- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.421
Tam bu mesajla kendime gelmistim,(misafir falan yok engel yok hic dusunmemustim bunu).aksam istanbul sayisini ogrendim yine çöktüm.benim once psikolojimi toplamam lazim,hem yapiyorum hem yiyorum ne edersem kendime ediyorum.artik diyet menuler yapmaya karar verdim diyet yemek tarifleri arastiricam.cocuklarda yemesin kilo aliyolarAaaa neden oyle ya. Vallaha simdi kimseyle gorusmuyoruz karantina gunleri bitince duyacagin ilk sey aaa sen kilo mu aldin olacak biliyorsun demi. Bence super firsat karantina bitince hafiflemis olarak sokaga ciksak cifte bayram olur bize. Psikolojik olarak zor bir surec evet ama kimseyle gorusmuyoruz misafir gelmiyor kimse cagirmiyor kacamak olsa bile evde kendin yapip yiyeceksin planlarin bozulmayacak ben simdj kendime kacamak hakki veriyorum. Bir gun kacamak yapiyorum. Sonra dikkat ediyorum. Tabii ilk oncelik artiya gecmemek bende cok veremiyorum kilo ama artiya gecmeden devam ediyorum. 100 200 gr ancak veriyorum. Az ama arti degil en azindan kucuk hedeflerle ilerlemeye calisiyorum ne cok sıkıyorum ne de serbest birakiyorum kendimi. Sende bunca yol almissin one gidemiyorsan bile geriye de gitme en azindan sagligimiz yerinde cok sukur bu stresi biraz azaltip kendi isimize adaptr olalim. Yapabilirsin inan ilk once kendine