- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.601
Ben de ekmek yaptım çok güzel oldu dışardaki ekmeklerden daha güzel olduçok yemedim ama yedim yarın da tam buğday unundan denicem
Helal size kızlarr... Ev ekmeği süperAynen ya sıcak sicak ev çok güzel kokuyorMehmet emreye top top yapıyorum 4 tane yiyor
İyi olur sana İnşaAllah cnm.Yaa ilginç
Cumaya kadar içeceğim sismem inşallah
Yeşil çayda aldım çubuk tarçın da
Evet malesef sorun vardı cnmAy sorun vardı galiba değil mi
Harikasınnn2 imtihan yaşadım kızlar. Baktım dolapta 1 litre süt var hemen puding yapmak aklıma geldi eşim çok sever ama eminim bu sefer bende yerdim. Işık hızı ile karar değiştirip yoğurt mayaladım o sütle.
Sonra eşim tulumba tatlısı almış yemeğin yanında koydum ve 1 an elim tatlının birine gitti. Ama öyle bi kaldım ki hemen çektim geri elimi ha dedim ben dışarda yapılanı yemiyorum kiçok şükür
Harikasınnn
Bugün yarış yoktu ama sahanesin :))Eki Görüntüle 2616029 @emnis saat 10 da cektim ama gitemedim sayfaya simdi paylasiyorum
Yaris bittimiBugün yarış yoktu ama sahanesin :))
Kuzum yanlış anlaşılma olmasın
Saat en son 10 a kadar yuruyebilirsiniz diye bir şey yok gün sonuna kadar yurunebilir ve paylaşılabilir sadece yarışma heyecani sursun diye adımları en erken 22 de yazalım demiştim ☺☺
O zmn biz ayakta uyuyup kalana kadar yürürüz artıkBugün yarış yoktu ama sahanesin :))
Kuzum yanlış anlaşılma olmasın
Saat en son 10 a kadar yuruyebilirsiniz diye bir şey yok gün sonuna kadar yurunebilir ve paylaşılabilir sadece yarışma heyecani sursun diye adımları en erken 22 de yazalım demiştim
Kız pudingi ben soktum aklına demi iyi.ki. yemedin 5 dakikalik haz için kendi kendimi yiyorum halen2 imtihan yaşadım kızlar. Baktım dolapta 1 litre süt var hemen puding yapmak aklıma geldi eşim çok sever ama eminim bu sefer bende yerdim. Işık hızı ile karar değiştirip yoğurt mayaladım o sütle.
Sonra eşim tulumba tatlısı almış yemeğin yanında koydum ve 1 an elim tatlının birine gitti. Ama öyle bi kaldım ki hemen çektim geri elimi ha dedim ben dışarda yapılanı yemiyorum kiçok şükür
Yok cnm sütü değerlendirmek içindi e tabi azıcık cnm da çekmiş olabilirKız pudingi ben soktum aklına demi iyi.ki. yemedin 5 dakikalik haz için kendi kendimi yiyorum halen
Sabah 4 yk menemen, 1kk peynir, yeşillik(roka vs)
Öğlen küçük 1 portakal, elma ve kivi, 1,5 tk fıstık ezmesi ve 3 tane ceviz
Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, 2 yk erişte
2 litre suCherry Mom
Sabah: domates+salatalık+3 dilim tb ekmek+ 2 yumurta
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: 1 dilim ekmek+1 köfte+ 3yk yoğurt
Kaçamak: 2 kurabiye
spor: 30dk leslie+30dk jilian ( sporu daha yapmadım birazdan yapcam. Buraya yazdıgım için mecbur yapmak zorundayım yeni taktik geliştirdim aksatmamak için yapmasam da buraya yazıp mecbur kaldıgım için yapayım diye)
İyi aksamlar menüm
Sabah.. detox suyu...greyfurt
Öğlen karışık çerez (fındık ve kuru üzüm) çokça yedim şöyle diyin 4 avuç dolusu...maalesef ekmeği bıraktım şimdide cereze dadandim...ekmeksi yumurtalı ıspanak
Akşam 2 bardak ayran ve 1 adet greyfurt... Şimdi şekersiz turkkahvesi icecem
Su 1.5 litre değildir...Spor olarak yürüyüş 7 km
Menüm
Sabah 1 yumurta omlet yarım domates 5 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen yarim tabak nohut.yemegi + 1 portakal
Aksam tarhana çorbası + 3 kaşık tavuk sote
Spor
1 saat bisiklet
300 bölgesel
100 ziplama
Menum
Kahvalti
1 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 kk peynir
2 tane wasa
Domates salatalik
Ara
1 avuc karisik kuruyemis
Aksam
1 tabak kisir
1 kase aşure
2 lt su
20 dk. Pilates
30 dk cardio
30 dk tum vucut egzersiz.Cherry Mom
Sabah
5 kuru dut
1 kuru kayısı
1 dilim peynir
2 zeytin
2 yumurta sarısı
Bi parça ekmek
öğlen
2 kase cacık
akşam
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 dilim peynir
Zeytin ezmesi
Azıcıkta sıcak ekmeğe tereyağ sürmüş olabilirim
2yk haşlanmış yeşil mercimek
su 1 litre
Spor sonra yazacağım
Menülerde ciddi anlamda iyileşme var kızlarSabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Yeşil çay
Akşam
- 2 kaşık mantı (kızımın tabağında kalan)
- 1 küçük elma
- Az sütlü Neskafe
2 lt su
- 1 haşlanmış yumurta
1 lt ödem içeceği
1 saat koşubandında cardioCherry Mom
Sabah
Bir dilim tam buğday ekmekle ekmek pizza. Yaparken kullandıklarım; bir yumurta, bir kaşık yoğurt, 5 zeytin, bir dilim beyaz peynir, bir dilim kaşar peynir, bir dilim salam
Ara
Tarçınlı süt
2 hurma
8 fındık
Akşam
Fırında sebze
Boool salata
Ara
Sade türk kahvesi
1 kare yüzde 80 bitter çikolata
Yarım avuç kabak çekirdeği
Bitter çikolatayı eşime çıkarmıştım el alışkanlığı ağzıma atmışım farkında olmadan, yutarken aklıma geldineyse ki yüzde 80 ve bitter
Su 3 litre
Spor 30 dk leslie, 30 dk bölgesel egzersiz, 10 dk eliptik, 10 dk koşu, 20 dk cardio, bunların dışında 4000 adim. Bugün hem öğlen hem akşam spor yaptım enerjim tavandi
Ben dunkunu yazmadım çünküMenülerde ciddi anlamda iyileşme var kızlar
Hahaha vicdan yapmana gerek kalmadıBen dunkunu yazmadım çünküama itiraf ettim.sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?