Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol kardelencim ne güzel yazmışsın bi huzur kapladı içimi yalnız olmadığımı bilmek, dayanışma halinde olmak güzel. İyi ki varsınız... Kadın olmak... Ataerkil yapıyı oldum olası kabullenmedim. Bizim evde de çok ataerkil bir yapı yok yani eşim sağolsun her şeyi bana yıkam bir değil gayet eşitlikçi bakar her şeye ama yine de bu toplumda yetişmenin ve anneannemin beni yetiştirme tarzının etkisiyle her zaman üzerimde bir sorumluluk hissediyorum. Sanki evin kumandanı benim ve her şeyi düzenlemek zorumdayım. Rahat olmayı çok isterdim ama olamadım gitti...

Bende geçen hafta oğluma bağırdım baya sonra 3 günde ancak kendime geldim
Evin temizliği konusunda da Corona öncesi düzenini ariyorsundur tabi temizlikcinin biraZ bile birşeyler yapması sana bir nefes.e kızında okula gidiyordur o ara yine kendine zaman ayirabiliyordun.. geçecek bugünler inşallah bizde eski rutinimize donecegiz.
Ev konusunda çok takıntılı olma birak dagilsin çocuklarda hakli park yok okul yok arkadas yok.. şu ara evdeki kuralları esnetirsek inan daha rahat ederiz

Keşke öyle bir anlayışta olabilsem Esra’cım. Her şey üstüme geliyor boğulacak gibi oluyorum. Tabii yardımcı biri olumca haftada bir en azından ev dip bucak temizleniyor ben de başka şeylere vakit ayırabiliyordum. Şimdi her gün bir iş yapmasam ev evlikten çıkacak duruma geliyor. Onun için sürekli bir şeyler yapıyorum bir şeylere koşturuyorum ama ne yapıyorum ben de anlamıyorum. Bugün yemek yapmadım resmen depresyon moddayım. Sabah kahvaltılarını hazırladım önlerine koydum ama evde başka yemek yok. Az önce eşim kalktı pizza yaptı, yediler. Ben de 1 dilim aldım Ama değişimleri çok iyi biliyorum merak etmeyin kızlar bana artı getirecek bir şey kaçırmadım yani gerçekten kaçamak sayılmaz. 1 öğünde 1 dilim pizza da yiyebiliriz ama akşam ki ekmek hakkımı listeden çıkarıp sadece sebze ve yoğurt yemek koşuluyla. Diyetisyenim bana bu işi çok iyi öğretti, gerçekten minnettarım....Ve ne zaman soru sorsam whatsapptan hemen cevaplar, sağolsun.

Barış muslu var..geceleri instagramda canlibyayin yapiyor..beyin ve tramva iliskisinden bahsediyor..mesela egzamasi cenede olan birisi yayina bağlanmişti yayina ve baris muslunun seminerlerinee ogrettigi cozumle nasil tramvasini cozdugunu anlattiydi..dis hekimi zorla disini cekmis..yani zorla dokunma hali..ve pogaca ya da unlu mamuller ile iliskisine gelirsek de belki de rahatsiz oldugun bir temas oldu ellerine ve o esnada pogaca yiyor olabilirsin..ya da birisi sen pogaca yiyorken rahatsiz olacahin bir bakis atnis olabilir ellerine..biraz baksana bubkonulara..beynin neyi nasil kaydettigi cok enteresean..mesela hazmedemedigin bir soz ile yutamadigin lokmayi ayni degerlendiriyor tramva olarak..

En son hepinizden numaranızı alıp konferans görüntülü konuşma yapcam karşınızda spor yapcam haydii all together diye diye hahahaha beni bakırköye tikmayin ama hahahs

Sen İstanbul’da mısın birsevgi ? Yani Bakırköy’e yakın mısın hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…