Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Al benden de kadar bacaklarimi hissetmiyorum bugun tepinmekten öldümn ekstra spor da da hep bacak agirlikli yaptim sabaha kadar agridan uyuyamadim
Ben bi kaç gündür çok spor yaptığımdan galiba hamlık yok çok şükür hafta başında çoktu

Baaak... Makamımda gözün mü var yoksa

Eşimde istemiyor zaten
Hiç mi istemiyor yoksa daha sonra mı düşünüyor canım. Yazık Emrecim tek kalmasaydııı

Bişey olmaz canım telafi edersin. Onu da yemeseydin daha cıs şeylere yönelebilirdin

Sporda aynısıni bende aylardır yapıyorum çok etkili bir gün bile aksatmadim
Menulerinde senin hep bir dengesizlik var kuzum ya toplamda 4 dilim ekmek ve 1 kurabiye
Ekmekleri daha az tutup akşamla arasına ara öğün yapabilirsin veya öğle yemeği gibi

2 imtihan yaşadım kızlar. Baktım dolapta 1 litre süt var hemen puding yapmak aklıma geldi eşim çok sever ama eminim bu sefer bende yerdim. Işık hızı ile karar değiştirip yoğurt mayaladım o sütle.
Sonra eşim tulumba tatlısı almış yemeğin yanında koydum ve 1 an elim tatlının birine gitti. Ama öyle bi kaldım ki hemen çektim geri elimi ha dedim ben dışarda yapılanı yemiyorum ki çok şükür

Baaak... Makamımda gözün mü var yoksa
Aaaa estağfirullah makamında gözüm olur mu hiç . Daha yeni üyeyi ben zaman geçsin de belki olur
bravo valla mükemmelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…