- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.221
Hoşgeldin aramıza canımSelam arkadaşlar takıma yeni katıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni yönlendirirseniz çok sevinirim
evet canım dün eve girer girmez soyundum kıyafetleri balkona çıkardım duşa girdim bugün gene aynı kıyafetleri giydim gene geldik işyerineZor bir psikoloji arabayla gdip geliyorsunuz galiba hic olmazsa otobüs minibüs yok
üff çok kötü yaaaaÇok sağol canım.
Biraz koptum gerçekten.
Etraftan haberler geldikçe geriliyorum.
Aile hekimimiz virüs kapmış çok üzüldüm. Kapımıza kadar geldi artık iyice sinirlerim bozuldu.
geçmiş olsun canım yaaa gurbette olmakda çok zorSelamlar
Bizde durumlar kötü. Eşim covid şüphelisiateş, öksürük vb yok ama ciğerlerimde hissediyorum birşeyler diyor. Geçen çarşambadan beri dedi yatak odasına kapandı. Bende ve çocukta görünen birşey yok. Semptomlar olmayınca test vb yapmıyorlar, evde dinlen, karantinaa kal dediler. Hasta mı değil mi bilmiyoruz tabiki hasta diye kabullenerek hareker ediyoruz. Bugün tüm evi temizledim. Her akşam banyo yapma,hergün kıyafet değiştirme, ortalıktaki ıvır zıvırı kaldırıp açık yüzeyleri sık silme, sık sık el sabunlama, arada dezenfektan sıkma, yaptıklarım. bunlar.
Sonraki aşama çocukla teması azaltma ama nasıl? Onu bırakabileceğim hiçbir yer yok. Emziriyorum bırakmalı miyim? Evin içinde maskeyle dolaşsak nasıl olur? Eşim bi orele gideyim dedi, o olmazsa temizlik daha az yapıcam çocukla daha çok temas...
Erkekler daha çok hastalanıyormuş nedeni belli sanırım i, gamsız baykuşlar.
fazla ara verme tatlım gel geriye hemenEvet izindeydim. Aslında bir sene önce istediğim kiloya gelmiştim, ama bir senede on kilo aldım ve dikkat etmedikçe artıyor malasef. Tekrar başlayamıyorum da diyete, cesaret edemiyorum bir türlü
ooo çok beceriklisin canımBen de bugün eşim isteyince baklava açtım dayanamayıp 2 küçük dilim yedim
Benim yeme içmem de sıkıntılı ama bir şekilde orta yolu bulmaya çalışıyorum. Diyet çok önemli değil belki ama bu dönemde bağışıklığımızı güçlendirecek şekilde beslenmek önemli ve gerekli. Ama her zaman uyamıyor işte insan. Bir de zaten kilo alışlarımızın altında da psikolojik nedenler yatınca böyle ortamda hemen eski alışkanlıklarımıza kayıyoruz belki de..Estağfurullah canım iyi olunda sorun değil
Umarım arkadaşınızın eşinde de sıkıntı çıkmaz bu bekleyişler insanı çok geriyor ama + ciksada her şeyin sonu değil iyileşen çok vaka var şükür ki..
Arabayı takmayın nasılsa gezip tozamiyoruz( bugün eşime bu hafta hep.yagmurlu yaa diye sızlandim o da diyor ki ne fark eder dışarı mi çıkacağız sanki o hesap
Burda herkes iyi sayılır ama genel durum 2 haftadır ekibi etkiliyor tabi evde oturunca kimse eskisi gibi diyet yapamaz oldu kafalar hep meşgul kaygılı ..
Geçmiş olsun canım. Umarım sadece psikolojiktir ciğerlerinde hissettiği bu fark ve bir an önce geçer. Hasta gibi düşünüp tam karantina uygulamanız iyi olmuş ama dediğin gibi çocukla daha zor olacağı kesin. Bir hafta daha böyle devam edeceksiniz sanırım ama sonra düze çıkarsınız umarım..Selamlar
Bizde durumlar kötü. Eşim covid şüphelisiateş, öksürük vb yok ama ciğerlerimde hissediyorum birşeyler diyor. Geçen çarşambadan beri dedi yatak odasına kapandı. Bende ve çocukta görünen birşey yok. Semptomlar olmayınca test vb yapmıyorlar, evde dinlen, karantinaa kal dediler. Hasta mı değil mi bilmiyoruz tabiki hasta diye kabullenerek hareker ediyoruz. Bugün tüm evi temizledim. Her akşam banyo yapma,hergün kıyafet değiştirme, ortalıktaki ıvır zıvırı kaldırıp açık yüzeyleri sık silme, sık sık el sabunlama, arada dezenfektan sıkma, yaptıklarım. bunlar.
Sonraki aşama çocukla teması azaltma ama nasıl? Onu bırakabileceğim hiçbir yer yok. Emziriyorum bırakmalı miyim? Evin içinde maskeyle dolaşsak nasıl olur? Eşim bi orele gideyim dedi, o olmazsa temizlik daha az yapıcam çocukla daha çok temas...
Erkekler daha çok hastalanıyormuş nedeni belli sanırım i, gamsız baykuşlar.
Zaten iş kafada bitiyor ve diyetin ilk ayları hem vucut guzel kilo veriyor hemde bizler daha motive olmuş oluyoruz umarım kararlılığın hep boyle devam ederOkudum kabul ettim
Güncel kilom 83.8 hedefim 65 yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum. 166 boyundayım. 3 ayda bu işi çözmeyi çok çok istiyorum. Karar verdiğimde güzel kilo veriyorum çünkü :)
Alllah yardımcınız olsun eminim üstesinden gelirsiniz eşin muhakkak maske taksın canim.cocukla çok zor bu işlerbende hep onu düşünüyorum kafamda hep çocukla ilgili şeyler var başka birşey yok.. akıllı olup tedbiri elden bırakmayacağız eşin de bu surecte çalışmıyor diye hatırlıyorum nereden gelmiş olabilir - tabi bulastiysa - .. inşallah sadece psikolojik olarak öyle saniyordur
Sağol, oteli düşündük ama şu anda hastaysa bana kesin bulaşmıştır. Evde tek kalırsam çocuğun tüm yükü bende olacakz temizlik vb daha az yapabilicem diye kalmasına karar verdik. Odadan hiç çıkmıyor. Öğleden sonra 1 saat bahçede çocuk oynarken 2-3 metreden ona göz kylak oluyor bende temizlik yapıyorum.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu illet virüs değildir. Ama sizinle teması olabildiğince kesmesi iyi olur. Küçük çocuk var. Sana bulaşsa çocuğu kime bırakacaksın. Çok zor canım. Otele gitmesi daha iyi olabilir. Allah yardımcınız olsun ve tezden şifa versin.
Geçmiş olsun, umarım olumsuz çıkar.Yolunda canım giremedim kusura bakmayın. Bizde sokağa çıkma yasağı nisan ortasına kadar uzadı. Mayısa da uzayacak muhtemelen. Henüz pik yapmadı çünkü. Oturduk evde bekliyoruz bu arada dizilere sardık biraz düzenimiz bozuldu ister istemez. Arabamız bozuldu bu süreçte çok da lazım değil ama insan sanki zorda kalmış gibi hissediyor. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız karantinalar öncesi önemli bir ameliyat olmuştu, eşinde corona belirtileri varmış test yapıldı sonuç bekliyoruz biraz ona gerginiz.. yuvarlanıp gidiyoruz.. sizler nasılsınız ? Herkes iyi mi her şey yolunda mı ?
Bende öylr umuyorum söylüyorum onda inşallah hastayızdır hepimiz ve böyle hafif geçiriyoruzdur diyor. Benim sinirler hopluyor tabi o arada.B
Ahh hayallay canim ya..
Insalla noseboo etkisidir..
Bizi habersiz birakma ne alemdesiniz
Hoşgeldin :)Selam arkadaşlar takıma yeni katıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni yönlendirirseniz çok sevinirim
Evet ben hasta olursam çocuk ne olacak diye düşünmrk bile istemiyorum. Herkes tutturmuş çocuklara birşey olmuyor, okul çağı öyledir belki ama 2 yaş altı sezonluk gripte bile risk grubu. Uzun vadeli etkiler bilinmiyor. Bizimki inşallah geçiriyoruzdur dedikçe sinirleniyorum ben de.geçmiş olsun canım yaaa gurbette olmakda çok zor
Canim aynen sen cumadan beri yoksun yaMerhaba Kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Ben hala moralsizim. Modum çok düşük.
İşe gidip geliyorum hala. üstüne bi de iş fena yoğun.
Evliyim ama çocuk yok. Spora yarın başlıyorum inşallah iyi sonuçlar alırımZaten iş kafada bitiyor ve diyetin ilk ayları hem vucut guzel kilo veriyor hemde bizler daha motive olmuş oluyoruz umarım kararlılığın hep boyle devam eder ☺ bekarsin sanıyorum ? Çoluk çocuk yoksa spora vs güzelde imkanın olur
Hergun menü ve sporlarımizi aşağıdaki linkten paylaşıyoruz. Sporda da kendi icimizde yarışıyoruz kamacak olursa puandan düşüyoruz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?