- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.741
Oo afiyet olsunYeni salatamla karşınızdayım
İftara gel beraber olsuunOo afiyet olsun
Hımm çekici bi teklif nerdeydin sen hemen geliyorumİftara gel beraber olsuun
İstanbuldayım gel beklerimHımm çekici bi teklif nerdeydin sen hemen geliyorum
Vah arkadaşımYok bekar bizden buyuk,kv yok onun yerine yapiyo yapacagini hos bisey yapmasada varligi yetiyo artik.bipolar hastalik duydunuzmu bilmiyorum oyle davraniyor psikolojik sorunlu yani.ama kurnazlikta ,mikser likte profesordur.cok dertliyim ya bosverin derim ya bazen yazsam kitap olur
O beyazliklar ne kucuk küçükYeni salatamla karşınızdayım
Ayyy mutfak full açıkHosbulduk canimmmmm. Valla hani arkadan kurulan oyuncaklar varya bende ayni kurmali robot gibiyim. Sabahtan sanki biri beni kuruyor aksama kadar mutfak oda banyo arasinsa kosturuyorum.
Sabah en gec 7 de kalkiyorlar
7.30 kahvalti
7.30 12.30 arasi cay kahve meyve cayi
12.30 13.30 arasi ögle yemegi
13.30 18.00 arasi meyve kahve kuru yemis
18.00 aksam yemegi
18.00 20.00 arasi çay atistirmalik kurabiye pasta kek
Aralarda camasir bulasik sil süpür katla kaldır gece 22.00 olunca yatiyorlar . Hehh diyorum tv bana kaldi keyif yapayim maksimum 10 dakika sonra sızıp kaliyorum.
aksam sporlari hic bana gore degil ancak bölgesel
2 saat oteleyerek ayni seyleri yapiyoruz canim cocuklar buyuyunce biraz daha fazla dinl nmeye firsatin olucaktir
Ayyy mutfak full açık
CevizO beyazliklar ne kucuk küçükafiyet olsun
Çok güzel görünüyor. Ben de zorda kaldığımda yaparım kendime. Haşlayıp kağıt bardaklara koyuyorum dondurucuya atıyorum. Kolaylık oluyoYeni salatamla karşınızdayım
Allah kolaylıklar versin çok zor bi durum.Vah arkadaşıminan çok üzüldüm belkide senin dunyadaki sınavın budur.
Gorumcemin kızı bipolar Allah'ım 19 yaşında ama o kadar değişik bir kizkibirşeyde demek istemiyorum hepimizin evladı var görümcem zavallı kadın o.da hasta oldu onun yuzunden geceleri disarlardan topluyoruz kızı hemde nerelerden genç güzel bir kız düşünsene başına ne gelmez bütün aile tek derdimiz o oldu
Gözünden de hiçbir şey kaçmaz bebişimin.O beyazliklar ne kucuk küçükafiyet olsun
Bende yapiyim bi yesil mercimek maydanozlu peynirli
Özendirdiniz Yav. Ben akşama Yoğurtlu kabak yiyecektimBende yapiyim bi yesil mercimek maydanozlu peynirli
Gözünden de hiçbir şey kaçmaz bebişimin.
Kalorili bişeyse maazallah
Özenecegin şey bu olsunÖzendirdiniz Yav. Ben akşama Yoğurtlu kabak yiyecektim
Senin pırasalı da çok güzel görünüyordu. Ben onu yapsam evde pırasa yiyen yok üstüme kalır. Sonrası malumÖzenecegin şey bu olsun
Aa güzel fikirmiş deniyim bunuÇok güzel görünüyor. Ben de zorda kaldığımda yaparım kendime. Haşlayıp kağıt bardaklara koyuyorum dondurucuya atıyorum. Kolaylık oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?