Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün diyete başladım hayırlısıyla birazdan da şu leslie denen kadının videosunu yapayım diyorum 46 dk olan var o video mu bu leslie yazan
Gazan mubarek ola ama çok tatlı bi gruptasın. Gerçekten birbirini düşünen, hassas, naif, espirili.. Velhasıl ben çok seviyorum burayı. Kimse duymasın da uzak kalacağım diye kilo vermekten korkuyorum bazen

Gazan mubarek ola ama çok tatlı bi gruptasın. Gerçekten birbirini düşünen, hassas, naif, espirili.. Velhasıl ben çok seviyorum burayı. Kimse duymasın da uzak kalacağım diye kilo vermekten korkuyorum bazen
ahaha grup tatlı gerçekten hemen ısındım ben de zaten kilo verelim de verdikten sonra zayıflamış olarak yine konuşalım kilo verip kaçmayalım tabi uzak kalmayalım hiç

Zaten mezun olsak da isteyen alt listede devam ediyor canım. Sen korma ver kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…