- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.161
Evet ben kedi köpeklere benimkinin mamasından çıkarıyorum artan yemekleri falan da götürüyorum. Belki onlardan yiyolardır. Bizim evdeki kuş köpeğin mamasını yiyo çünküKız valla onlara simit atanda yok artik
Bendr varim yarisaVarmi arttiran hadi kızlar kilolar degil oranlar yarışır. Kimse yokmu huuuuuu
Heh kesin 7475859933 kg verecek mezun olursun bu haftaBendr varim yarisa
Spor yapmasan geri gelir canim cunku vucut yedigini yakiyo sonra nasil yakicanAynen o kadar spor nereye gidiyor bilmiyorum spor yapmasam da bu kadar gider zaten. Ama spordan vazgecmiyorum bu haftada hit cardio yapacagim
76,6
Simit diyince canim.simit istedi püüüü martıların simidinde bile gözüm var
KızŞurda motive olmaya çalisıyoruz... susamda var aslında
Kuzum Demekki düzenli olarak kas da yapıyorsun. Sonunda hepimizden karlı çıkacaksın benceAynen o kadar spor nereye gidiyor bilmiyorum spor yapmasam da bu kadar gider zaten. Ama spordan vazgecmiyorum bu haftada hit cardio yapacagim
Umutumut82 evde yürüme yarışmasida seni zorlamaz heralde sen de katıl pazartesi çarşamba cuma yarış günleri
O da kabul Leslie de kabul evde de turla istersen önemli olan adım sayısıYürüyüs bandimi
Bugun yaris var demiUmutumut82 evde yürüme yarışmasida seni zorlamaz heralde sen de katıl pazartesi çarşamba cuma yarış günleri
Ayy insallah tek temennim oKuzum Demekki düzenli olarak kas da yapıyorsun. Sonunda hepimizden karlı çıkacaksın bence
Rakibemi veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?