Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vallaa yaaa harika puanlar
Desteğin için teşekkür ederim kuzum kizlar bundan sonra günlük sporlar için beni.etiketlemeye devam edebilirsiniz herkesin eline ayağına sağlık süper bir hafta geçirdik bence

Valla ikinci değilsek bile kesin üçüncüyüz ooohhh maşallah bizeee ceza alıyorduk kız neredeyse.
Bu başarıyı kendi aramızda yaptığımız günlük yarışlara, menülerimize yaptığımız yapıcı eleştirilere, birbirimizi kaçamak yapmamak için gaza getirmeye, takım ruhuna borçluyuz

lütfen bu hafta da yürüme ve zıplama yarışlarına elimizden geldiğince katılım sağlayalım. Birbirimizin menülerine yorum yapalım yanlışlarımızı düzeltelim. Hatta Cherry Mom ciğim kilosu birbirine yakın olanları eşleştirsen bir de kendi aramızda bir yarış olsa daha çekişmeli olmaz m

Kız yakında golgemizle yariscaz

Veee söylediklerine katılıyorum cidden tam bir takım ruhu ❤❤
Teşekkürler herkeseeee

Kız yakında golgemizle yariscaz

Veee söylediklerine katılıyorum cidden tam bir takım ruhu ❤❤
Teşekkürler herkeseeee ❤

ciddi söylüyorum kız mesela ben 74üm. 75 ya da 73 olan biriyle kapışıp daha fazla kilo vermeye çalışsam daha motive bir şekilde diyet spor yapmaz miyim
kilosu az olanlar da az olanlarla eşleşir
sürekli yeni atraksiyonlar bulmalıyız ki grup dinamik olsun bir yerden sonra salmasin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…