- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.481
Ama çok içmeyin içerseniz de kızlar bağırsağın kendi yapısına zarar veren bi ot bu. Sürekli kullanımda bağırsak kendi kendine çalışamaz duruma gelebilir yani. Sinameki gibi .Hiç duymamistim.kaydettim bunu
aminn canımGünaydın kaptanım. Bu günler çabucak geçsin İnşaAllah.
kesinlikle yaa eve gidince çouklara dokunmadan banyoya giriş çıkışım vs resmen geriyordu beni hayırlısı ile bu öğleden sonra gideceğiz bahçeyeGünaydın kaptanim çok şükür atlattıniz gidersiniz bahceyede.ben boş alanda yürürken bile elimi bir yere surdum mu diye paranoya yapiyorum cidden insan etkileniyor gecmisler olsun sizede 5 hafta rahatsiniz inşallah ☺
oo maşallahTartıldımm 67,5 kilom (%3,29) .. 2,4 verebilmişim, ilk haftam ödemle birlikte böyle demekki bundan sonra daha az vercem ama olsun yeterli bana
Tebrik ederim çok iyi aynen.dedigin gibi olabilir ama başlangıcın guzel olması çok motive ediciTartıldımm 67,5 kilom (%3,29) .. 2,4 verebilmişim, ilk haftam ödemle birlikte böyle demekki bundan sonra daha az vercem ama olsun yeterli bana
Vayy süperTartıldımm 67,5 kilom (%3,29) .. 2,4 verebilmişim, ilk haftam ödemle birlikte böyle demekki bundan sonra daha az vercem ama olsun yeterli bana
Öyle mi ben sinameki.de içemiyorum bu yüzden çok kötü oluyorum sonra diğer şeylere devam.o halde :)Ama çok içmeyin içerseniz de kızlar bağırsağın kendi yapısına zarar veren bi ot bu. Sürekli kullanımda bağırsak kendi kendine çalışamaz duruma gelebilir yani. Sinameki gibi .
İyi maşallahKızlar kilom 76.5 çıktı 1.3 kg vermişim. %1.6 yapıyor
Süpersin canımKızlar kilom 76.5 çıktı 1.3 kg vermişim. %1.6 yapıyor
Selam
Artıda olduğum için yemek yemedim, bi de yürüyüşe çıktım. Şimdi sabitim, duşa gireceğim daha fazla inmez sanırım.
Takımdan özür diliyorum, karantina tüm gün evdeyiz, hareket yok her gün bugün leslie yapıcam diye düşünüyorum ama zama bulamıyorum.
Beni izne ayırabilirsiniz.
Süpersin canım
SüpeerKızlar kilom 76.5 çıktı 1.3 kg vermişim. %1.6 yapıyor
Hayırdır cnm, iyi misin?Günaydınberbat bi gece geçirdim 1-2 saat sonra tartılcam
Değilim ya artık yorgunluktan uyku bile uyuyamıyorum vücudum isyan ediyo. Kimsesiz gibi kaldım tüm bu süreçte. Kendi kendimi doldurmayayım diye motive etmeye çalışıp moralimi yüksel tutayım diye uğraşıyodum ama artık ağrılardan uyku bile uyuyamıyorum. Bi yandan projeler var beyin yorgunluğu tam depresyonluk moddayım. 1-2 saate toplanıp gelcemHayırdır cnm, iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?