Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@-papatya menülerimizi ve sporlarimizi her gün burada paylaşıyoruz linki aşağıda yarından itibaren bekliyoruz sendende

Evet izindeydim. Aslında bir sene önce istediğim kiloya gelmiştim, ama bir senede on kilo aldım ve dikkat etmedikçe artıyor malasef. Tekrar başlayamıyorum da diyete, cesaret edemiyorum bir türlü
Selam ben daha önceki mesajını kaçırmışım şimdi fark ettim hoşgeldin geçen sefer kafada bir türlü karar verip adapte olamamistin simdi kararlımisin ?

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu illet virüs değildir. Ama sizinle teması olabildiğince kesmesi iyi olur. Küçük çocuk var. Sana bulaşsa çocuğu kime bırakacaksın. Çok zor canım. Otele gitmesi daha iyi olabilir. Allah yardımcınız olsun ve tezden şifa versin.

dennisgo hersey yolunda mı canim.?
Yolunda canım giremedim kusura bakmayın. Bizde sokağa çıkma yasağı nisan ortasına kadar uzadı. Mayısa da uzayacak muhtemelen. Henüz pik yapmadı çünkü. Oturduk evde bekliyoruz bu arada dizilere sardık biraz düzenimiz bozuldu ister istemez. Arabamız bozuldu bu süreçte çok da lazım değil ama insan sanki zorda kalmış gibi hissediyor. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız karantinalar öncesi önemli bir ameliyat olmuştu, eşinde corona belirtileri varmış test yapıldı sonuç bekliyoruz biraz ona gerginiz.. yuvarlanıp gidiyoruz.. sizler nasılsınız ? Herkes iyi mi her şey yolunda mı ?

Galiba dennisgo gibi bana da aç kalmak yaramıyo
Evet ben şu an süper if yapabilirim aslında. Ama işe yaramadığı için yeltenmiyorum bile. Evde hayat geç başlıyor ve bu beni bunalıma sokuyor. Ama yapacak bir şey yok bu süreçte yuvarlanıp gideceğiz :)

Estağfurullah canım iyi olunda sorun değil
Umarım arkadaşınızın eşinde de sıkıntı çıkmaz bu bekleyişler insanı çok geriyor ama + ciksada her şeyin sonu değil iyileşen çok vaka var şükür ki..
Arabayı takmayın nasılsa gezip tozamiyoruz ( bugün eşime bu hafta hep.yagmurlu yaa diye sızlandim o da diyor ki ne fark eder dışarı mi çıkacağız sanki o hesap
Burda herkes iyi sayılır ama genel durum 2 haftadır ekibi etkiliyor tabi evde oturunca kimse eskisi gibi diyet yapamaz oldu kafalar hep meşgul kaygılı ..

B Ahh hayallay canim ya..
Insalla noseboo etkisidir..
Bizi habersiz birakma ne alemdesiniz

Selam arkadaşlar takıma yeni katıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni yönlendirirseniz çok sevinirim
Hoşgeldin aramiza :)
Genel.kurallar yarışma işleyişi 1
Sayfamızda yazıyor,oraya goz atip kurallar sana uyuyor ise 'okudum kabul ettim diye.donus yapmanı rica ederiz :)
Biraz kendinden bahseder misin güncel.kilon ? Hedefin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…