- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.701
Burdan bakabilirsin canımCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Yarışması 35. Etap Sonuçları ( 11 - 18 Ocak 2008) BİRİNCİ***4.TAKIM ( %1.37 ):hooray: İKİNCİ***11.TAKIM ( %1.12)a.s. ÜÇÜNCÜ***13. TAKIM ( %0.99 )a.s. Dereceye giren bütün takımları tebrik ediyorum. Lütfen bu topiğe mesaj yazmayalım..www.kadinlarkulubu.com
Emnis ben şimdi haftaya cuma da normal listeye giremeyeceğim değil mi? Ondan sonraki cuma gireceğimBiraz isim var geliyorum kizlar
Aksami erken bitirsek gercekten buyuk fark oluyorÇoookkk iyi vermişsin @nrmyn Bütün hafta yemeği 5’te kestin mi? Gece acıkmadın mı, nasıl dayandın gibi kafamda deli sorular...
Giriyorsun kuzum girmende sikinti yok sadece hesaplama.yaparken izne ayrildigin kilodan düşülüyor ya ondan bahsediyorum güncel listeye bak anlarsın beni :) biraaz önce paylastim
Walk degil mi kiz bugun pazar zip zipEvvet kizlaar unutmadan hatırlatayım bugün "Zıp Zıp Challenge" günü
Haydi hayali ipler ellere
Aaaaa hahahahah şaşırdım günleriWalk degil mi kiz bugun pazar zip zip
Evet canım 1 mayısta girebiliyorsun listeyeEmnis ben şimdi haftaya cuma da normal listeye giremeyeceğim değil mi? Ondan sonraki cuma gireceğim
Dedim ben size walk gunu zipliycaz zip günü walkliycaz diyeeeAaaaa hahahahah şaşırdım günleri
O zamana kadar haftada 1 kilo versem yeter. Listede duraklama dönemine girmek istemiyorum. Allah'ım 85leri görmeyi nasip etsin bana. Bu yazım da burda kalsın...Evet canım 1 mayısta girebiliyorsun listeye
VALLA CANIM KURUMA ÇAĞRILDIM SABAH TARTILDIM...ŞİDİ KAHVALTI BİLE YAPMADIM....İSTERSEN KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM İSTERSEN EVE GİDİNCE BİLDİREYİMmelita09 yine mi kayipsin kız
A annecicegi bu hafta seni izne ayıralım canım yoksa diskalifiye olacaksın katılım gosteremiyorsun bildirim yaparsın umarım
Elifcig93 eksiyle gel canim onun dışında kabul etmiyoruz
Sen şimdi.soyle canım dursun eve gidince yine bakarız duruma göre ama sen şöyleki bildirimsiz olma ne olur ne olmazVALLA CANIM KURUMA ÇAĞRILDIM SABAH TARTILDIM...ŞİDİ KAHVALTI BİLE YAPMADIM....İSTERSEN KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM İSTERSEN EVE GİDİNCE BİLDİREYİM
tamam 79,9Sen şimdi.soyle canım dursun eve gidince yine bakarız duruma göre ama sen şöyleki bildirimsiz olma ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?