Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende 3 aylıkken bırakmıştım çok pişmanım o gün bugün çocuğum bana yapışık bence ozamandan kalan korku var içinde hep
Bitmiyor o vicdan yapma.o konu olmaz baska konuda olur.bak bende bırakamayanlardan im .hala birakamiyom dana kadar oldular

Günaydın kizlar dün yarım kilo vermişim diye vede evde stresten coooook yedim... benim kendimi bugünden itibaren sıkı disipline etmem lazım... Sanki ideal kiloma 5 kilo kalmista nasıl olsa veririm rahatlığında davranıyor bogazim beynim onaylamasada dün hiç karşı koymadi..masallahim vardı yani..sizde strese bağlı ne yediğine bakmadan hupletiyo musunuz

Hadi ya utanalim vallaha küme düştük resmen radikal kararlar almamiz lazim sıkmamız lazim baya kemerleri
Aynen inşallah bu hafta geliriz kendimize
Hayıırr çünkü sorumluluğumuz var. Ufak kaçamaklar oluyo bazen onun içinde ekstra spor yapıyoruz

Günaydııınn evet vardı, sonra kendimi toparlamam gerek dedim, ertesi gün buraya geldim:)))

Günaydın öyle zamanlarda ya kendini başka şeye yönlendireceksin yada az kalorili atıştırmalık bulunduracaksin evde canım üzüldüm menünu yazda bakalım ceza yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…