- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.581
Maşallah cnm maşallahAkşam yemeğinden kurtulmuştum eşim yapacaktı. Annesi ve babası için bi de bizim için alışveriş yapmaya çıktı. Geç gelince yalan oldu
Dünden kalanlarla doyurdum ben de hepsini. Havuçlu kek de yaptım ayrıca, ama tadına bile bakmadım
Ellerine sağlık cnmm. Evde daha güzel sağlıklı oluyor demi yaBen de ekmek yaptım çok güzel oldu dışardaki ekmeklerden daha güzel olduçok yemedim ama yedim yarın da tam buğday unundan denicem
Ben normalde ev ekmeği sevmem sert oluyo puf puf çıtır çıtır olmuyo diye ama bu tarif baya güzelmişEllerine sağlık cnmm. Evde daha güzel sağlıklı oluyor demi ya
Vavv bize de atar mısınBen normalde ev ekmeği sevmem sert oluyo puf puf çıtır çıtır olmuyo diye ama bu tarif baya güzelmiş
Teşekkür ederimmmmTabiğsiii
1 kase aşure
Aynen ya sıcak sicak ev çok güzel kokuyorBen de ekmek yaptım çok güzel oldu dışardaki ekmeklerden daha güzel olduçok yemedim ama yedim yarın da tam buğday unundan denicem
Ben fırına su kabı koyuyorum öyle buhar yapıyor birde çıkınca üstüne hafif nemli bezBen normalde ev ekmeği sevmem sert oluyo puf puf çıtır çıtır olmuyo diye ama bu tarif baya güzelmiş
Heele maşallahAynen ya sıcak sicak ev çok güzel kokuyorMehmet emreye top top yapıyorum 4 tane yiyor
Ah kuzum.Akşam yemeğinden kurtulmuştum eşim yapacaktı. Annesi ve babası için bi de bizim için alışveriş yapmaya çıktı. Geç gelince yalan oldu
Dünden kalanlarla doyurdum ben de hepsini. Havuçlu kek de yaptım ayrıca, ama tadına bile bakmadım
Valla ben de yerdim ama şartlarAynen ya sıcak sicak ev çok güzel kokuyorMehmet emreye top top yapıyorum 4 tane yiyor
Tarifte kadın yarım çay bardağı fırının dibine döküyodu öyle yaptım ben deBen fırına su kabı koyuyorum öyle buhar yapıyor birde çıkınca üstüne hafif nemli bez3 dakikada yumuşak oluyor
Oh iyi olmuş şifa olsun İnşaAllahMehfam lahanam geldi 1 lt içtim.bile yalnız adamlar 5 kg lik lahana göndermişler
Yarınki menum lahana çorbası lahana suyu lahana yemeği.lahana dolması olursa şaşmayın
Yemek yok yineSabah
5 kuru dut
1 kuru kayısı
1 dilim peynir
2 zeytin
2 yumurta sarısı
Bi parça ekmek
öğlen
2 kase cacık
akşam
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 dilim peynir
Zeytin ezmesi
Azıcıkta sıcak ekmeğe tereyağ sürmüş olabilirim
2yk haşlanmış yeşil mercimek
su 1 litre
Spor sonra yazacağım
Yaa ilginçOh iyi olmuş şifa olsun İnşaAllah
Ben bugün yapmadım ya. Dün lahana mı ne bilemedim karnım fena şişti. O kadar yürüyüşe inmedi.
Hiç yemek yapasım gelmediYemek yok yineneyse vitaminli bir menü gibi.duruyor
Spor az yap ya uctun gittin mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?