- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.241
Kilon kaç canımBen ne zaman mezun olurum acabailk hedefim 60 da tam hedefim 55-53 falan
73.7 canimKilon kaç canım
Boyun peki canım.. ben de 77lerden indim 71 e kadar 65 in aşağısını en son 18 yaşım da üni de gördüm o da bir kezsonra hep 70 ler
73.7 canim
Tesekkurler canim..ekledimnrmyn canim müsait olduğunda paylaşım yapmanı rica ederim
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Rafine sekerli olmayan alternatifler densen olur mu acaba?Bugün normalden yediğimden daha az yemek için büyük bir çaba içindeyim.. hergğn tatlı yerdim şimdi de canım istiyor neden böyle oldu kızlar ? Hani bundan bir kaç yıl önce hiç tatlı yemeden 3-4 gün durabilirdim bir ay çikolata yemeden olurdu.. de noldu da böyle oldu ? Her yemekten sonra ağzı a tatlı bir şeyler atasom var
Ayyy ne guzel Allah bozmasin. Biz normLde de pek anlasamayinca karantina hapishane gibi olduŞaka gibi ama biz bu karantinada çok eğleniyoruz. Zaten eşimle beraberken çok güleriz bu süreçte iyice sıyırdık herhalde. evin koridorunda sahilde yürüyüşe çıkmalar, balkonda randevulaşmalar falan, manyaklıkta sınır yok dün gece masal anlatıyordum bir ara.. Ama her şey ben tartıda kilo alana kadar.. o zaman ben aşırı spor yapmak istiyorum. Başlıyor aramızda bir mücadele.. Sinir oluyorum çünkü evde tek kilo alan benim.kaçamağı tadında bırakamayan tek kişi de benim zaten :)
Kiz sen cumaya -3 gelirsin aha buraya da yaziyorumBugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene
Kiz bi gül surekli üzgün suratİşler iyice çetinleşti yani
Geçmiş olsun canım her ay çekmek de zor ama dediğini gibi bazen çözümsüz oluyor. İleride belki bir çözüm bulurlar.Her ay böyle işte. Benimle gidecek bu ağrı. Genetik, yapacak bişey yok dedi dr
Emziriyor musun canımBugün normalden yediğimden daha az yemek için büyük bir çaba içindeyim.. hergğn tatlı yerdim şimdi de canım istiyor neden böyle oldu kızlar ? Hani bundan bir kaç yıl önce hiç tatlı yemeden 3-4 gün durabilirdim bir ay çikolata yemeden olurdu.. de noldu da böyle oldu ? Her yemekten sonra ağzı a tatlı bir şeyler atasom var
Sağol canım okuyalım hemenTesekkurler canim..ekledim
Aslında güldüğüm de çoktur ama neyse bak senin için gülcem şimdiKiz bi gül surekli üzgün suratbak psikolojimi bozuyorsun bu hafta kilo veremezsem senin yuzunden
Bu kez gerçekten her gün spor yapmayacağım. Sabahtan beri kendimi tutuyorum, çünkü takıldım dünkü tartıya :) şaka gibi spor yapmamaya çalışıyorum resmen. Ama yarın zıplayacağım. Haftaya. -3 gelsem deKiz sen cumaya -3 gelirsin aha buraya da yaziyorumsen az spor yapamazsin
Ben yaptım hiç hoş değil sen yapma hemen geri dön :) ben de R yaptım dün :)Fazla degil kiz 2,5 kilocuk
Bir yemeye başlayınca insan duramıyor. Ben böyle ataklar için kayısı hurma yulaf ezmesi ile atıştırmalık yapıyordum. Onlar epey kesiyor. Sonra istek azalıyor zaten tarçınlı süt ve kahveler ile geçer hale geliyor.Bugün normalden yediğimden daha az yemek için büyük bir çaba içindeyim.. hergğn tatlı yerdim şimdi de canım istiyor neden böyle oldu kızlar ? Hani bundan bir kaç yıl önce hiç tatlı yemeden 3-4 gün durabilirdim bir ay çikolata yemeden olurdu.. de noldu da böyle oldu ? Her yemekten sonra ağzı a tatlı bir şeyler atasom var
Yaa allah aşkına her gün Spor yapmasan ne olcak dünkü spor puanin 567Bu kez gerçekten her gün spor yapmayacağım. Sabahtan beri kendimi tutuyorum, çünkü takıldım dünkü tartıya :) şaka gibi spor yapmamaya çalışıyorum resmen. Ama yarın zıplayacağım. Haftaya. -3 gelsem deCherry Mom bir de onu hesaplasa. Bu hafta yüzüme yüzüme vurdu yüzdemi :)
Aa lütfen o azYaa allah aşkına her gün Spor yapmasan ne olcak dünkü spor puanin 567
Kız cuma listesini de alt üst ediyor spor listesinide hesaplamam bile 15 dakka surduAa lütfen o az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?