- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.701
3 kaşık un var kaçta kaçı sana gelecek ki ekmek yemeden ye benceFırında Pırasa Dilimleri Videosu Fırında Pırasa Dilimleri Videosu - Nefis Yemek Tarifleri
Kizlar pırasa ne eşim ne oğlum yiyor bende bu tarifi yaptım sizce bende yiyebilir miyim kaçamak sayılır mı
2 koydum ben öğle yemegi niyetine 1 dilim olur bence3 kaşık un var kaçta kaçı sana gelecek ki ekmek yemeden ye bence
Oyy kıyamammmm. Biliyorum biliyorum. Ben size, özelden de yazdığım gibi çok güveniyorum. Boşuna mı sevdim ya boşuna mıııYenmeye çalışırımAma yalan söylemem kiii
Oyy kıyamammmm. Biliyorum biliyorum. Ben size, özelden de yazdığım gibi çok güveniyorum. Boşuna mı sevdim ya boşuna mıııheheeyyyttt
Sayfayida unuttun bak gelmeye gelmeye :)hoşgeldin canım nasılsınKizlar ben geldim . Artik korona durumu beni alaşagi etti. Biraz kafami dagitip kilo vermem lazim.pazartesiden beri sürekli yemek yiyorum. Insilın direncim zaten tavan yapmisti. Kilo vermem şart
Bişi olmaz bence de çok da güzelmiş haa. Bende karna bahar ve brokoli karışımı bişey yapcam kendime İnşaAllah ama eşime napcam bilmemFırında Pırasa Dilimleri Videosu Fırında Pırasa Dilimleri Videosu - Nefis Yemek Tarifleri
Kizlar pırasa ne eşim ne oğlum yiyor bende bu tarifi yaptım sizce bende yiyebilir miyim kaçamak sayılır mı
Yağını azalttim unuda 1 kaşık az koydum
Afiyet olsun2 koydum ben öğle yemegi niyetine 1 dilim olur bence
Geçmiş nolsun canim ziplama bi müddet istersenAfiyet olsun
Zıplamam mümkün değil zaten bu kafaylaGeçmiş nolsun canim ziplama bi müddet istersen
sonuclarina bi göz attim aralik ve subatta fena vermemissin,ocak ve martta git gel var,kacamaklar ve spor eksikligi etkili olmus olabilir o zamanlarda,topsrlarsin ama ya cogu gitti azi kaldi@Calypso95
Oooo zumbalara baslamisizzzzz
Nasıl özledim zumba yapmayiLeyl-i-fer ben bu zumba bittiginden beri kilo veremedim sanki değil mi
Yaaa nasıl cansın sen ona mı vakit harcadın çok sağolsonuclarina bi göz attim aralik ve subatta fena vermemissin,ocak ve martta git gel var,kacamaklar ve spor eksikligi etkili olmus olabilir o zamanlarda,topsrlarsin ama ya cogu gitti azi kaldi
Allah kabul etsin canım olsun sen arada selam ver yeterSelam lar herkese
2 gundur orucluyum ,oglene kadar uyuyup ogleden aksama ev işleriyle gectigunden ne spor var ne muhabbet bende,sizleri okuyorum
İnsallah canim seninn azmin hic e ksilmesinYaaa nasıl cansın sen ona mı vakit harcadın çok sağolinşallah gidecek şu son kilolarda 65 olsam 60 a çabuk eriscem gibi
O kadar zor ki Allah sabır versinCocuklari disipline edemiyorum kafam bozuluyor,gorumcemden fena halde sıkıldım ruhum bunaliyo degisik bi ruh hali içindeyim
Amin amin,oruc bagisikligi guclendirirmisAllah kabul etsin canım olsun sen arada selam ver yeter
En büyük korkum Ramazan'a bu koronanin bitmemesi aclik susuzluk bağışıklığı düşürüyor ya Rabbim Ramazanin hatrina kurtarır inşallah bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?