- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.721
daha aşağı olur dşyordum tam söz verdiğim sayıda durması Allahın bir mucizesi...tamam 79,9
Walk walk walk all together all together
One two three four
Walk walk walk
kalkın kız
Döve döve herkese kilo verdirtiyomusum hahahahHahahah vallahi geliyor oklava
Evvet kizlaar unutmadan hatırlatayım bugün "Walk walk Challenge" günü
Haydi tabana kuvvet
Hayırdır canım ne oldu ?Ben yürümeye başladım ama bugün keyifsizim yaa enerjim düşük. Ne kadar yürüyebilirim bilmiyorum...
Evet..acikana kadar yemedim..mesela 12 1bir de ocaktan bu yana rafine şekersiz besleniyorum. Sadece gectigimiz hafta bu durumu ihlalmettim o da ev yapimi tas degirmen unu ile yapilmis ekmek yiyerek.. Ekmek yerine yulaf yiyorum..mesela 1 ogun muhakkak yulaf yiyorum....sonra da 5 gibi son ogun ama bir de regl siskinligi vardi bu sizi yaniltmasin.. bir onceki hafta mesela 67.3 gibi birseydi..Çoookkk iyi vermişsinnrmyn Bütün hafta yemeği 5’te kestin mi? Gece acıkmadın mı, nasıl dayandın gibi kafamda deli sorular...
Döve döve herkese kilo verdirtiyomusum hahahah
Hadi hadi hadi
Ahahahaha. Milleti gaza getirmek için her yolu deneyenDöve döve herkese kilo verdirtiyomusum hahahah
Hadi hadi hadi
Yaa öyle deme ben de bazen durup dururken keyifsiz uyanıyorum sabaha, spor yaptıkca yerine geliyor enerji yükseliyor öyle diye diye yap beynini etkileBen yürümeye başladım ama bugün keyifsizim yaa enerjim düşük. Ne kadar yürüyebilirim bilmiyorum...
Varlığın yadsınamaz kesinlikle etkin var!!!
En son hepinizden numaranızı alıp konferans görüntülü konuşma yapcam karşınızda spor yapcam haydii all together diye diye hahahaha beni bakırköye tikmayin ama hahahsAhahahaha. Milleti gaza getirmek için her yolu deneyenbirsevgi son çareyi dayakta buldu tamamm tamamm ben bisiklet yapcam ona geçiyorum şimdi hadi bakamm
Hayırdır canım ne oldu ?
alacagiz inşallah seni listeye moral olmaz mı 1 kg vermişsin döndüğünden beri emeğini boşa çıkarmayacagiz inşallah
Canım benim. Benim çocuğum yok. Ama ufacık bir kardeşim var. Evlenmeden önce 1 buçuk yaşına kadar ben baktım sayılır. Şimdi de 3 bucuga yaklaşıyor ve tekne kazintisi olduğu için tahmin edersin ki aşırı simartilarak büyüdü. Bunlari seni biraz olsun anladığımı bil diye söylüyorumTakımla ilgili değil Esra’cım gönüllerimiz bir, almasanız da kırılmam.Ama bugün modum düşük sabah kızıma bağırdım sinirim bozuldu artık tahammülüm azalmış. Her gün topluyorum süpürüyorum sabah kalkıyorum yine her yer oyuncak saç-kıl (buna hiç tahammülüm yok deliriyorum yerde saç görmeye ) Bir huzurla oturup kahve içeceğim alan yok. Kızıma oyun odası yaptım bu eve taşındığımızda ki orada oynasın her şeyi orada olsun salonda bana kalsın. Yahu ne odası, mutfaktan banyoya, koltukların üstüne kadar saçma sapan kağıt kırpıkları, toka, oyuncak,çanta... Hepsini kaldırıp camdan fırlatasım geldi yine bugün. Boşa efor sarfediyormuşum gibi hissediyorum. Boş işlerin insanı benim herhalde evde diyorum!
Bugün birinci ben olicigimm ( 10 binde kaldi)Birinciliği ve ilk üçü de sizlere devrediyorum kızlarbugün yürüyemicem. C Cagrihilal1 hadi sende birincilik, emanete sahip çık
Kuzum hep aynı. Bende 2 tane var o köstebeklerden, evin altını üstüne getiriyorlar.Takımla ilgili değil Esra’cım gönüllerimiz bir, almasanız da kırılmam.Ama bugün modum düşük sabah kızıma bağırdım sinirim bozuldu artık tahammülüm azalmış. Her gün topluyorum süpürüyorum sabah kalkıyorum yine her yer oyuncak saç-kıl (buna hiç tahammülüm yok deliriyorum yerde saç görmeye ) Bir huzurla oturup kahve içeceğim alan yok. Kızıma oyun odası yaptım bu eve taşındığımızda ki orada oynasın her şeyi orada olsun salonda bana kalsın. Yahu ne odası, mutfaktan banyoya, koltukların üstüne kadar saçma sapan kağıt kırpıkları, toka, oyuncak,çanta... Hepsini kaldırıp camdan fırlatasım geldi yine bugün. Boşa efor sarfediyormuşum gibi hissediyorum. Boş işlerin insanı benim herhalde evde diyorum!
Evet..acikana kadar yemedim..mesela 12 1bir de ocaktan bu yana rafine şekersiz besleniyorum. Sadece gectigimiz hafta bu durumu ihlalmettim o da ev yapimi tas degirmen unu ile yapilmis ekmek yiyerek.. Ekmek yerine yulaf yiyorum..mesela 1 ogun muhakkak yulaf yiyorum....sonra da 5 gibi son ogun ama bir de regl siskinligi vardi bu sizi yaniltmasin.. bir onceki hafta mesela 67.3 gibi birseydi..
Yaa öyle deme ben de bazen durup dururken keyifsiz uyanıyorum sabaha, spor yaptıkca yerine geliyor enerji yükseliyor öyle diye diye yap beynini etkile
Ooh ben de şuan o moddayim. Açtım müziğimi ısınıyorum. Walk walk walkHakkısın o yüzden ittirdim resmen kendimi.Kalktım ve yürüyorum biraz da müzik beni kendime getirir. Bi 90’lar patlatayım, beni en mutlu eden şey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?