- 23 Mart 2016
- 29.771
- 90.170
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.181
Rica ederim canımCherry Mom saol tatlım bilgilendirmeler için.. aynen dediğin gibi bir anda her şeyi okuyup klima yazmaya çalışsam da zamanla isimlere daha aşina olup daha çok muhabbete katılıcam şimdilik önümdeki zıpzıp yarışına odaklanıyorum.. iple zıplamak zorunlu mu? Benlm küçücük oğlum etrafımda pervane.. işsiz zıplasam ☺
Şimdiye kadar pek umursamiyodum ama su gunden sonra neden daha fazla mesaisi yok benim esimin diye hayiflaniyorum.birkac gundur cok kirici yada ben tahammulde zorlandim cok uzgunum hicbirsey icin istegim yok.cocuk olmayi cok ozledim,annemide
Sabir canımŞimdiye kadar pek umursamiyodum ama su gunden sonra neden daha fazla mesaisi yok benim esimin diye hayiflaniyorum.birkac gundur cok kirici yada ben tahammulde zorlandim cok uzgunum hicbirsey icin istegim yok.cocuk olmayi cok ozledim,annemide
HarikaGünaydın hoşgeldin aramıza ip zorunlu değil sanırım. Hatta eminim de yine de geçen hafta zıplamadığım için kesin konuşamıyorum :)
Yaptığımızın aynısını yapcaz yahuu biz zaten yarışıyodukİşler iyice çetinleşti yani
Başlangıç için iyi olur de gitsinpawlover ben hedef kilo vermedim henüz. Karar veremedim ne desem diye. İlk hedefim 69 u kırmam ama iki hafta sürer sanırım. Aldığımın yarısını mı söylesem bilemedim. - 1,8 desem ve 70,5 mu hedeflesem acaba?
Aramızaı hoşgeldin canımMerhabailk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah ♥ sizler de beni aldığınız için teşekkürler
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sonradan pişmanlık yaşayacağına önceden hatalardan dönmek daha doğru. Ben şu an geçmişe bi baktığımda çok şeyi yanlış yaptığımı düşünüyorum. Şu anki olgunlukla düşünebilseydim hayatım bambaşka olurdu diyorum ama iş işten geçti benim için. Sen daha yolun başındasın. Seni gerçekten seven, olduğun gibi kabul etmesini bilen, hak eden birisiyle olmalısın. Şu an belki aşırı üzüldüğün şeyi ilerde ne kadar doğru yapmışım diyebilirsin. Sanırım kilo konusunda bu olay seni epey kamçılamış. İstediğin kiloya bu güçle ulaşacağını eminim.Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
GünaydınHerkese günaydın
İnşallah canımBiz karantinada çok sıkıldık, artık çocukları hiçbirşey ile oyalayamıyorumKızım arkadaşlarını okulunu çok özledi, oğlum deseniz daha ufak hergün soruyor corona bitti mi anne, bitince parka gidecekmiyiz anne Biran önce biter de kurtuluruz inşallah..
Heyecanlı olalım diye derimmYaptığımızın aynısını yapcaz yahuu biz zaten yarışıyoduk
Bugün olmadığı gerçekten iyi oldu. Bende hala rahatsızımBugün kocam evde yarış olmaması iyi oldu bana
Dünden biz büyük bir badire atlatıp tüm takimlar arasinda ikinci oldukta yorgunuz olmadığı bencede iyi olduBugün hiç bir yarış yokmuş tüh
Rehl ağrısı mı halaBugün olmadığı gerçekten iyi oldu. Bende hala rahatsızım☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?