- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.761
Bunu bilmiyordum, öğrendiğim çok iyi oldu. Teşekkür ederim cnmmZaten mezun olsak da isteyen alt listede devam ediyor canım. Sen korma ver kiloları
46dk olan güzel ama ilk günden 3 mil yapamazsan 1-2 mil olan videolara bak istersenBugün diyete başladım hayırlısıylabirazdan da şu leslie denen kadının videosunu yapayım diyorum 46 dk olan var o video mu bu leslie yazan
Yaa aklımdan çıktı
Of evet kesinlikle o modda Umut anneyi babayı evde buldu oynamak istiyor doğal olarak :) Şimdi o da biraz daha alıştı gibi daha rahat çalışabiliyorum sanırım. Ama evimdeki insanlardan farklı insanlar görmek istiyorum artık, sosyalleşme vaktim geldi :))Umut çok haklı bence,annesini bulmuş eğlenmek istiyor :) diğer şeyler neden önemli olsun ki katılıyorum ona şu an
Evet belçikadayım. Bir haftadır iş yerleri kapalı sokağa çıkma yasağı var zorunlu haller hariç, ama etrafımızda komşuculuk oynayan bir ekip de var yani.. son iki gündür enfekte sayıları günlük 600 lere yaklaştı ama henüz tepe noktasına gelmediği düşünülüyor. Haftaya tepe yapıp enfekte sayısının azalması bekleniyor ama bir yandan da 5 nisandan sonra sokağa çıkma yasağı devam etsin tartışmaları başladı. Sendikalar ödeme yapacağı için alınan kararlar hazirana kadar ama bilmiyorum hayatımız ne zaman normale döner
Geçmiş olsun cnmKizlar ben migrene yakalandım yine reglimde başladı bugün pek gözükmem her.zman 1.tanesi kesen ağrı kesiciden 3 tane aldım yok gitmiyor öptüm sizi
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineKizlar ben migrene yakalandım yine reglimde başladı bugün pek gözükmem her.zman 1.tanesi kesen ağrı kesiciden 3 tane aldım yok gitmiyor öptüm sizi
Okul tatili filan da uzatıldı sizin şirkette bi önlem yok mu halaGeçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun cnmKizlar ben migrene yakalandım yine reglimde başladı bugün pek gözükmem her.zman 1.tanesi kesen ağrı kesiciden 3 tane aldım yok gitmiyor öptüm sizi
önceden yapıyodum ama bi sene falan oldu yapmayalı yapamazsam onları denerim bi anda yüklenmemş olurum hem46dk olan güzel ama ilk günden 3 mil yapamazsan 1-2 mil olan videolara bak istersen
Olabilir cnm çok yoğun geçiyor senin için tabi. Salı günü aklımda idi aslında ama sonra benim de çıktı aklımdan.46dk olan güzel ama ilk günden 3 mil yapamazsan 1-2 mil olan videolara bak istersen
Yaa aklımdan çıktı
çok geçmiş olsun inşallah hemen geçerKizlar ben migrene yakalandım yine reglimde başladı bugün pek gözükmem her.zman 1.tanesi kesen ağrı kesiciden 3 tane aldım yok gitmiyor öptüm sizi
Bitiyo az kaldı son iki gün inşallahOlabilir cnm çok yoğun geçiyor senin için tabi. Salı günü aklımda idi aslında ama sonra benim de çıktı aklımdan.
İnşallah bekliyoruzBitiyo az kaldı son iki gün inşallah
Emre'yi babasına devret karanlık odada biraz dinlen yat uyu ortim. Geçmiş olsunKizlar ben migrene yakalandım yine reglimde başladı bugün pek gözükmem her.zman 1.tanesi kesen ağrı kesiciden 3 tane aldım yok gitmiyor öptüm sizi
Ben twitterdan takip ediyorumKizlar bisey sorcam corona haberleri ni ya tvden ya ggogleden takip ediyorum ama yok cinde kaynakla kapilari kapatmuslar yok yaslidan alıp gence takiyolarmus maskeyi vs vs bunlar nerden duyuluyo,varmi bilen.youtube falan mi acaba
Hiç duymadım, bende haber uygulamalarından takip ediyorum. Ama italya da yaşlıları ölüme terk ettiklerini okumuştum.Kizlar bisey sorcam corona haberleri ni ya tvden ya ggogleden takip ediyorum ama yok cinde kaynakla kapilari kapatmuslar yok yaslidan alıp gence takiyolarmus maskeyi vs vs bunlar nerden duyuluyo,varmi bilen.youtube falan mi acaba
Bugün modum çok düşük. Sadece leslie yapabildimHerkese jillian tavsiye ediyorum 20dakikada her yerimi hamlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?