Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kadar zor ki Allah sabır versin
Cocuklar sokak arıyor okul arıyor zor ya
Bizimkiler sokak aramaz onu ben ariyorumders konusunda disipline edemiyorum odevler birikiyor okul gibi hissetmiyorlar evde,uzaktan egitimi ozumseyemediler,telefondan vdeoyla ders öğreniyorlar ogretmenlerinden,bide eba tv den

Bizimkiler sokak aramaz onu ben ariyorumders konusunda disipline edemiyorum odevler birikiyor okul gibi hissetmiyorlar evde,uzaktan egitimi ozumseyemediler,telefondan vdeoyla ders öğreniyorlar ogretmenlerinden,bide eba tv den
Bence çok bunaltma konuda kendini bütün çocuklar öyle çünkü su olay bitsin MEB bulur bunun içinde bir telafi yöntem

Anlayabiliyorum. Aynı çatı altında yaşamanın zorlukları... Allah kolaylık versin, karşı tarafa da anlayış versin İnşaAllah
amin amin amin
Evli değil mi ? Ne kendini bilmez insanlar var ya Allah sabır versin çok zor aile apartmani kuzum
Yok bekar bizden buyuk,kv yok onun yerine yapiyo yapacagini hos bisey yapmasada varligi yetiyo artik.bipolar hastalik duydunuzmu bilmiyorum oyle davraniyor psikolojik sorunlu yani.ama kurnazlikta ,mikser likte profesordur.cok dertliyim ya bosverin derim ya bazen yazsam kitap olur

Psikolojik rahatsızlıklari olanlarla ilgili bi serzeniş te bulunmadim bu arada yanlis anlasilmasin.onemli olan tedavi olmak ve otokontrol u saglamak,yasama ufak desteklwrle devam edebilmek,kimseye yuk olmadan yoksa cevresineekilerde yipraniyo

Sayfayida unuttun bak gelmeye gelmeye :)hoşgeldin canım nasılsın

Hosbulduk canimmmmm. Valla hani arkadan kurulan oyuncaklar varya bende ayni kurmali robot gibiyim. Sabahtan sanki biri beni kuruyor aksama kadar mutfak oda banyo arasinsa kosturuyorum.
Sabah en gec 7 de kalkiyorlar
7.30 kahvalti
7.30 12.30 arasi cay kahve meyve cayi
12.30 13.30 arasi ögle yemegi
13.30 18.00 arasi meyve kahve kuru yemis
18.00 aksam yemegi
18.00 20.00 arasi çay atistirmalik kurabiye pasta kek
Aralarda camasir bulasik sil süpür katla kaldır gece 22.00 olunca yatiyorlar . Hehh diyorum tv bana kaldi keyif yapayim maksimum 10 dakika sonra sızıp kaliyorum.

Allah kolaylık versin canım ya çok zor böyle dipdibe

Aynı beni anlatıyorsun

Allah kabul etsin canım. Ben ramazanda iftar sonrası çocuklar uyuduktan sonra leslie yapardım
aksam sporlari hic bana gore degil ancak bölgesel
2 saat oteleyerek ayni seyleri yapiyoruz canim cocuklar buyuyunce biraz daha fazla dinl nmeye firsatin olucaktir

Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç. Vücut susuz kaldığında da baş ağrısı olabiliyormuş. Sen genellikle su içmeyi ihmal ediyorsun çünkü

Anne gibi konuştum dimi
Annem uzakta keşke olsa da konuşsa konuş tabisii evet yine iki gündür sapıttım suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…