Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rica ederim canım
İpsiz de atlayabilirsin yerinde zıplama.gibi kolları çevirerek hayali ip misali :)) benim oglumda 3.5 yaşında bende onunla birlikte zipliyorum

Karantina da zorlukda var güzellikte.. 24 saatin hepsi doldu dolu geçmese de ben de oğluma bulabildiğim etkinliği yaptırıyorum.. havalar ısı su şükür balkonda toprak su oynatıyorum Bol bol

Kızlar ben kentini tanıtayım
27 yaşındayım kaç kiloyum şu an bilmiyorum tartı alocam en yakın zamanda.. boyun 168.. bir buçuk yaşında bir oğlum var .. doğum kilolarımı çoktan verdim sonra tekrar aldın sonra 5 ini yine verdim almamak için direniyorum 63 kilo olsam bana yeter de artar bile

Merhaba ilk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah ♥ sizler de beni aldığınız için teşekkürler
Aramızaı hoşgeldin canım

Hakkında hayırlısı olsun canım. Sonradan pişmanlık yaşayacağına önceden hatalardan dönmek daha doğru. Ben şu an geçmişe bi baktığımda çok şeyi yanlış yaptığımı düşünüyorum. Şu anki olgunlukla düşünebilseydim hayatım bambaşka olurdu diyorum ama iş işten geçti benim için. Sen daha yolun başındasın. Seni gerçekten seven, olduğun gibi kabul etmesini bilen, hak eden birisiyle olmalısın. Şu an belki aşırı üzüldüğün şeyi ilerde ne kadar doğru yapmışım diyebilirsin. Sanırım kilo konusunda bu olay seni epey kamçılamış. İstediğin kiloya bu güçle ulaşacağını eminim.

İnşallah canım
Bizimde evin hemen yaninda park var sırf buyuzden güneşlik bile açmıyorum ki görüp istemesin diye ne büyük.nimetmis çocuklarımızla parkta oynamak herşey bize bir ders bu zamanlarda öğrendigimiz nice şeyi sonra yine unutmayız insallah.

Bugün hiç bir yarış yokmuş tüh
Dünden biz büyük bir badire atlatıp tüm takimlar arasinda ikinci oldukta yorgunuz olmadığı bencede iyi oldu
Sen evde yürüyup ziplama yapabilirsin bence kendine bir hedef belirle hatta burayada yaz gün sonunda soralım kaç yaptigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…