- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.801
Bilmiyorum ki.bende demin kaptana msj attım ne olcak diye :)
Bitmiyor o vicdan yapma.o konu olmaz baska konuda olur.bak bende bırakamayanlardan im .hala birakamiyom dana kadar oldularBende 3 aylıkken bırakmıştımçok pişmanım o gün bugün çocuğum bana yapışık bence ozamandan kalan korku var içinde hep
4Evet ya yakınmışkaçıncı sınıfsın
YapmadımmAkşam kaçamak yaptınız mı bakayimmm
Bitmiş artık senin
Sağol canımm inşallahBitmiş artık seninhayırlısıyla mezun olursun inşallah
100 tane de ip atlasan tamammis
Hadi yaSonuncu olmuşuz hepimiz birer köşeye geçip utanalım
GünaydınGünaydın kızlar
Aynen canımAllah korumus desene
BenÇay keyfini hezimetsiz atlatanlar parmak kaldırsın☝
Aaaa ben de Giresunluyum.Karadenizli misin biz Giresunluyuz turşu kavurması çoğunlukla yeriz benxe sadece tuzlu olduğu için ödem tutar kalori sıkıntısı olmaz
Aynen inşallah bu hafta geliriz kendimizeHadi yautanalim vallaha küme düştük resmen radikal kararlar almamiz lazim sıkmamız lazim baya kemerleri
Hayıırr çünkü sorumluluğumuz var. Ufak kaçamaklar oluyo bazen onun içinde ekstra spor yapıyoruzGünaydın kizlar dün yarım kilo vermişim diye vede evde stresten coooook yedim... benim kendimi bugünden itibaren sıkı disipline etmem lazım... Sanki ideal kiloma 5 kilo kalmista nasıl olsa veririm rahatlığında davranıyor bogazimbeynim onaylamasada dün hiç karşı koymadi..masallahim vardı yani..sizde strese bağlı ne yediğine bakmadan hupletiyo musunuz
Yatmıyorum valla canım yaGünaydınsen sonra yatmiyor musun geri böyle karantina gunleri geçmez :)))
Günaydııınn evet vardı, sonra kendimi toparlamam gerek dedim, ertesi gün buraya geldim:)))Günaydın kizlar dün yarım kilo vermişim diye vede evde stresten coooook yedim... benim kendimi bugünden itibaren sıkı disipline etmem lazım... Sanki ideal kiloma 5 kilo kalmista nasıl olsa veririm rahatlığında davranıyor bogazimbeynim onaylamasada dün hiç karşı koymadi..masallahim vardı yani..sizde strese bağlı ne yediğine bakmadan hupletiyo musunuz
Günaydın öyle zamanlarda ya kendini başka şeye yönlendireceksin yada az kalorili atıştırmalık bulunduracaksin evde canım üzüldüm menünu yazda bakalım ceza yazalımGünaydın kizlar dün yarım kilo vermişim diye vede evde stresten coooook yedim... benim kendimi bugünden itibaren sıkı disipline etmem lazım... Sanki ideal kiloma 5 kilo kalmista nasıl olsa veririm rahatlığında davranıyor bogazimbeynim onaylamasada dün hiç karşı koymadi..masallahim vardı yani..sizde strese bağlı ne yediğine bakmadan hupletiyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?