- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.421
Yok kız değil[QUOTE="Sevgibakir, post: 63386395, member: 489013"
Biraz fazla karbonhidrat sanki
Amin inşaAllah cnm. Hayırlı kandillerGünaydın kızlar hayırlı kandiller sağlıklı huzurlu günler görelim tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Alıntılamayı beceremeyen benYok kız değilhesaplayıp aldım ben o karbonhidratları ahshdjfkkt
GünaydınGünaydın ❤❤
Eveet neredesiniz kızlar
Günaydın kizlar doğru tahminKesin öyle bişey olmuştur ya değilse yazardı☹İnterneti mi bitti diye de düşündüm
Tm kuzum sen iyi ol yeterki. Allah şifa versin İnşaAllahGünaydın kizlar doğru tahminuykusuzluktan migren tuttu giremedim şimdi ağrı falan yok ama ustumden tır geçmiş gibi toparlayinca yazacağım öptüm sizi
Bu beni durdurur mu acaba? Benim sağlam bir yarışa ihtiyacım var. Şu an mezun olmamayı tercih ederdim çünkü o zaman hiç çizgimi bozmuyorum :)Kiz sen beni bekle ben geliyorum
Gün aşırı cardiolarım var ama suçum başımdan aşkın o nedenle bir etkisi yok maalesef
Ben kaçırmışım nereye geleceğim neyi görmezden gelmişimEstağfurullah canım.belki.cekismeli olması için daha iyi.olur önümüzdeki hafta yaparım yenidendennisgo gelecek diye bekliyorum ama orali değil
Çocukla oynamak en güzel aktivite ben yeğenimle az kudurmadım yazın ve kesinlikle çok faydasını gördüm.. doğru yoldasın canım. Bizde çocuk olmadığı için ancak bu kadar adım atıyoruz evde :)Mutfak salon arası galiba
Kesinlikle her fırsatta hareketli olmak lazım bugün tüm evde yakalamaca falan oynadıkcocuga oyun,bana spor :)) alan razı veren razı.
Bizim de çok büyük değil ama ne bileyim dün ev halkına kalori bombası hamur işi yaptım mesela pişmesini beklerken deli deli dolaşıyordum evin içinde. Bir ara eşim “ ne düşünüyorsun “ dedi koptum. Yürüyordum oysa sadece :)Ev icinde 1000 cok iyi benim genelde 300-500 filan oluyor. Ev buyuk galiba
Bizim ev kucuk, merdiven filan da yok, en uzun mesafe 10 adimdir :)
Sağlıklı beslenme ve sporaBen kaçırmışım nereye geleceğim neyi görmezden gelmişim
Ben bilmiyordum ama şimdi siz beni görün :) dünkü adım sayım 3 bindi.. pişirdim de pişirdim.. yıprıdım, yıprıdım :) Hele koşu bandında yürüyüş kabulse 5-10 bin yaparım artık. Ama evde yürüyeceksek yerim dar oynayamıyorum da demem, gerekirse kendi etrafımda dönerim artık :)
Yalnız ben bunu adım sayısı falan sandım. 13 ne ya. Hayatta sıfırdan sonra aldığım en düşük spor puanı :)
Sağlıklı beslenme iki gün tamam üçüncü gün sapıtmaca şeklinde geçiyor hala. Ama bence artık kalınlaşmaya başladım. Ciddi spor yapmam lazım ama ip atlama alanım da işgal edildi kendimi nereye vursam bilmiyorum. 15 dakika cardio ile olmuyor bu işler. Ama kendimi ciddi zorluyorum 200 kalori yakıyorum o sürede. Her spor bir kavga olmaya aday ama şu an evde :)Sağlıklı beslenme ve sporaO kadar mı fransız kaldııınn sana da mı Leyl-i-fer e yaptığım gibi listeler seni bekliyo baskısı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?