- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.201
Malesef cnm 3 gün devam ediyor. Akşam iğne yaptırdık yine de durmadı ağrıRehl ağrısı mı hala
Cok tebrikler canim
Yaa kötü olmuş üzüldümMalesef cnm 3 gün devam ediyor. Akşam iğne yaptırdık yine de durmadı ağrı
Her ay böyle işte. Benimle gidecek bu ağrı. Genetik, yapacak bişey yok dedi drYaa kötü olmuş üzüldüm
Dogumla gecebilir canim rabbim nasip etsinHer ay böyle işte. Benimle gidecek bu ağrı. Genetik, yapacak bişey yok dedi dr
Bekarken benim de öyleydi hep hastanelik oluyodum bi keresinde baya geçici körlük olmuştu hiç bişey görememiştim ben göremiyorum diye ağlıyorum hemşire kan alcam korkma diyo olay çıkarmıştım kan aldığını göremiyorum zaten diyeHer ay böyle işte. Benimle gidecek bu ağrı. Genetik, yapacak bişey yok dedi dr
İnşallah cnm hayırlısıyla..Dogumla gecebilir canim rabbim nasip etsin
Bekarken benim de öyleydi hep hastanelik oluyodum bi keresinde baya geçici körlük olmuştu hiç bişey görememiştim ben göremiyorum diye ağlıyorum hemşire kan alcam korkma diyo olay çıkarmıştım kan aldığını göremiyorum zaten diyeEvlenince geçti çok şükür senin de inşallah doğumdan sonra geçer
Hayırlısıyla sağlığıyla gelirler inşallahİnşallah cnm hayırlısıyla..
İyi ne güzel ya geçti ise. İnşallah nasip olsun ikimizede
Aynen yeterki durmayalım veya geriye gitmeyelim
Calypso simdiden tebrik ederim canimKizlar son gelenhanmeli ile U Umudumvar07 yi eslestirdim tüm takım ikili oldu böylece güncel tablomuz hanmeli yakın zamanda baskul alabilirsen iyi olur yarismaya başlangıç kilonu kaydetmek lazım çünkü canım
Kilo kaybında en yuksek yuzdeyi yakalayan rakibine karşı kazanir
Eki Görüntüle 2621468
Listeler leyli diye ağlıyoooorrrrrCalypso simdiden tebrik ederim canim
Esra 45 dk yurudum simdi canim
Su ictinmi suListeler leyli diye ağlıyoooorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?