Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet senin durumunu da dusunerek yazdim aslinda tecrubuler fikir verir diye.

Koronadan dolayi zaten gerginlik var bir de benim su halime bak

Benimki daha cok kendimden beklentilerimle ilgili, bu degersizlik hissi baskalarinin bana verdigi deger anlaminda degil.

Evet cok farkli kaynaklardan okudum, 3 yas civari baglanma acisindan bir asama kaydediyorlar ayni zamandan ondan once sosyallesme yok zaten. Beklenebilirse 4 bile olabilir ama bizimkinin dil de ogrenmesi iyi olur diye dusunuyorum. 4 yasina kadar da evde kalabilirim, mesele ise donmek degil. Ama evde kaldigimda zamanimin buyuk kismi temizlik/yemek/ev toplamayla geciyorsa iste o zaman buyuk sorun oluyor. Cocukla oynarken hic zorluk cekmiyorum mesela o kisim eglenceli :) yavas yavas bagimsiz oyunlara da basladi ama maalesef henuz kendim icin birseyler yapmayi beceremiyorum gun icinde.

O zaman ben tam anlayamadim. Insanin kendine verdigi deger calismakla filan ilgili degil demek mi istediniz?

Aslinda dusununce yanlis kelimeyi kullanmisim benim de kastettigim "deger" degil tabiki :) Cunku benim icin "degerli olmanin" taniminda farkli seyler var. Benim kastettigim kendimle ilgili planlarimdan/hedeflerimden uzak dusmenin getirdigi basarisizlik hissi.

Evet aynen bunu kastetmiştim:)

Doydun mu bunlarla canım bana biraz az geldi de

Pilav yemeseydin keşke dicektim ama spor fazla yapmışsın erimiştir o

Akşam az yiyerek tandırı mı dengeledin

Canım ordan alıntıla yapıp burada yazıyoruz karışmaması adına

niyetim o yöndeydi inşallah dengelenmiştir

Kiz benim dun gece gece kendimi parcalayip ugruna bugun ku 200 gr mi feda ettigim o persembe sporum nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…