Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bugün 45 dakika Leslie 20 dakika zumba step 30 dakika koridorda tempolu yürüyüş 15 dakika koşu bandında cardio yaptım. pawlover adım söyleme dedi ben de sır gibi saklıyorum

Mercimek köftesi fazla geldi gözüme sadece, genel olarak güzel görünüyor

Çok güzel

Pazar menüm
Sabah 1 dilim ekmek, bi kaç dilim domates, 1kk peynir, biraz pekmez ve 1 haşlanmış yumurta
Öğle: ton balıklı salata
Ara: 5 6 ceviz
Akşam: yoğurtlu yulaf
1.5 lt su
45 dk leslie

Harika

Biraz tatlı ağırlıklı gibi

Su harici güzel bir menü

Ellerinize sağlık

Çok güzel menü

Ne güzel bende bisikletin cok faydasını gördüm simdi normal.duzeyde yapabilirsin ama sonra bir hızlı bir normal modda çevir.cok faydalı oluyor hızlı modda nabız baya çıksın ama gencsin sen oynat o kalbi
Ya şöyle bi sıkıntı var sürerken yoruluyorum tamam ama terlemiyorum hiç . İşe yaramıyor mu acaba

Ya şöyle bi sıkıntı var sürerken yoruluyorum tamam ama terlemiyorum hiç . İşe yaramıyor mu acaba
Terlemiyorsan orda sıkıntı var.ben su gibi.oluyorum afedersin çamaşırlarını kadar hızlı yavaş şekilde yap o zaman nabız olcuyorsa mevcutun 2 katına çıksın

Kızlaaarrrrr.......Sporlarım sona erdi hemen paylaşıp banyoya giriyorum!

60 dk eliptik
6745 adım yürüyüş

eklenti yaptım ancak eliptiğin saat pili bitmiş onun İçin çok silik çöktü fotoğraf. 60dk ve 235cal gösteriyor.

Eklentiler

• E88651BB-A187-454F-870C-04A96DA0B65D.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 3D49C484-E022-4663-A092-DBD65E5D0F22.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar vallahi süpersiniz bu adım yarışlarının takıma çok faydası olcak bence. Ben yürüyemiyorum ama evde koşu bandım yok bisikletim var onun yerine bsiklet yapayım ben de bugüün
. . Sag sol arka
. Sol sag arka

. . Saga sola
Sana duz olmayan adimlama canim leslie tarzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…