- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.041
Edirnee çok güzel şehirTakımı çıtır lar bastı aboooo.. Nerelere gidem. Ne kadar ruhum genç de olsa kimlik 39u gösteriyo. 2 kızım var. 10 yıllık evliyim. Çocuk olunca iş hayatım bitti. Ev hanımzadesiyim şu an
Edirnede yaşıyorum.
Aynen öyle hissediyorum ben de. Hislerime tercüman oldun kuzum.Valla yAaa.mezun olma vakti geldi diyor çanlar tembel öğrenci gibi okulu uzattık tabi çıtırlar gelir
65 yaş üstü olmayan kimse benden geçti demesinValla yAaa.mezun olma vakti geldi diyor çanlar tembel öğrenci gibi okulu uzattık tabi çıtırlar gelir
Sağol canım benimEdirnee çok güzel şehirmasallah ailene sana
Hiç böyle düşünüp utanmamistik bu da olduAynen öyle hissediyorum ben de. Hislerime tercüman oldun kuzum.
Yahu o kadar gencmissiniz ki az kalsın sokağa.cikma yazagi gelecekmis size65 yaş üstü olmayan kimse benden geçti demesinhepiniz gencsiniz evellallahhh
Yahu o kadar gencmissiniz ki az kalsın sokağa.cikma yazagi gelecekmis sizeneyse bu yaş.mevzusunu maşallah diyip bırakıyorum hiç kiskanmadik
:))))
Evet baya zorladı beni deAyyy bu çok zor yaaaa
Yaa sizin neyiniz eksik gençlerden sanki ben yapabiliyo muyum bak 4 tanecikGençler yapsın:)))))
SüpersinKızlar artık evimde olduğum için sporlara başladım . Leslie bitti bi de jessica smith yapayımtam adet öncesi haftamdayım o yüzden ne kadar verirsem kar benim için şişkinlik de olacaktır . Listeye giriyorum bu hafta mutluyum o yüzden çok çalışmam lazım
Çok şirinmiş, sende selam söyleYeşilçayımın size selamı var
Hiç bilmiyorum ben. Bu arada ölçüldümÇok şirinmiş, sende selam söyleama dün kimse yeşil çayla ilgili sorduğumu bilmiyor mu cvb gelmedi
Vavvv hemen ölçüp geliyorummmHiç bilmiyorum ben. Bu arada ölçüldüm
Bel 66
Kalça 91
Üst bacak 54
Alt bacak 33
Göğüs 80
ÖlçtümkiiHiç bilmiyorum ben. Bu arada ölçüldüm
Bel 66
Kalça 91
Üst bacak 54
Alt bacak 33
Göğüs 80
Oyyy çok tatlı yerinde olsam bol bol yeşil çay.icerimYeşilçayımın size selamı var
Benim hiç bir fikrim yok o.konuda canımÇok şirinmiş, sende selam söyleama dün kimse yeşil çayla ilgili sorduğumu bilmiyor mu cvb gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?