- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.741
Kuzum hep aynı. Bende 2 tane var o köstebeklerden, evin altını üstüne getiriyorlar.
Seni çok iyi anlıyorum. Odaları dağınıksa düzenli odaya taşıyorlar yeni oyunlarını kurmak için tüm oyuncakları. Bir gün içinde kaç kez odalarını topladığımı hiç sorma. Sıkma canını gönlünü almak kolay neyseki bıdıkların. Sevdiği bi oyunu oynarsınız birlikte
Yap şimdi kahveni. İç kendine gel. Sağlık olsun herşeyin çözümü var canım
Bende geçen hafta oğluma bağırdım baya sonra 3 günde ancak kendime geldimTakımla ilgili değil Esra’cım gönüllerimiz bir, almasanız da kırılmam.Ama bugün modum düşük sabah kızıma bağırdım sinirim bozuldu artık tahammülüm azalmış. Her gün topluyorum süpürüyorum sabah kalkıyorum yine her yer oyuncak saç-kıl (buna hiç tahammülüm yok deliriyorum yerde saç görmeye ) Bir huzurla oturup kahve içeceğim alan yok. Kızıma oyun odası yaptım bu eve taşındığımızda ki orada oynasın her şeyi orada olsun salonda bana kalsın. Yahu ne odası, mutfaktan banyoya, koltukların üstüne kadar saçma sapan kağıt kırpıkları, toka, oyuncak,çanta... Hepsini kaldırıp camdan fırlatasım geldi yine bugün. Boşa efor sarfediyormuşum gibi hissediyorum. Boş işlerin insanı benim herhalde evde diyorum!
O zamana kadar haftada 1 kilo versem yeter. Listede duraklama dönemine girmek istemiyorum. Allah'ım 85leri görmeyi nasip etsin bana. Bu yazım da burda kalsın...
Walk walk walk all together all together
One two three four
Walk walk walk
kalkın kız
Ay ben de katilayim bunaaEvvet kizlaar unutmadan hatırlatayım bugün "Walk walk Challenge" günü
Haydi tabana kuvvet
Tebrikler canım. Sekizlerin çoğu gitmiş azı kalmış.Kızlar 83,9
-700 idare eder
(84,6/83,9/0,7/%0,83)
Bende geçen hafta oğluma bağırdım baya sonra 3 günde ancak kendime geldim
Evin temizliği konusunda da Corona öncesi düzenini ariyorsundur tabi temizlikcinin biraZ bile birşeyler yapması sana bir nefes.e kızında okula gidiyordur o ara yine kendine zaman ayirabiliyordun.. geçecek bugünler inşallah bizde eski rutinimize donecegiz.
Ev konusunda çok takıntılı olma birak dagilsin çocuklarda hakli park yok okul yok arkadas yok.. şu ara evdeki kuralları esnetirsek inan daha rahat ederiz
Bugün nasibime regl ağrısı çekmek düştü cnm yatıyorumMehfam iyi misin tatlım ?
Ay ne diyim ya zıkkım yeseydimListe ağladı
Zaten hele bir 7 lere gelsin motivasyon tavan yapıp hızlı hızlı gidecek o.kilolarTebrikler canım. Sekizlerin çoğu gitmiş azı kalmış.
Yaa seninde çok agrili geçiyor kıyamamBugün nasibime regl ağrısı çekmek düştü cnm yatıyorum
Tebrikler canım biraz daha çalışsam seni yakalayacakmışım ama biraz az yemişim
Geçmiş olsun canım..Bugün nasibime regl ağrısı çekmek düştü cnm yatıyorum
Yaaaa deme oyleAy ne diyim ya zıkkım yeseydimneyse burası benim arkama bakmadan kaçtığım yer olsun o zaman. İlk hedef 69..
Sağol cnm sağolYaa seninde çok agrili geçiyor kıyamamgeçmiş olsun dinlen tatlım
Barış muslu var..geceleri instagramda canlibyayin yapiyor..beyin ve tramva iliskisinden bahsediyor..mesela egzamasi cenede olan birisi yayina bağlanmişti yayina ve baris muslunun seminerlerinee ogrettigi cozumle nasil tramvasini cozdugunu anlattiydi..dis hekimi zorla disini cekmis..yani zorla dokunma hali..ve pogaca ya da unlu mamuller ile iliskisine gelirsek de belki de rahatsiz oldugun bir temas oldu ellerine ve o esnada pogaca yiyor olabilirsin..ya da birisi sen pogaca yiyorken rahatsiz olacahin bir bakis atnis olabilir ellerine..biraz baksana bubkonulara..beynin neyi nasil kaydettigi cok enteresean..mesela hazmedemedigin bir soz ile yutamadigin lokmayi ayni degerlendiriyor tramva olarak..Ben de 1.5 sene önce eliminasyon diyeti yapmıştım burada. Ellerimde egzamam vardı. Sütü, gluteni, şekeri kestim.Bir kaç ay öyle beslendim ve inanılmaz iyiydim. Sonra ne olduysa bir gün bir küçük poğaça ısırdım ve olan oldu. Ellerim kaşınmaya başladı ve bir anda egzama yaraları açıldı. Ellerim yetmezmiş gibi ayağımın üzerinde de kaşıntı başladı. Sonra paikolojim bozuldu daha da çok yedimyani bir kıvılcım yetiyor, o düzeni hiiiççç bozmamak gerekiyor.
En son hepinizden numaranızı alıp konferans görüntülü konuşma yapcam karşınızda spor yapcam haydii all together diye diye hahahaha beni bakırköye tikmayin ama hahahs
Sağol cnmGeçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?