Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kilom 87.5 +100 e ancak indim.ama dün enson 15.00 de yedim ... bu hafta fisek gibi geldim.
Hoşgeldin kilolarimiz yakın iyi motive oluruz...yoksa 50 -60 kilolarda olanlarin üzüldüğünü görünce ben elime bicak alıp su basenleri kesip kasap gibi tartıya atasim geliyor.... zaten başkada fazlaligim çok tüm yük bacaklarda

Süper cuma ya görüselim ozaman .

İyiyimm nerelerdeydiin tüp bebek tedavisi pozitif olmuştu ama 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik. 2 ay geçti bakalım biraz kafa molasındayım

Ben kendi kendime diyet yapmaya çalıştım bir süre ama olmadı sonra diyetisyene başladım. 1 ileri 2 geri sokuldum. Kendimi kendim kontrol etmeyince olmuyor. Diyetisyenin verdiği listelerde her zaman ilk haftalar süper kilo veriyorum sonra ki haftalar artık bağlı kalmak zorunluluğundan mi bilmiyorum verdiğimi geri alıyorum. Bu beni sıkıyor. Evde nevarsa ve canım o an ne isterse kendimi kontrol ederek kendi listemi yapmaya karar verdim. Mesele ölçülü olmakta değil mi zaten....

Kız keşke artsa ama artırmazlar ben de danışma merkezi açayım diyorum o yüzden bi kilo vereyim

Benim 75.8 sayılır mı
Olur olur benim buraya gelmeden önceki başlangıç kilom 75.9 du. Buraya 75.2 ile geldim. Şimdi de 74.5 e düştüm. 11 günde biz de aramızda yarısalim

Merhaba ben de yenilerdenim, 1 hafta oldu geleli senin kilon ve hedefin kaçtı

Yine de sen çok canın ne isterse o an yeme ölçülü de olsa kaçamak kaçamaktır haftada bir falan tolere edilir ama daha sık olursa hevesin kaçar bence. Gel burda sıkı bi spor sağlıklı beslenme yapalım

Merhaba ben de yenilerdenim, 1 hafta oldu geleli senin kilon ve hedefin kaçtı
Hoşgeldin birsevgi ne güzel rumuz bayıldım Benim şu an regl durumumdan dolayı kilom net çıkmıyor ama 66-67 gibi tahminim. Hedef kilom 60. Daha önce bu takımda 61 kg ye düştüm ama maalesef koruma yapmayıp hop diye geri döndüm. Ben de o azmimi yeniden yakalarsam, dilerim hep birlikte fazla kilolara veda ederiz

Yaa teşekkür ederim
Ben de şuan bi 60 lari görsem diye çırpınıyorum kiminin kilosu kiminin hedefi işte
Ben 5-6yil önce 90dan 50 lere düşmüştüm. Ama böyle grupla değil, kendi kendime. Yıllarca korudum ama daha sonra evlilikle beraber 1 buçuk yılda 75e çıktım (iyi yerim)
Şuan onu vermek için buradayım:)

yeahhh! Benim işte buna ihtiyacım vaaaarrr Aradığım motivasyon burada dostum! Peki dennisgo nerede spor deyince o geldi aklıma???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…