- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.201
1.58Ben de 79 la başladım işte 16 gün oldu 75.8 olmuş. Yarışalım bence deboyun kaçtı
Denizlide canım
Sen de mi boğa burcusunHedeflerim : (Şu an 67.1)
>> 1 mayıs -65.6
>> 24 mayıs ( doğumgünüm) - 63.5
>> 30 haziran - 60
kendime küçük hedefler koydum
Sen de mi boğa burcusun
Haha ben boğayım da merak ettimYoook boğa 21 mayısta bitiyor. Ben ikizlerim
Haha ben boğayım da merak ettim
18 Mayıs:))senin doğum günün ne zaman ??
Ayy kusura bakmayın kızlar,
Selam canım ne yaptın böyleAyy kusura bakmayın kızlar,
Kilom 59,9
Yetiştim i
Allah izin verirse, bu hafta toparlıycam. Bu durum benim de çok hoşuma gitmiyor tabi. ama anksiyetem fena azmıştı. Daha fazla kasamadım kendimi. şimdi daha iyiyim.ve diyete aynen devam edicem. Tabi siz de isterseniz.Selam canım ne yaptın böylehani diyeti birakmayacaktin geri ekibe ve diyete dönebilecek misin ? Böyle devam edeceksen izin yazalım istersen yani hiç istemiyordum ama sen de kilo alınca bir anlamı kalmıyor gitme demenin
Çok geçmiş olsun biz niye istemeyelim canım sevindim kararına duznli katilim yapmanı rica ederim ekip çok kötü durumda .. yalnız muhtemelen etap sonuncusu olabilirsin hafta içinde muhakkak sayfaya gir olur mu :/Allah izin verirse, bu hafta toparlıycam. Bu durum benim de çok hoşuma gitmiyor tabi. ama anksiyetem fena azmıştı. Daha fazla kasamadım kendimi. şimdi daha iyiyim.ve diyete aynen devam edicem. Tabi siz de isterseniz.
Sen de doğumgününe kadar belli bi kiloya düş seninkide yakıın18 Mayıs:))
60 lari ucundan göreyim yeter vallaSen de doğumgününe kadar belli bi kiloya düş seninkide yakıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?