- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.741
Selam canım
Bende tam senin gibi geçen sene oğlum 2 yasinda iken aynı duygulari yasadim :/
Emzirmeyi bitirmiş ve psikiyatriste kosmustum ise yaridi mi hayırkendi içimde kabullendim. Senden farkı sanıyorum sen doğum olur olmaz işi bıraktın ben 1 yaşından sonra bıraktım ve o ara o kadar kötüydü ki anlatamam iş yerinde süt sagardim eve gotururdum çocuk biberonu istemez redderdi o.sutler hep çöp olurdu çocuk ac kalırdı annemler kafayı yerdi ben izin alır eve gelir emzirir.uyutur öyle gerisin geri ise donerdim
Çocuğumun ne uykusu kalmışti ne iştahı ben desen bu kadar psikolojik sıkıntı yetmez gibi iş yerinde gereksiz yükler ile ugrasirdim istifa edeceğim galiba dediğim anda eşimin Ankara'ya tayini cikti 1 yaşından sonra ben baktım yani ogluma ... Şimdi çalışırken kucuk.cocuk bakmanın ne demek olduğunu bildiğim için çok şükür diyorum .. ama yinede şehir değisikligi meslek hayatının bitişi devamlı evde olma duygusu ve koreldigini hissetme insanı yıpratan bir şeysen ise geri.donmeye kararlı.isen bu simdede olabilir 1 yıl sonrada ama istiyorsan elbet olur o yüzden su anda canini düşünup.dusunup sıkma derim.. sadece biraz daha zaman kreş yaşı konusunda bencede çok iyi düşünmüşsun hiç pisman olma gerçi yurt dışı bilmiyorum ama Burdada uzmanlar 3 yaş.diyor .sen iyi bir annesin biraZ daha gayret canım
Benimki daha cok kendimden beklentilerimle ilgili, bu degersizlik hissi baskalarinin bana verdigi deger anlaminda degil.Uzun süre çalıştıktan sonra birden eve kapanmak zorunda kalan kadınlarda oluuyor o maalesef.. ben de ilk evlendigimde hissettim öyle Duygular. Henüz çocuk bile yok. Sadece evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendikten sonra atanmayla uğraştığim için çalışmadim. Bir süre değersizlik hissiyle ise yaramazlık hissiyle bogustum. Ama şimdi iyiyim. Değerin bunlara bağlı olmadığını fark etmen gerekiyor
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek ile ekmek pizza.
Şöyle ki; bir yumurta, biraz peynir, biraz zeytin, bir kaşık yoğurt, bir iki parça kavurmayi karıştırıp ekmeğin üzerine döktüm. Fırına verdim.
Yanına salatalık.
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi, activia yoğurt
2. Ara öğün
Sütlü kahve, 2 hurma, bir avuçtan daha az beyaz leblebi/fındık
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 dolu tabak semizotu,maydanoz, salatalıklı yoğurt
2 buçuk litre su, 35 dk bölgesel egzersiz.
Aslında ben de onu kastetmiştim ama kendimi tam ifade edemedimBenimki daha cok kendimden beklentilerimle ilgili, bu degersizlik hissi baskalarinin bana verdigi deger anlaminda degil.
Evet cok farkli kaynaklardan okudum, 3 yas civari baglanma acisindan bir asama kaydediyorlar ayni zamandan ondan once sosyallesme yok zaten. Beklenebilirse 4 bile olabilir ama bizimkinin dil de ogrenmesi iyi olur diye dusunuyorum. 4 yasina kadar da evde kalabilirim, mesele ise donmek degil. Ama evde kaldigimda zamanimin buyuk kismi temizlik/yemek/ev toplamayla geciyorsa iste o zaman buyuk sorun oluyor. Cocukla oynarken hic zorluk cekmiyorum mesela o kisim eglenceli :) yavas yavas bagimsiz oyunlara da basladi ama maalesef henuz kendim icin birseyler yapmayi beceremiyorum gun icinde.Selam canım
Bende tam senin gibi geçen sene oğlum 2 yasinda iken aynı duygulari yasadim :/
Emzirmeyi bitirmiş ve psikiyatriste kosmustum ise yaridi mi hayırkendi içimde kabullendim. Senden farkı sanıyorum sen doğum olur olmaz işi bıraktın ben 1 yaşından sonra bıraktım ve o ara o kadar kötüydü ki anlatamam iş yerinde süt sagardim eve gotururdum çocuk biberonu istemez redderdi o.sutler hep çöp olurdu çocuk ac kalırdı annemler kafayı yerdi ben izin alır eve gelir emzirir.uyutur öyle gerisin geri ise donerdim
Çocuğumun ne uykusu kalmışti ne iştahı ben desen bu kadar psikolojik sıkıntı yetmez gibi iş yerinde gereksiz yükler ile ugrasirdim istifa edeceğim galiba dediğim anda eşimin Ankara'ya tayini cikti 1 yaşından sonra ben baktım yani ogluma ... Şimdi çalışırken kucuk.cocuk bakmanın ne demek olduğunu bildiğim için çok şükür diyorum .. ama yinede şehir değisikligi meslek hayatının bitişi devamlı evde olma duygusu ve koreldigini hissetme insanı yıpratan bir şeysen ise geri.donmeye kararlı.isen bu simdede olabilir 1 yıl sonrada ama istiyorsan elbet olur o yüzden su anda canini düşünup.dusunup sıkma derim.. sadece biraz daha zaman kreş yaşı konusunda bencede çok iyi düşünmüşsun hiç pisman olma gerçi yurt dışı bilmiyorum ama Burdada uzmanlar 3 yaş.diyor .sen iyi bir annesin biraZ daha gayret canım
O zaman ben tam anlayamadim. Insanin kendine verdigi deger calismakla filan ilgili degil demek mi istediniz?Uzun süre çalıştıktan sonra birden eve kapanmak zorunda kalan kadınlarda oluuyor o maalesef.. ben de ilk evlendigimde hissettim öyle Duygular. Henüz çocuk bile yok. Sadece evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendikten sonra atanmayla uğraştığim için çalışmadim. Bir süre değersizlik hissiyle ise yaramazlık hissiyle bogustum. Ama şimdi iyiyim. Değerin bunlara bağlı olmadığını fark etmen gerekiyor
Evet aynen bunu kastetmiştim:)O zaman ben tam anlayamadim. Insanin kendine verdigi deger calismakla filan ilgili degil demek mi istediniz?
Aslinda dusununce yanlis kelimeyi kullanmisim benim de kastettigim "deger" degil tabiki :) Cunku benim icin "degerli olmanin" taniminda farkli seyler var. Benim kastettigim kendimle ilgili planlarimdan/hedeflerimden uzak dusmenin getirdigi basarisizlik hissi.
Sporlarımiz kizlar ♥ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. C Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz
Takım olarak birinci yine bizyes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler
Eki Görüntüle 2613863
Canım ordan alıntıla yapıp burada yazıyoruz karışmaması adınaDoydun mu bunlarla canımbana biraz az geldi de
Pilav yemeseydin keşke dicektim ama spor fazla yapmışsın erimiştir o
Akşam az yiyerek tandırı mı dengeledin
Kiz benim dun gece gece kendimi parcalayip ugruna bugun ku 200 gr mi feda ettigim o persembe sporum nerdeSporlarımiz kizlar ♥ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. C Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz
Takım olarak birinci yine bizyes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler
Eki Görüntüle 2613863
Ooo sayfada uzmanlarımız artıyorKi ben beslenme öğrencisiyim yaptıgım menüye bakyarından sonra daha dengeli beslenicemm
Bunlara cok bakma bakma baktikca istahin kabariyor. Bakmasan canin cekmeyecek.Çok mu kalorili olur bilemedm ama leziz gözüküyo
AaaaaaaKiz benim dun gece gece kendimi parcalayip ugruna bugun ku 200 gr mi feda ettigim o persembe sporum nerde
Keşfetim hep yemekBunlara cok bakma bakma baktikca istahin kabariyor. Bakmasan canin cekmeyecek.
Yaaa kıyamamKeşfetim hep yemek
AliscamCanım ordan alıntıla yapıp burada yazıyoruz karışmaması adına
niyetim o yöndeydi inşallah dengelenmiştir
Malesefff beyaz leblebi ve fıstık yedim işteÇay keyfini hezimetsiz atlatanlar parmak kaldırsın☝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?