gel intihar edek, evde oturup boğulmayı bekleyemeceğim oldu. Üstüne yarım saat geyik yapıp güldük sonra. Yay gibi gerginden, yumuşacık oldum :) Hepimiz haklı olarak gerginiz ama yine de bu süreçte kendimizi sakinleştirecek şeyler bulmamız lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?