- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.327
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.241
A neden kiKızlar ya işim riske girdi çok mutsuzum
Noldu cnm nedenKızlar ya işim riske girdi çok mutsuzum
İnşallah canımEvliyim ama çocuk yok. Spora yarın başlıyorum inşallah iyi sonuçlar alırım
A neden ki
Bizim şirket ihale usülü çalışıyo sanırım başkası almış ihaleyiNoldu cnm neden
İhaleyi.yeni alanlar calışanların hepsini mi cikartiyor kiBizim şirket ihale usülü çalışıyo sanırım başkası almış ihaleyi
İnşallah aynı kişilerle devam ederler çalışmaya. Üzülme cnmBizim şirket ihale usülü çalışıyo sanırım başkası almış ihaleyi
İhaleyi.yeni alanlar calışanların hepsini mi cikartiyor kiinşallah öyle bir durum olmaz canim olursada belki kısmetin başka yerdedir
Şirketle devam ederim zaten ama maaşım epey düşecek kredi de yeni çektik bakalım hayırlısı olsun inşallah baya üzüldümİnşallah aynı kişilerle devam ederler çalışmaya. Üzülme cnm
Hmm doğru diyorsun ev meselesi vardıŞirketle devam ederim zaten ama maaşım epey düşecek kredi de yeni çektik bakalım hayırlısı olsun inşallah baya üzüldüm
Yaa öyle miydi?Allah kazancınıza bereket versin, ödemenizi kolaylaştırsın İnşaAllah cnmŞirketle devam ederim zaten ama maaşım epey düşecek kredi de yeni çektik bakalım hayırlısı olsun inşallah baya üzüldüm
Amiin herkesin inşallahYaa öyle miydi?Allah kazancınıza bereket versin, ödemenizi kolaylaştırsın İnşaAllah cnm
Üzüldüm biraz ama aynen nasip nerden bilinmez hayırlı bi kapı açılır inşallahpawlover canım sıkma canını. Allah büyük bi yerden giden başka bi yerden gelir. Hakkında en iyisi,en hayırlısı olsun
Ah canim spor sakatligi kötü oluyor.iyi yapmışsın hiç zorlama koyuluyor sonra geçmiş olsunCherry Mom bugün spor yapamadım. Çünkü dün değişik bölgesel egzersizler yapayım derken bacağımı hallettim, bugün spor yapmayı denedim ama yok çok acıdı
Sağol cnm, İnşaAllah hemen geçer de devam ederimAh canim spor sakatligi kötü oluyor.iyi yapmışsın hiç zorlama koyuluyor sonra geçmiş olsun
Aman dikkat geçmiş olsunCherry Mom bugün spor yapamadım. Çünkü dün değişik bölgesel egzersizler yapayım derken bacağımı hallettim, bugün spor yapmayı denedim ama yok çok acıdı
Sağol cnmAman dikkat geçmiş olsun
HoşgeldiinSlm kizlar beniide aranıza kabul eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?