Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardelelen321 kilolarınızı yakın imiş...sevindim ama vereceğiz nasılsa... Sen kaç kilo ile başlasın diyete ve daha önce nasıldı kilon yazar misin
İlk hamilelikte aşırı kilo aldım ve veremedim. İkincide 1yaşında Emmeyi bıraktı ben başladım 94tüm o zamanlar 78 e kadar indim 5 ayda. İlk hedefimdi 78 mezun oldu burdan. Sonra kardeşimin düğünü için memlekete gittim filan birkaç ayda geri aldım. 90 kilo iletekrar döndüm. İnşallah yine vericem. Bu sene önceki azmin yok bi verip bi alıyorum maalesef.
Gel biz de birbirimizemeydan okuyalım kilolar yakın

Olur canım benim hedefim 23 nisana kadar 85 olmak haftalık 1.5 kilo versek çok iyi olur..89 ile uzun zamandır devam ediyorum geçen hafta 88.5 bu hafta 86.5 bilemedim 87 olmak...

İki çocukla gün içi spor ile meydan okuyan belki ama haftalık rakam tutturma olabilir..bide ben çalışınca çok güzel diyet su olayına adapte oluyorum .ama evde buna dikkat edemiyorum..bu benim için iyi olmuyor
Haftalık hedef için demiştim canım motivasyon için. Birbirimizi tetikleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…