- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.961
Yapıyoruz zaten canım isteyen öyle yarışıyor. Bu hafta C Cagrihilal1ciddi söylüyorum kızmesela ben 74üm. 75 ya da 73 olan biriyle kapışıp daha fazla kilo vermeye çalışsam daha motive bir şekilde diyet spor yapmaz miyim
kilosu az olanlar da az olanlarla eşleşir
sürekli yeni atraksiyonlar bulmalıyız ki grup dinamik olsun bir yerden sonra salmasin kendini
He iste ben de diyorum ki daha resmi olsunYapıyoruz zaten canım isteyen öyle yarışıyor. Bu hafta C Cagrihilal1Umutumut82 arasveannesi ve ben yarıştık. Cherry Mom ile B bluuee yarıştı..
Balpamuk eklenmemiş kuzum. Yes fit e eklemiştim ben onuGenel yani.tum sporlarimizin toplandigi tabloda gruplar kizlar1.sayfaya ekliyorum
Eki Görüntüle 2621213
Olur neden olmasın. Hadi onun çetelesini de ben tutayım o zamanHe iste ben de diyorum ki daha resmi olsunsonuçları açıklayalım her cuma kim kimi yendi diye eslesmeyen kalmasın grupta
Hahaha hadiOlur neden olmasın. Hadi onun çetelesini de ben tutayım o zaman
Bekliyoruzzz bizi heyecanlandırrrOlur neden olmasın. Hadi onun çetelesini de ben tutayım o zaman
Yapıyoruz zaten canım isteyen öyle yarışıyor. Bu hafta C Cagrihilal1Umutumut82 arasveannesi ve ben yarıştık. Cherry Mom ile B bluuee yarıştı..
C Cagrihilal1 kazandı canım - 1kg ile.Kuzum eski msj lari goremiyorum kim kazandi. Kinse tebrik ederim.
C Cagrihilal1 kazandı canım - 1kg ile.
Ben şimdi neyim.. Valla bende çözemedim bunuGenel yani.tum sporlarimizin toplandigi tabloda gruplar kizlar1.sayfaya ekliyorum
Eki Görüntüle 2621217
No kilodasin canım haftalık yaptığın tüm sporları ekleyip grubuna yaZioyoruz gruplar arasida yarışıyoruzBen şimdi neyim.. Valla bende çözemedim bunu
65,7 hedeffUzun zamandır ilk kez hedef tutturanımız daha çok
Haydi alayım yeni hedefleri
Cherry Mom
Umutumut82
C Cagrihilal1
kardelelen321
melita09
@nrmyn
@reyyanmeftuni
@Calypso95
birsevgi
K KuruPapatya
Leyl-i-fer
@dennisgo
balpamuk
B bluuee
arasveannesi
Tempus
@_nazenince_
@Umudumvar07
Deniz mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?