Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ben geldim . Artik korona durumu beni alaşagi etti. Biraz kafami dagitip kilo vermem lazim.pazartesiden beri sürekli yemek yiyorum. Insilın direncim zaten tavan yapmisti. Kilo vermem şart
Sayfayida unuttun bak gelmeye gelmeye :)hoşgeldin canım nasılsın

@Calypso95

Oooo zumbalara baslamisizzzzz
Nasıl özledim zumba yapmayi Leyl-i-fer ben bu zumba bittiginden beri kilo veremedim sanki değil mi
sonuclarina bi göz attim aralik ve subatta fena vermemissin,ocak ve martta git gel var,kacamaklar ve spor eksikligi etkili olmus olabilir o zamanlarda,topsrlarsin ama ya cogu gitti azi kaldi

sonuclarina bi göz attim aralik ve subatta fena vermemissin,ocak ve martta git gel var,kacamaklar ve spor eksikligi etkili olmus olabilir o zamanlarda,topsrlarsin ama ya cogu gitti azi kaldi
Yaaa nasıl cansın sen ona mı vakit harcadın çok sağol inşallah gidecek şu son kilolarda 65 olsam 60 a çabuk eriscem gibi

Selam lar herkese
2 gundur orucluyum ,oglene kadar uyuyup ogleden aksama ev işleriyle gectigunden ne spor var ne muhabbet bende,sizleri okuyorum
Allah kabul etsin canım olsun sen arada selam ver yeter
En büyük korkum Ramazan'a bu koronanin bitmemesi aclik susuzluk bağışıklığı düşürüyor ya Rabbim Ramazanin hatrina kurtarır inşallah bizi

Allah kabul etsin canım olsun sen arada selam ver yeter
En büyük korkum Ramazan'a bu koronanin bitmemesi aclik susuzluk bağışıklığı düşürüyor ya Rabbim Ramazanin hatrina kurtarır inşallah bizi
Amin amin,oruc bagisikligi guclendirirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…