- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.461
Ayy demi valla yaparız bizBi kazanan olacaksa neden olmasın
Ben baktım C Cagrihilal1 i geçemicem lokumu normalde eşim gezmeye çıkarıyodu dedim ver kızımı ben gezdircem baktım hala geçemiyorum açtım son ses müzik hem şarkı söyledim hem dansettim hem yürüdümAyy demi valla yaparız bizdün oturmadım bende resmen öğleden sonra.
Valla uzun zamandır ilk kez bozmadan ilerliyorum minicik bir kaçamak bile yapmadımBi kazanan olacaksa neden olmasın
Yaparız tabii kimler kimler yapıyo biz mi yapamicazValla uzun zamandır ilk kez bozmadan ilerliyorum minicik bir kaçamak bile yapmadımiyi geldi yarışma motivasyon gaz verme
Yani bu işler biraz övgüyle gazla oluyo
HahahaYaparız tabii kimler kimler yapıyo biz mi yapamicaz
-100Ben yine hedefleri unuttumhaydi cuma hedeflerinizi söyleyiiiinn
53 diyeyim cnm ben. Ödem haftamdayım artık. - 200 olsa bile kar olur bu yüzdenBen yine hedefleri unuttumhaydi cuma hedeflerinizi söyleyiiiinn
Bu sabah 74.5 çıktımBen yine hedefleri unuttumhaydi cuma hedeflerinizi söyleyiiiinn
Hay maşallahBu sabah 74.5 çıktımherhalde cuma net 74.0 görürüm belki 73ü ucundan
ben bi haftada en fazla bi kilo verme taraftarıyım o yüzden 75.5 76 arası bi kiloda olursam çok mutlu olurumBen yine hedefleri unuttumhaydi cuma hedeflerinizi söyleyiiiinn
maaşallah maaaaşaaalllaaahh tü tü tü
maaşallah maaaaşaaalllaaahh tü tü tü
inşallah inşallaahdevamı da gelsin insallaaaahh
Bu sabah 74.5 çıktımherhalde cuma net 74.0 görürüm belki 73ü ucundan
Ner bi hedef alayım mı kızlar listeye ekleyeceğimben bi haftada en fazla bi kilo verme taraftarıyım o yüzden 75.5 76 arası bi kiloda olursam çok mutlu olurum
He liste mi vardıNer bi hedef alayım mı kızlar listeye ekleyeceğim
ÇakaalllllSpor videolarımı değiştirdim vücut leslieye alıştı artıkher hafta farklı bi video yapcam bundan sonra vücut şaşırsın
73 den hallice yazNer bi hedef alayım mı kızlar listeye ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?