Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım yaaa gurbette olmakda çok zor

Benim yeme içmem de sıkıntılı ama bir şekilde orta yolu bulmaya çalışıyorum. Diyet çok önemli değil belki ama bu dönemde bağışıklığımızı güçlendirecek şekilde beslenmek önemli ve gerekli. Ama her zaman uyamıyor işte insan. Bir de zaten kilo alışlarımızın altında da psikolojik nedenler yatınca böyle ortamda hemen eski alışkanlıklarımıza kayıyoruz belki de..

Geçmiş olsun canım. Umarım sadece psikolojiktir ciğerlerinde hissettiği bu fark ve bir an önce geçer. Hasta gibi düşünüp tam karantina uygulamanız iyi olmuş ama dediğin gibi çocukla daha zor olacağı kesin. Bir hafta daha böyle devam edeceksiniz sanırım ama sonra düze çıkarsınız umarım..

Okudum kabul ettim

Güncel kilom 83.8 hedefim 65 yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum. 166 boyundayım. 3 ayda bu işi çözmeyi çok çok istiyorum. Karar verdiğimde güzel kilo veriyorum çünkü :)
Zaten iş kafada bitiyor ve diyetin ilk ayları hem vucut guzel kilo veriyor hemde bizler daha motive olmuş oluyoruz umarım kararlılığın hep boyle devam eder bekarsin sanıyorum ? Çoluk çocuk yoksa spora vs güzelde imkanın olur
Hergun menü ve sporlarımizi aşağıdaki linkten paylaşıyoruz. Sporda da kendi icimizde yarışıyoruz kamacak olursa puandan düşüyoruz

Evden çalışıyordu üniversite zaten binayı komple kapattı, kritik durumlar için 10 kişiye izin verdiler o da gidip acil durumlarda müdahale etsin diye. Ama bizimki Ne yaptı etti, dekandan izin aldı ve 3gün üst üste 8-9 saat gitti. Evden yemek vermiştim ama markete de gitmiş

İşin garibi ben hiç inanmıyorum çünkü öksürük ateş boğaz ağrısı baş ağrısı halsizlik hiçbirşey yok. Hadtabolsa bana kesin bulaşırdı bende hiç birşey yok ama işte ufacık bi ihtimal bile insanı tedbire itiyor.

Sağol, oteli düşündük ama şu anda hastaysa bana kesin bulaşmıştır. Evde tek kalırsam çocuğun tüm yükü bende olacakz temizlik vb daha az yapabilicem diye kalmasına karar verdik. Odadan hiç çıkmıyor. Öğleden sonra 1 saat bahçede çocuk oynarken 2-3 metreden ona göz kylak oluyor bende temizlik yapıyorum.
Geçmiş olsun, umarım olumsuz çıkar.
B
Ahh hayallay canim ya..
Insalla noseboo etkisidir..
Bizi habersiz birakma ne alemdesiniz
Bende öylr umuyorum söylüyorum onda inşallah hastayızdır hepimiz ve böyle hafif geçiriyoruzdur diyor. Benim sinirler hopluyor tabi o arada.
Selam arkadaşlar takıma yeni katıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni yönlendirirseniz çok sevinirim
Hoşgeldin :)
geçmiş olsun canım yaaa gurbette olmakda çok zor
Evet ben hasta olursam çocuk ne olacak diye düşünmrk bile istemiyorum. Herkes tutturmuş çocuklara birşey olmuyor, okul çağı öyledir belki ama 2 yaş altı sezonluk gripte bile risk grubu. Uzun vadeli etkiler bilinmiyor. Bizimki inşallah geçiriyoruzdur dedikçe sinirleniyorum ben de.

Merhaba Kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Ben hala moralsizim. Modum çok düşük.
İşe gidip geliyorum hala. üstüne bi de iş fena yoğun.
Canim aynen sen cumadan beri yoksun ya neden bu kadar modun düşük eminim elinden gelen tedbirin fazlasını aliyorsundur,gencsin sagliklisin modunu düşürme bu kadar ..
İş yogunlugu konusunda bişey diyemeyeceğim o sıkıntı benide calistigim zaman çok gererdi elinden geldiğince yetişmeye çalışacaksın olmuyorsa da makine değilsin yıpratma kendini

Evliyim ama çocuk yok. Spora yarın başlıyorum inşallah iyi sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…