Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek dereotu maydanoz
Öğlen bulgur.pilavi.yogurt
Aksam 1 tavuk pirzola çorba salata

Spor 5000 adım
Sabah-öğle
1 kase çorba
1 parça ekmek

akşam
Küçük bi tabak makarna

su 2 litre
Spor sonra yazacağım
Tartı günü geçti ya minik minik kaçamaklar görüyorum menülerde

Yalnız bu çok iyi oldu pawlover oh be reklamsız bi nefes aldırdı resmen... kafam yorulmuştu artık reklam içeriğinden Çok teşekkürler.
ahh evet ya.. ama yine de reklam var masaüstü bilgisayardan opera ile bağlandım..yine reklam yine reklamyine ekranın %50sini kaplıyor

Mobil baglantida sorun yok simdi telefindan denedim ve suoer duper huper kuper operaas

Sanirim yine nota almisizdir,herkes azda olsa verdi
Kizlar ama yetmedi heleki veremeyip alanlar
Sizce okulun tembel sinifi olmak bize yakisiyormuheleki bu bir yarissa derece veya ceza almak varsakac haftadir bu sekilde.neler dusunuyorsunuz merak ediyorum.irdeleyelim biraz bu konuyu.sen mezunsun konusmak kolay dersiniz belki ama sizinle uzulup sizinle seviniyorum bende ayni zamanda motive olmaya çalışıyorum.tamam zor gunler geciriyoruz ama kabullenme zamani geldi artik bu sartlarda ilerliycez.ye ye nereye kadar hersey zaten saglikli olmak icin degilmi.evet napiyosunuz bu hafta persembe toplu detoks,carsamba sebze ağırlık li beslenme oneriyorum,diyetisyenlerimiz de yonlendirsin bizi ,biz guclu ve bagli bir takimiztoparlanalim

Ben hurmaya niyetlendim bu hafta yine çarş perş inşallah. Zor gidiyo son kilolar ama ne kadar giderse bakalım. Bi yıldır buradayım neredeyse hiç bu kadar kötü olmamıştık

Malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…