- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.061
Evet öyle yapayım en iyisi sonra cuma günü tartıda çok çıkmayayımSüpersin
Ödem atıcı bir şeylerde içersin belki Çarşamba Perşembe gibi ..
İçicem ya bişey olmaz Allahın izniyle.Benim hiç bir fikrim yok o.konuda canım
Ben lahana suyunun çok faydasını gördüm cnm. Özellikle regl döneminde.Evet öyle yapayım en iyisi sonra cuma günü tartıda çok çıkmayayım
Ama sen benden incesiinnÖlçtümkii
Bel 65
Basen 88,5 gibi bişey
Üst bacak 52
Alt bacak 33
Göğüs 83
Canım mesajını kaçırmışım az önce kimse yazmadı diyince geriye gidip buldumKızlar göz tansiyonu hastası yeşil çay tüketmesin, göz içi basıncı yükseltiyor diye okudum bi kaç yerde. Bilginiz var mı? Hatta Türk kahvesi de öyle yazıyor kafein olduğu için
Hedef belirleyelim miiiAma sen benden incesiinn
Benim glokom var işte cnmCanım mesajını kaçırmışım az önce kimse yazmadı diyince geriye gidip buldumkitabıma baktım şimdi sana bi foto atayım.
Kitapta çay ve kahve orta derecede artırır ama her glokom olanda aynı derecede olmaz diyor. Yeşilçayda çay ve kahveye göre kafein daha az Eki Görüntüle 2614623
Bu arada teşekkür ederim cnm. Dengeli şekilde içsem günde bişey olmaz sanrıım demi anladığım kadarı ileCanım mesajını kaçırmışım az önce kimse yazmadı diyince geriye gidip buldumkitabıma baktım şimdi sana bi foto atayım.
Kitapta çay ve kahve orta derecede artırır ama her glokom olanda aynı derecede olmaz diyor. Yeşilçayda çay ve kahveye göre kafein daha az Eki Görüntüle 2614623
Migrosdan siparis verdim lahanam.sali gunu geliyorBen lahana suyunun çok faydasını gördüm cnm. Özellikle regl döneminde.
Bu bilgiye göre Çay ve kahve içebiliyorsan onu da icebilirsinBenim glokom var işte cnmgeç farkettiğimiz için ilerlemiş.
Çay veya Türk kahvesi kadar zararı yok yine de 1 bardaktan fazla içme canımmBu arada teşekkür ederim cnm. Dengeli şekilde içsem günde bişey olmaz sanrıım demi anladığım kadarı ile
Fark.var mi unuttum 15 gün önceki olculeriniziÖlçtümkii
Bel 65
Basen 88,5 gibi bişey
Üst bacak 52
Alt bacak 33
Göğüs 83
Nasıl benden incesin kıskandımHedef belirleyelim miiimesela 1 ay sonra şu kadar olalım diye sen kadar spor yapmıyorum ama
Benim göğüs 4cmFark.var mi unuttum 15 gün önceki olculerinizi
Hadi yapalımEvde yürüyüş yarışı yapıyor muyuz yapıyorsak adimsayari açayım
valla ben yuruyom cokta mutlu oluyom psikolojime cok iyi geliyoEvde yürüyüş yarışı yapıyor muyuz yapıyorsak adimsayari açayım
YapalımmmmEvde yürüyüş yarışı yapıyor muyuz yapıyorsak adimsayari açayım
Sen o sporlarla beni geçersin cnmNasıl benden incesin kıskandımolur belirleyeliimm
Benim göğüs 4cm
bel, üst, alt bacak 1cm
Kalça sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?