Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni gördüm bunu aaa ben çok yapmışım yarın yapmasam mı kafasına girdim bana yaramadı
Vay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyor
Geçen hafta mezuniyeti.yaklasanlara tablo yaptım 4 kişinin 2 si bu hafta izne ayrılmak istedi susayım benn

Vay arkadas tabloyu günlük atayım ddim yine olmadı motivasyon için ne yapsam olmuyor
Geçen hafta mezuniyeti.yaklasanlara tablo yaptım 4 kişinin 2 si bu hafta izne ayrılmak istedi susayım benn
Şaka yaptııımm şuan mekik çekiyorum bak öyle düşün

Tugbayuksel diye bir sayfa var Instagram. 21 günde incelme programı diye her gün Spor videoları paylaşıyor. Baya zorlayıcı egzersizler. Ben onu yapıyorum 5. Gün bitti bugün. Bir de ekstra eliptik yaparsam yapıyorum. Yarından itibaren bir de ip atlama ekleyebilirim

Bir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz
En minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galiba

En minnak benim 26 yaşındayım gelmek bilmeyen bebeye fit bir vücutla hamile kalayım derdindeyim ama fitte olsam gelmicek galiba
No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyüm ben de bir zayıflayayim sonra bebek işlerine giriseyim Eylül gibi diye düşünüyorum

No noo en minnak ben oldum bu durumda. 94lüyüm ben de bir zayıflayayim sonra bebek işlerine giriseyim Eylül gibi diye düşünüyorum
Ay farkımız var galiba bende 94 şubat ben
İstediğin gibi kavuşursun inşallah hiç beklemeden

Ay farkımız var galiba bende 94 şubat ben
İstediğin gibi kavuşursun inşallah hiç beklemeden
Amin canım henüz sadece düşünce aşamasında. İnşallah uğraştırmaz ben Mayıs doğumluyum:))
1 buçuk yıllık evliyim. Görev dolayısıyla Şırnak'ta yaşıyorum. Normalde İstanbul'daydik eşim de ben de. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Bir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz
Doğru söylüyorsun
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim 33 yaşındayım 1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim memnun oldum

Doğru söylüyorsun ☺
Ben Esra maalesef sizin kadar çıtır degilim 33 yaşındayım 1 tane evladim var 3.5 yaşında. 2 yıl öncesine kadar bankacıydim ama şuan evdeyim ☺ memnun oldum
Maşallah canım 3 buçuk yaşında bıcır bıcırdır şimdi :)))
Ben de öğretmenim güya. Ama atanamayanlardan
Ben de memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…