Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eveet neredesiniz kızlar
Cherry Mom dün gece uyuyamamıştı ya belki migreni tutmuştur
Kesin öyle bişey olmuştur ya değilse yazardı☹İnterneti mi bitti diye de düşündüm
Günaydın kizlar doğru tahmin uykusuzluktan migren tuttu giremedim şimdi ağrı falan yok ama ustumden tır geçmiş gibi toparlayinca yazacağım öptüm sizi

Mutfak salon arası galiba
Kesinlikle her fırsatta hareketli olmak lazım bugün tüm evde yakalamaca falan oynadık cocuga oyun,bana spor :)) alan razı veren razı.
Çocukla oynamak en güzel aktivite ben yeğenimle az kudurmadım yazın ve kesinlikle çok faydasını gördüm.. doğru yoldasın canım. Bizde çocuk olmadığı için ancak bu kadar adım atıyoruz evde :)

Ev icinde 1000 cok iyi benim genelde 300-500 filan oluyor. Ev buyuk galiba
Bizim ev kucuk, merdiven filan da yok, en uzun mesafe 10 adimdir :)
Bizim de çok büyük değil ama ne bileyim dün ev halkına kalori bombası hamur işi yaptım mesela pişmesini beklerken deli deli dolaşıyordum evin içinde. Bir ara eşim “ ne düşünüyorsun “ dedi koptum. Yürüyordum oysa sadece :)
Siz nasılsınız ? Eşin nasıl oldu

Var mı arttıran dennisgo senin adimlarida ekledim
Eki Görüntüle 2614479
Ben bilmiyordum ama şimdi siz beni görün :) dünkü adım sayım 3 bindi.. pişirdim de pişirdim.. yıprıdım, yıprıdım :) Hele koşu bandında yürüyüş kabulse 5-10 bin yaparım artık. Ama evde yürüyeceksek yerim dar oynayamıyorum da demem, gerekirse kendi etrafımda dönerim artık :)

Sağlıklı beslenme ve spora O kadar mı fransız kaldııınn sana da mı Leyl-i-fer e yaptığım gibi listeler seni bekliyo baskısı yapsam
Sağlıklı beslenme iki gün tamam üçüncü gün sapıtmaca şeklinde geçiyor hala. Ama bence artık kalınlaşmaya başladım. Ciddi spor yapmam lazım ama ip atlama alanım da işgal edildi kendimi nereye vursam bilmiyorum. 15 dakika cardio ile olmuyor bu işler. Ama kendimi ciddi zorluyorum 200 kalori yakıyorum o sürede. Her spor bir kavga olmaya aday ama şu an evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…