- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.741
Aslında ben onu ilk dışarda bi sandviçte yemiştim. Ordan alıştım. Zararlı olsa sabahtan yapıp öğlene kadar satmazlar sanırım?Emilimi nasil acaba etle yoğurtta onerilmiyo ya
Hadi uyu uyu uykun kaçacak simdiLeyl-i-fer merakımdan araştırdım da baya tarif var labne ve ton balıklı bişey olsa yapmazlar heralde bu kadar
GünaydınnGünaydınlaar
tamamdır teşekkürler :)
Günaydıınngünaydın herkese
Evet cnm çok videosu var. Dakikalar farklı olanlar da var içinde. Hızlı yavaş şekilde var. Baya çeşitli yani.Bugün diyete başladım hayırlısıylabirazdan da şu leslie denen kadının videosunu yapayım diyorum 46 dk olan var o video mu bu leslie yazan
Gazan mubarek olaBugün diyete başladım hayırlısıylabirazdan da şu leslie denen kadının videosunu yapayım diyorum 46 dk olan var o video mu bu leslie yazan
ahaha grup tatlı gerçekten hemen ısındım ben de zatenGazan mubarek olaama çok tatlı bi gruptasın. Gerçekten birbirini düşünen, hassas, naif, espirili.. Velhasıl ben çok seviyorum burayı. Kimse duymasın da uzak kalacağım diye kilo vermekten korkuyorum bazen
Günaydın cnmHerkese günaydın
Demiii gitmeyelimahaha grup tatlı gerçekten hemen ısındım ben de zatenkilo verelim de verdikten sonra zayıflamış olarak yine konuşalım kilo verip kaçmayalım tabi uzak kalmayalım hiç
Zaten mezun olsak da isteyen alt listede devam ediyor canım. Sen korma ver kilolarıGazan mubarek olaama çok tatlı bi gruptasın. Gerçekten birbirini düşünen, hassas, naif, espirili.. Velhasıl ben çok seviyorum burayı. Kimse duymasın da uzak kalacağım diye kilo vermekten korkuyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?