- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.181
Hoşgeldin kilolarimiz yakın iyi motive oluruz...yoksa 50 -60 kilolarda olanlarin üzüldüğünü görünce ben elime bicak alıp su basenleri kesip kasap gibi tartıya atasim geliyor....Bu arada kilom 87.5 +100 e ancak indim.ama dün enson 15.00 de yedim... bu hafta fisek gibi geldim.
O da kabul Leslie de kabul evde de turla istersen önemli olan adım sayısı
Uygulama indir yoksa tele
Bennn bennnArkadaslar benimle kimler yarisacak hadi bakalim.kilom 87.5. Gerci bugun regli oldum ama olsun
Hoşgeldin kilolarimiz yakın iyi motive oluruz...yoksa 50 -60 kilolarda olanlarin üzüldüğünü görünce ben elime bicak alıp su basenleri kesip kasap gibi tartıya atasim geliyor....zaten başkada fazlaligim çok tüm yük bacaklarda
Bizim takım sizin takımı yener
Bennn bennn
Ben pedometre kullanıyorum canımBildigin program varmi
Kız keşke artsa ama artırmazlarÇoğu kişi kilo alcak evde otura otura, e obezite artıcak, diyetisyene ihtiyaç artcak. Bizim atamalarda alımları artırsalar bari yaCalypso95
Benim 75.8 sayılır mıBenim kiloma yakın olan var mı peki74.5
Aynen mantıklı , nerde açmayı düşünüyorsuun?Kız keşke artsa ama artırmazlarben de danışma merkezi açayım diyorum o yüzden bi kilo vereyim
Benim 75.8 sayılır mı
Geçmiş olsun Pawlover, doğru zamanda gelsin.İyiyimm nerelerdeydiintüp bebek tedavisi pozitif olmuştu ama 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik. 2 ay geçti bakalım biraz kafa molasındayım
İyiyimm nerelerdeydiintüp bebek tedavisi pozitif olmuştu ama 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik. 2 ay geçti bakalım biraz kafa molasındayım
Olur olurKız keşke artsa ama artırmazlarben de danışma merkezi açayım diyorum o yüzden bi kilo vereyim
Benim 75.8 sayılır mı
Merhaba ben de yenilerdenim, 1 hafta oldu geleliBen kendi kendime diyet yapmaya çalıştım bir süre ama olmadı sonra diyetisyene başladım. 1 ileri 2 geri sokuldum. Kendimi kendim kontrol etmeyince olmuyor. Diyetisyenin verdiği listelerde her zaman ilk haftalar süper kilo veriyorum sonra ki haftalar artık bağlı kalmak zorunluluğundan mi bilmiyorum verdiğimi geri alıyorum. Bu beni sıkıyor. Evde nevarsa ve canım o an ne isterse kendimi kontrol ederek kendi listemi yapmaya karar verdim. Mesele ölçülü olmakta değil mi zaten....
Ya fazla mi abartmışlar acaba hahahahahBunlar insanı yarıştan soğutuyolar Yav. Biz böyle ufak ufak tatlı rekabet beklerken yardırıyorlar canım. Gençler yaman çıktı yetişemiyoruz
Yine de sen çok canın ne isterse o an yemeBen kendi kendime diyet yapmaya çalıştım bir süre ama olmadı sonra diyetisyene başladım. 1 ileri 2 geri sokuldum. Kendimi kendim kontrol etmeyince olmuyor. Diyetisyenin verdiği listelerde her zaman ilk haftalar süper kilo veriyorum sonra ki haftalar artık bağlı kalmak zorunluluğundan mi bilmiyorum verdiğimi geri alıyorum. Bu beni sıkıyor. Evde nevarsa ve canım o an ne isterse kendimi kontrol ederek kendi listemi yapmaya karar verdim. Mesele ölçülü olmakta değil mi zaten....
HoşgeldinMerhaba ben de yenilerdenim, 1 hafta oldu gelelisenin kilon ve hedefin kaçtı ☺
Yaa teşekkür ederimHoşgeldinbirsevgi ne güzel rumuz bayıldım Benim şu an regl durumumdan dolayı kilom net çıkmıyor ama 66-67 gibi tahminim. Hedef kilom 60. Daha önce bu takımda 61 kg ye düştüm ama maalesef koruma yapmayıp hop diye geri döndüm. Ben de o azmimi yeniden yakalarsam, dilerim hep birlikte fazla kilolara veda ederiz
Yine de sen çok canın ne isterse o an yemeölçülü de olsa kaçamak kaçamaktır haftada bir falan tolere edilir ama daha sık olursa hevesin kaçar bence. Gel burda sıkı bi spor sağlıklı beslenme yapalım
Denizlide canımAynen mantıklı , nerde açmayı düşünüyorsuun?
Ben de 79 la başladım işte 16 gün oldu 75.8 olmuş. Yarışalım bence deOlur olurbenim buraya gelmeden önceki başlangıç kilom 75.9 du. Buraya 75.2 ile geldim. Şimdi de 74.5 e düştüm. 11 günde biz de aramızda yarısalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?