Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum 😭
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldım 😣😣😣 var mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldım 😣😣😣 var mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada 😍😍
Beslenme şeklini değiştirip vücudu şaşırtabilirsin , direnç oluşturmuş vücudun , dikkat etmene ragmen 3 ayda 1 kg veriyorsan bence beslenme şeklini değiştir mesela 1 ay , sonra yine geri dönersin. Kaçamaklar illa ki olabiliyor ama çok fazla olmadıgı sürece kilo vermene engel olmaması lazım spor da yapıyorsan.

Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada 😍😍
74 kilo ile diyete başlamıştım ve ayda 3 kilo kesin veriyordum bazen 4 bile oluyordu. Şuan o zmndan daha az yiyorum ama gramlar gidiyor, bazen o da gitmiyor bende anlamadım cnm. Çok moralim bozuluyor🥺

K KuruPapatya
Kaçamaklar hic fazla değil ama eski kararlılık yok 😩 beslenme şeklini nasıl değiştireyim mesela
Standart türk şekli.besleniyorum sabah yumurta peynir domates salatalık öğlen yemem acikirsam.yulaf yoğurt yerim.aksam sebze yemeği veya et tavuk yerim salata corba ... Günde sadece 1 dilim.ekmek yerim..

K KuruPapatya
Kaçamaklar hic fazla değil ama eski kararlılık yok 😩 beslenme şeklini nasıl değiştireyim mesela
Standart türk şekli.besleniyorum sabah yumurta peynir domates salatalık öğlen yemem acikirsam.yulaf yoğurt yerim.aksam sebze yemeği veya et tavuk yerim salata corba ... Günde sadece 1 dilim.ekmek yerim..
Bi ay diyetisyene gitmiştim onun listeleriyle epey gitmişti denemek istersen atayım özelden

Bi şişkinlik var karnımda dünden beri. Lahana mı acaba dedim ama dayanamadım şimdi yine kaynattım. Maydanoz ve limon haricinde bu sefer elma da koydum. Gözüme soğan ilişti acaba onu da mı koysam diye düşündüm. Fayda fayda :olamaz: :KK48:
Ölçülelim mi yarın hazır şişmişken ben kazanayım :KK70:

K KuruPapatya
Mesela 30 gün ketojenik beslenebilirsin sonra yavastan eski düzenine dönersin tekrar bi öneri sadece ☺️

Günaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyim:KK17: ve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
Bizde basaramiyoruz malesef 🙈🙈 ama biraz kontrol altina aldim ben tam kontrol altina almakta degilde zaman gectikce duruma alisiyorsun ilk baslarda surekli tartilasi geliyor insanin

Back
X