- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.781
Yaparsın benceeBugün modum çok düşük. Sadece leslie yapabildimumarım ilerleyen saatlerde biraz daha spor yaparım
Korkulu rüyaaammYarın cuma imiş yabu kadar hızlı nasıl gelebildi. Lahana suyuma daha çok sarılayım en iyisi
ben de leslie yaptımBugün modum çok düşük. Sadece leslie yapabildimumarım ilerleyen saatlerde biraz daha spor yaparım
Korkma bence. Çünkü sen kesinlikle verdin kilo. Zaten çok az yedin e bide bol hareketli idin.Korkulu rüyaaamm
İp atlamaya başlamıştım ki eşim geldi acıktım diyeYaparsın bencee
Herkese bol bol sabır lazım bu günlerdeOf evet kesinlikle o modda Umut anneyi babayı evde buldu oynamak istiyor doğal olarak :) Şimdi o da biraz daha alıştı gibi daha rahat çalışabiliyorum sanırım. Ama evimdeki insanlardan farklı insanlar görmek istiyorum artık, sosyalleşme vaktim geldi :))
Umarım tüm dünyada durum bir an önce normale döner ama bir süre daha devam edecek gibi maalesef :/
sabah tartılayım da tartımı da kaldırmam lazım artıkKorkma bence. Çünkü sen kesinlikle verdin kilo. Zaten çok az yedin e bide bol hareketli idin.
Olsun sonra yaparsın gün uzunİp atlamaya başlamıştım ki eşim geldi acıktım diyesonuç yemek yapıyorum
Geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Geçmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Çok sağolun kizlar şimdi.daha iyiyim ama ilaç komasına gircem diye korkmadim değilEmre'yi babasına devret karanlık odada biraz dinlen yat uyu ortim. Geçmiş olsun
Çok sevindim Emrenin kendi kendine oynamasınaÇok sağolun kizlar şimdi.daha iyiyim ama ilaç komasına gircem diye korkmadim değilhastanelik olcam diye korktum valla
kardelelen321 kuzum.esim bu hafta full çalışacak haftaya izinli o yüzden yoktum ama emre biraz daha az kudurdu yavaş yavaş büyüyor galiba laftan anlar oldu kim benle oyun oynayacak diye başta agladiysada kendi kendine kuzu gibi.kabullenip oynadi şimdi.ev savaş alanına dönmüş onu toplayacagim
Sabahı sabırsızlıkla beklicem sırf senin içinsabah tartılayım da tartımı da kaldırmam lazım artıkay bana hiç öyle gelmiyo du bi ölçiniyim
Olsun sonra yaparsın gün uzun
Bana demez mi anne sen git yatak odasına yat hastalığını bana bulastiracaksinÇok sevindim Emrenin kendi kendine oynamasınasenin iyi olmana da çok sevindiim büyüyo yakışıklı
Maşallah kuzucuka iyi bi sevmek lazım şimdiÇok sağolun kizlar şimdi.daha iyiyim ama ilaç komasına gircem diye korkmadim değilhastanelik olcam diye korktum valla
kardelelen321 kuzum.esim bu hafta full çalışacak haftaya izinli o yüzden yoktum ama emre biraz daha az kudurdu yavaş yavaş büyüyor galiba laftan anlar oldu kim benle oyun oynayacak diye başta agladiysada kendi kendine kuzu gibi.kabullenip oynadi şimdi.ev savaş alanına dönmüş onu toplayacagim
Çok heyecanlanma bence çok gitmediSabahı sabırsızlıkla beklicem sırf senin için
Benim için çok iyi oldu aslında. Erkenden yedim yemeğimi. O akşam yine ister ama sıkıntı yok ben yemem artık
Yaaaa amaaBana demez mi anne sen git yatak odasına yat hastalığını bana bulastiracaksin
Koronadan çocukların ayarı bozuldu :)) ama işime geldi gittim hemen :))
Yaa yicem bu çocuğun aklınıBana demez mi anne sen git yatak odasına yat hastalığını bana bulastiracaksin
Koronadan çocukların ayarı bozuldu :)) ama işime geldi gittim hemen :))
En çok kokan balıkla başlamışsın sendeHamsi denedim o şekilde ama zor yuttum. Eşim alabalık denetcem diyor. Bakalım. Aslında yemeyi çok istiyorum
Gidebilecek günlere gelecek miyiz acabaDemiii gitmeyelim
Face kullanıyorsan onun watch bölümü var ya orada çok var video ama hiç merak etme. Italya da sayı fazla olunca solunum cihazlarını yaşlılardan söküp gençlere takıyorlarmış italyan bir doktor söylüyor. Ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilmiyorum.Kizlar bisey sorcam corona haberleri ni ya tvden ya ggogleden takip ediyorum ama yok cinde kaynakla kapilari kapatmuslar yok yaslidan alıp gence takiyolarmus maskeyi vs vs bunlar nerden duyuluyo,varmi bilen.youtube falan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?