- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.781
Ben de Aydın mezunuyumMuğlada sen nerden mezunsun??
Bu sene eşimin tayini aydına çıkacaktı çok sevinmiştik sonra değiştirdilerBen de Aydın mezunuyum
Dakikası 2,5 dan anlaşalım2100 zıplama, 120 bölgesel, biraz da ağırlık ve pilates bantlarıyla çalıştım ama ne saysak bilemedimCherry Mom
Ay yakın bideBen de Aydın mezunuyum
15dk yaptımDakikası 2,5 dan anlaşalımkaç dakika yaptın kuzum tebrik ederim sahane ziplamisin
Hoh bacım ne.ettin hilali geçim derken sen nerden ciktin15dk yaptımVe hızımı alamayıp jillian açtım bitirebilirsem yaziciğim birazdan
Bende 3 aylıkken bırakmıştımayvacicegi yazdıklarını yeni okudum. İçinde olduğun duygular beni çok etkiledi. Ben 3 aylıkken bebeğimi bırakıp işe başladım. Çok birbirimize bağımlı yaşamıyoruz hep öyle alıştırdım. Hani o çocuğumu kucağımdan bırakamam kıyamam tarzı bi anne olmadım. Onun bana ihtiyacı olduğunda sevgi ihtiyacını karşıladım her zaman. Evimin işini yapmadım onunla ilgilendim. Yine de en büyük pişmanlığım o kadar küçük bırakmak oldu. Herkese de söylerim. Karantinadan beri birlikteyiz. O kadar mutluyuz ki böyle. Hastaydı biraz düzeldi. Kilo vermişti hemen geri aldı. Uykusunu güzel uyuyo ve istemediğim davranışları çok azaldı. Yeni kelimeler söylüyo devamlı yani gelişimi ciddi anlamda desteklendi. Bebeğin bireyselleşmesi açısından da Margaret Mahler in bir kuramı var onun kitabını okumanı tavsiye ederim. Bebeklerin sağlıklı bireyselleşmesinde 24 ayın genellikle sınır olduğunu söylüyor. Emzirme kendi kendine uyuma anneden bağımsız zaman geçirebilme bu zamana kadar gerçekleşmeli diyor. Bu süreçlerde sorun yaşanırsa anne bebek aradındaki bağlanmada sorun olur diyor. Tabi çok daha bir sürü kavramlar var ama kısaca böyle diyebilirim. Yani çalışmıyorum diye üzülme lütfen. Benim seçme şansım olsaydı. Evde kalmayı seçerdim. 2 yaştan sonra da artık kreşe de versen aklın kalmasın diye düşünüyorum. Çünkü bebeklerimiz bununla başedebilir. Yarı zamanlı daha mantıklı tabi dediğin gibi. Ayrıca akranlarıyla bir arada olması dil gelişimi için çok önemli. Ne çok konuştum. Kusura bakmayın
Canım yeterli odun kömür yok evi ısıtamazsak çocuklar hasta olursa daha kötüBu gece gidin hepiniz evdesiniz orda kalirsiniz hep
Evet güzel bi yer. Nasip değilmiş demek ki. Şimdi nereye çıktı pekiBu sene eşimin tayini aydına çıkacaktı çok sevinmiştik sonra değiştirdilerçok güzel yer
20dk dayanabildim sonra eşim bana güldü sinirlenip kapadımHoh bacım ne.ettin hilali geçim derken sen nerden ciktin
Aynen nasipten ötesi yok istanbulda anadoludan avrupaya çıktıEvet güzel bi yer. Nasip değilmiş demek ki. Şimdi nereye çıktı peki
530 puancik20dk dayanabildim sonra eşim bana güldü sinirlenip kapadım20dk da jillian
Aynen nasipten ötesi yok istanbulda anadoludan avrupaya çıktıbikaç aya geri anadoluya geçecek
Hayırlısı olsun artık20dk dayanabildim sonra eşim bana güldü sinirlenip kapadım20dk da jillian
Aynen nasipten ötesi yok istanbulda anadoludan avrupaya çıktıbikaç aya geri anadoluya geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?