Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 670. Etap***

emnis(67,8/67,4/0,4/%0,60)
umutumut82(87,5/87,3/0,2/%0,23)
Cagrihilal1 (76,6/75,6/1/%1,31)
hezeyan5381(97,7/97,3/0,4/%0,41 ) izne ayrılmak istiyor.
kardelelen321(84,6/83,9/0,7/%0,83)
annecicegi(60,7/ ) izne ayrildi.
Pawlover(51/50,8/0,2/%0,39)
Elifcig93(59,9/ izne ayrılmak istiyor
melita09 (81,1/79,9/1,2/%1,48)
nrmyn(68,5/66,2/2,3/%3,36)
reyyanmeftuni(52,4/52,2/0,2/0,38)
Calypso95(75,8/75,1/0,7/%0,92)
birsevgi(74,5/74/0,5/%0,67) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 75,2, hedef kilo 60
-papatya ( 67,1/66,2/0,9/%1,34)yeni üye baş tarihi 30.03 baş kilo 69,8 hedef kilo 60)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,3/75,6/0,7/%0,92)
Dennisgo (68,6/72,3/-3,7/-%5,40)
ayvacicegi ( 52,4/
Balpamuk (62,8/ 66,4/-3,6/-%0,09)607.etapta 62,8 ile izne ayrılan uye geri döndü yüzdesi 63 e bölündü,esktrem durum 2b
Bluuue ( 60,5/67,8/-7,3/-%0,08) 527.etapta 60.5 kg ile izne ayrilan üye ekstrem durum 2b
arasveannesi(87,5/ sabit ) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67

_nazenince_ (59,5/58,7/0,8/%1,35) yeni üye baş tarihi 5 nisan, baslagic kilo 60,2 hedef kilo 52
Tempus (82,7/80,4/2,3/%2,78) yeni üye baş tarihi 12 Nisan baş.kilo 82,7 hedef kg 70
Umudumvar07 (100/98,9/1,1/%1,1) yeni üye bas tarihi 12 Nisan baş.kilo 100 hedef 79

Ben yürümeye başladım ama bugün keyifsizim yaa enerjim düşük. Ne kadar yürüyebilirim bilmiyorum...
Hayırdır canım ne oldu ?
alacagiz inşallah seni listeye moral olmaz mı 1 kg vermişsin döndüğünden beri emeğini boşa çıkarmayacagiz inşallah

Çoookkk iyi vermişsin nrmyn Bütün hafta yemeği 5’te kestin mi? Gece acıkmadın mı, nasıl dayandın gibi kafamda deli sorular...
Evet..acikana kadar yemedim..mesela 12 1bir de ocaktan bu yana rafine şekersiz besleniyorum. Sadece gectigimiz hafta bu durumu ihlalmettim o da ev yapimi tas degirmen unu ile yapilmis ekmek yiyerek.. Ekmek yerine yulaf yiyorum..mesela 1 ogun muhakkak yulaf yiyorum....sonra da 5 gibi son ogun ama bir de regl siskinligi vardi bu sizi yaniltmasin.. bir onceki hafta mesela 67.3 gibi birseydi..

Ben yürümeye başladım ama bugün keyifsizim yaa enerjim düşük. Ne kadar yürüyebilirim bilmiyorum...
Yaa öyle deme ben de bazen durup dururken keyifsiz uyanıyorum sabaha, spor yaptıkca yerine geliyor enerji yükseliyor öyle diye diye yap beynini etkile

Varlığın yadsınamaz kesinlikle etkin var!!!
Ahahahaha. Milleti gaza getirmek için her yolu deneyen birsevgi son çareyi dayakta buldu tamamm tamamm ben bisiklet yapcam ona geçiyorum şimdi hadi bakamm
En son hepinizden numaranızı alıp konferans görüntülü konuşma yapcam karşınızda spor yapcam haydii all together diye diye hahahaha beni bakırköye tikmayin ama hahahs

Hayırdır canım ne oldu ?
alacagiz inşallah seni listeye moral olmaz mı 1 kg vermişsin döndüğünden beri emeğini boşa çıkarmayacagiz inşallah

Takımla ilgili değil Esra’cım gönüllerimiz bir, almasanız da kırılmam. Ama bugün modum düşük sabah kızıma bağırdım sinirim bozuldu artık tahammülüm azalmış. Her gün topluyorum süpürüyorum sabah kalkıyorum yine her yer oyuncak saç-kıl (buna hiç tahammülüm yok deliriyorum yerde saç görmeye) Bir huzurla oturup kahve içeceğim alan yok. Kızıma oyun odası yaptım bu eve taşındığımızda ki orada oynasın her şeyi orada olsun salonda bana kalsın. Yahu ne odası, mutfaktan banyoya, koltukların üstüne kadar saçma sapan kağıt kırpıkları, toka, oyuncak,çanta... Hepsini kaldırıp camdan fırlatasım geldi yine bugün. Boşa efor sarfediyormuşum gibi hissediyorum. Boş işlerin insanı benim herhalde evde diyorum!

Canım benim. Benim çocuğum yok. Ama ufacık bir kardeşim var. Evlenmeden önce 1 buçuk yaşına kadar ben baktım sayılır. Şimdi de 3 bucuga yaklaşıyor ve tekne kazintisi olduğu için tahmin edersin ki aşırı simartilarak büyüdü. Bunlari seni biraz olsun anladığımı bil diye söylüyorum
Bence olaya biraz şu açıdan bak; sevgili kızın yıllar sonra büyüyecek, oyuncakları yerine ders kitapları gezecek ortalıkta, sonra yine yıllar geçecek çeyizi gezecek ortalıkta:))
Bütün bunlar yaşanmışlık... Evdeki birşeylerin eskimesi, evin dağılması benim çok hoşuma gider mesela. Gece yatmadan önce şöyle bir bakarım eve. Bugün çok dolu çok güzel bir gün geçirmişiz derim. Toplarım düzeltirim ve yatarım. Ertesi gün yine dağılmaya başlar. Bir muhabbet kusumuz var aşırı özgür bırakıyoruz onu. Kafeste değil evde yaşıyo resmen. Her yere afedersin mıçıyor fotoğraf çerçevelerinin üzerine çıkıyor. Uçarken arkasında bıraktığı rüzgar ve çerçeveden aldığı güçle o çerçeve düşüyor, bazen ucu kırılıyor. Yapıştırıp geçiyorum. Elime ıslak mendil alıp pislettigi her yeri temizliyorum. Bu kadar rahatça ucabildigi gezebildigi bir evde olması onu ne kadar mutlu ediyordur deyip geçiyorum:)
Belki biraz psikopatca ama yaşanmışlık bakış açını değiştirdiğin an herşey o kadar toz pembe gelecek ki. Bu ani tahammülsüzlüklerinde hep bunları düşün lütfen

Kuzum hep aynı. Bende 2 tane var o köstebeklerden, evin altını üstüne getiriyorlar.
Seni çok iyi anlıyorum. Odaları dağınıksa düzenli odaya taşıyorlar yeni oyunlarını kurmak için tüm oyuncakları. Bir gün içinde kaç kez odalarını topladığımı hiç sorma. Sıkma canını gönlünü almak kolay neyseki bıdıkların. Sevdiği bi oyunu oynarsınız birlikte
Yap şimdi kahveni. İç kendine gel. Sağlık olsun herşeyin çözümü var canım

Ben de 1.5 sene önce eliminasyon diyeti yapmıştım burada. Ellerimde egzamam vardı. Sütü, gluteni, şekeri kestim.Bir kaç ay öyle beslendim ve inanılmaz iyiydim. Sonra ne olduysa bir gün bir küçük poğaça ısırdım ve olan oldu. Ellerim kaşınmaya başladı ve bir anda egzama yaraları açıldı. Ellerim yetmezmiş gibi ayağımın üzerinde de kaşıntı başladı. Sonra paikolojim bozuldu daha da çok yedim yani bir kıvılcım yetiyor, o düzeni hiiiççç bozmamak gerekiyor.

Yaa öyle deme ben de bazen durup dururken keyifsiz uyanıyorum sabaha, spor yaptıkca yerine geliyor enerji yükseliyor öyle diye diye yap beynini etkile

Hakkısın o yüzden ittirdim resmen kendimi. Kalktım ve yürüyorum biraz da müzik beni kendime getirir. Bi 90’lar patlatayım, beni en mutlu eden şey!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…