Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kusura bakmayın kızlar,
Kilom 59,9
Yetiştim i
Selam canım ne yaptın böyle hani diyeti birakmayacaktin geri ekibe ve diyete dönebilecek misin ? Böyle devam edeceksen izin yazalım istersen yani hiç istemiyordum ama sen de kilo alınca bir anlamı kalmıyor gitme demenin

Benim için zor ve yorucu bir haftaydı kızlar. O kadar stresten sonra bu kilo bile beni çok üzmedi. Çünkü biliyorum ki, yine verebilirim bu kloları, Önemli olan sağlık olmak. Allah hepimize sağlık versin.

Allah izin verirse, bu hafta toparlıycam. Bu durum benim de çok hoşuma gitmiyor tabi. ama anksiyetem fena azmıştı. Daha fazla kasamadım kendimi. şimdi daha iyiyim.ve diyete aynen devam edicem. Tabi siz de isterseniz.

yeahhh! Benim işte buna ihtiyacım vaaaarrr Aradığım motivasyon burada dostum! Peki dennisgo nerede spor deyince o geldi aklıma???
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor mezun oldu geri listelere dönebilmek için yiyomuş diyolar dennisgo

Allah izin verirse, bu hafta toparlıycam. Bu durum benim de çok hoşuma gitmiyor tabi. ama anksiyetem fena azmıştı. Daha fazla kasamadım kendimi. şimdi daha iyiyim.ve diyete aynen devam edicem. Tabi siz de isterseniz.
Çok geçmiş olsun biz niye istemeyelim canım sevindim kararına duznli katilim yapmanı rica ederim ekip çok kötü durumda .. yalnız muhtemelen etap sonuncusu olabilirsin hafta içinde muhakkak sayfaya gir olur mu :/

toplight

Kizlar sizi bilmem ama devamlı genelde sonuncu olmak benim motivasyonumu çok bozuyor bunuda bizlerin iyi niyetine bağlıyorum çünkü diğer ekiplerde öyle 1 gun bile girmeyip kiloda paylasmayani tutmuyorlar biz kal kal kal diye vicdan yapıyoruz bırakmak istemiyoruz bundan sonra takım kurallarına uyulması gerektiğini hatırlatırım bu ben dahil hepimiz için geçerlidir. Bu kurallar uygulanmazsa bu da bizim hatamiz olur. Aşağıdaki kurallara uyamayacak arkadaşım varsa bugün itibariyle izin yazalım lütfen

• Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

• Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

• Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür. Menü +içtiğiniz su miktarı ve spor aktivitesi aşağıdaki linke eklenecektir.
  • 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…