- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.001
Evet evet spor yapmayinca kilo da veremiyorlarNo kilodakiler kilo vermeyenler mi
Vay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyoryeni gördüm bunu aaa ben çok yapmışım yarın yapmasam mı kafasına girdim bana yaramadı
Şaka yaptııımm şuan mekik çekiyorum bak öyle düşünVay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyor
Geçen hafta mezuniyeti.yaklasanlara tablo yaptım 4 kişinin 2 si bu hafta izne ayrılmak istedisusayım benn
Kız yeterŞaka yaptııımm şuan mekik çekiyorum bak öyle düşün
Ya up and down plank var ya onu yapmayı denedim 4ten sonra yere yapışıyorum
Ya ne güldümEvet evet spor yapmayinca kilo da veremiyorlar
En minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galibaBir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz
No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyümEn minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galiba
Ay farkımız var galiba bende 94No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyümben de bir zayıflayayim sonra bebek işlerine giriseyim Eylül gibi diye düşünüyorum
Amin canım henüz sadece düşünce aşamasında. İnşallah uğraştırmazAy farkımız var galiba bende 94şubat ben
İstediğin gibi kavuşursun inşallah hiç beklemeden
Doğru söylüyorsunBir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz
Maşallah canım 3 buçuk yaşında bıcır bıcırdır şimdi :)))Doğru söylüyorsun ☺
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim33 yaşındayım 1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺ memnun oldum
Yarın bi ne olduğuna bakıp yapabilirimKimse up and down plank yapmıyo mu
Şınavda gibi durcan sonra dirseklerin üstüne incen tek tek sonra tek tek geri şınavYarın bi ne olduğuna bakıp yapabilirimnormal planki biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?